Heyatım barış kılıç herhalde videosunu paylaştım sildirdi dedi evli ve 2 çocuk babası i dedi en uygun o duruyorSen onu bunu bırak da şu Osmanlı tohumunun dalgası kimmiş onu de.
Heyatım barış kılıç herhalde videosunu paylaştım sildirdi dedi evli ve 2 çocuk babası i dedi en uygun o duruyorSen onu bunu bırak da şu Osmanlı tohumunun dalgası kimmiş onu de.
Videoda ne vardı?Heyatım barış kılıç herhalde videosunu paylaştım sildirdi dedi evli ve 2 çocuk babası i dedi en uygun o duruyor
Sina diyerek kıvırıyordu işte barışVideoda ne vardı?
Böyle abidik gubidik tipleri nereden buluyorsun Allah aşkına?Aaaa @kerem bacıma söyleyelim de bunu serhata ayarlasın 2 metreymiş edepsizin boyu boyuna uygun zor bulunur
Bulsana şunu. .ssSina diyerek kıvırıyordu işte barış
Bir bakarımBulsana şunu. .ss
Böyle abidik gubidik tipleri nereden buluyorsun Allah aşkına?
Bence @serhatt ı o herifle paylaşmak istememiş ondan öyle yazmış
Belki çenenle öldürmüşsündür ondan sesi çıkmıyordur @ZeynoBir bakarım
Neyse @Zeyno bacımın sesi soluğu çıkmıyor galiba bu iş için kursa yazıldı harıl harıl çalışıyor x😂😂 @Dosi @Angelica @Carpe Diem @eemre @Yakamoz-Asi @12.Adam
Bu herifleri piyasaya süren sen olduğuna göre hepsini sen istiyorsun demektir.Bence @serhatt ı o herifle paylaşmak istememiş ondan öyle yazmış
Ne mana kız sen piyasaya düştüysenBu herifleri piyasaya süren sen olduğuna göre hepsini sen istiyorsun demektir.
Ne demek ne mana? Tüm uluslararası herifleri bulup forumda önümüze atıyorsun parlak avcılığı yapıyorsun.Ne mana kız sen piyasaya düştüysen
gören gözün hakkı vardır kızzz tabi atıcamNe demek ne mana? Tüm uluslararası herifleri bulup forumda önümüze atıyorsun parlak avcılığı yapıyorsun.
Arayan bulur diyelim ona.gören gözün hakkı vardır kızzz tabi atıcam
Tahmin etmesi Çok zor olmayan biri daha geldi Heyatım Yusuf oğlanın sen gibi olduğunu ben teee 5 yıl önce demiştim 'nav, nav'' demiştin sen de @Carpe Diem @cookies @eemre @ozmoturk @Dosi @Yakamoz-Asi @Angelica @12.Adam @batuhankaralar @offensiveBulsana şunu. .ss
Yusuf da kaldırtımasın bunları? 😱Tahmin etmesi Çok zor olmayan biri daha geldi Heyatım Yusuf oğlanın sen gibi olduğunu ben teee 5 yıl önce demiştim 'nav, nav'' demiştin sen de @Carpe Diem @cookies @eemre @ozmoturk @Dosi @Yakamoz-Asi @Angelica @12.Adam @batuhankaralar @offensive
bu olaylardan anlaşılan senin acilen setlere girmen lazım çaycı olur set asistanı olur figuran olur bölüm oyuncusu olur farketmez sen de birilerini bulursunYusuf da kaldırtımasın bunları? 😱
Ne alaka bu oğlan öyle mi buluyor?bu olaylardan anlaşılan senin acilen setlere girmen lazım çaycı olur set asistanı olur figuran olur bölüm oyuncusu olur farketmez sen de birilerini bulursun
gemişte setlerde çalışmış işte hepsini oradan biliyorNe alaka bu oğlan öyle mi buluyor?