Aynı sen ve benO hep bozuktu ayol.
Aynı sen ve benO hep bozuktu ayol.
Kim kiminle uğraşıyor acaba?
Sen ender olursun işte neticede ben yıldız gibi daha balık etli güzel mermer ciltli ve çıtırımKim kiminle uğraşıyor acaba?
Yaşlarımız da terso oluyor neticede sen benden kart ve yaşlısın.Sen ender olursun işte neticede ben yıldız gibi daha balık etli güzel mermer ciltli ve çıtırım
Minyon tipliyim daha genç gösteriyorum bir kereYaşlarımız da terso oluyor neticede sen benden kart ve yaşlısın.
Bodur ve şişkosun ne genci ayol.Minyon tipliyim daha genç gösteriyorum bir kere
Herkes 25 yaşında gösteriyorsun diyorBodur ve şişkosun ne genci ayol.
Etrafında herkes ya yalancı ya da senden bir çıkarları var.Herkes 25 yaşında gösteriyorsun diyor
Haklısın kimse beni karşısına almaya cesaret edemezEtrafında herkes ya yalancı ya da senden bir çıkarları var.
Karşısına almaya değer bulmuyordur kimse de ondan.Haklısın kimse beni karşısına almaya cesaret edemez
Ayt hoşt be. SsKarşısına almaya değer bulmuyordur kimse de ondan.
Morartınca hemen manevra yaparsın böyle. Sen seversin kıvırmayı.Ayt hoşt be. Ss
Neyse rezil açıklamalarda seni sollamaya karar vermiş bu abla yasak elmada az oynadı ama hala etkisinde galiba
@Carpe Diem
Ay Heyatım biz xemrexxx hazretleri olarak senin gibi kullarımıza bişi ispat etmek zorunda değiliz kiMorartınca hemen manevra yaparsın böyle. Sen seversin kıvırmayı.
Hoşt hoşt kul köle yaparım seni kapımda görürsün.Ay Heyatım biz xemrexxx hazretleri olarak senin gibi kullarımıza bişi ispat etmek zorunda değiliz ki
Aaaaaa senin bulduğun kılıf değil mi bu 😱 @Yakamoz-Asi @Angelica @12.Adam @Carpe DiemHoşt hoşt kul köle yaparım seni kapımda görürsün.
Kız @Emre Ozansoy yunan adalarına gitmiş diyolla kaldın burada @Angelica ve @Carpe Diem ileHoşt hoşt kul köle yaparım seni kapımda görürsün.
Hayatım ben zaten Yunanistanlı olduğum için oralardayım şuan.
Bazı zamanlar hiç birşey düşünmek istemiyorum ama bu mümkün değilmiş. Alkol de kullanmak da istemiyorum ama bu da onun gibi birşey.