Ben iffetli bir insanım öyle kalabalık yerlerde alt alta üst üste çalışamam.gemişte setlerde çalışmış işte hepsini oradan biliyor
Ben iffetli bir insanım öyle kalabalık yerlerde alt alta üst üste çalışamam.gemişte setlerde çalışmış işte hepsini oradan biliyor
Ben iffetli bir insanım öyle kalabalık yerlerde alt alta üst üste çalışamam.
Sen de oralardan bulduğun için bilmen normaldir.
Aaaa senin anıların değil mi bunlar @eemre @Dosi @Angelica @Yakamoz-Asi @12.Adam @Carpe DiemSen de oralardan bulduğun için bilmen normaldir.
Daha çok seninkiler gibi. Parlak avcısı olan sensin.
Evlilerle takılan sensin beDaha çok seninkiler gibi. Parlak avcısı olan sensin.
Öyle bir fantezim yok çok şükür.Evlilerle takılan sensin be
hafızanı kaybettin sanırımÖyle bir fantezim yok çok şükür.
Aksine artık senin algılarına paye vermiyorum.hafızanı kaybettin sanırım
Yaklaşık 25 bin mesajda paye paye olmuştun zaten gerek yokAksine artık senin algılarına paye vermiyorum.
Yedireceğim artık sana tüm mesajlarını.Yaklaşık 25 bin mesajda paye paye olmuştun zaten gerek yok
Göbüşümde yer var yutarım hepsiniYedireceğim artık sana tüm mesajlarını.
Patla inş. .ssGöbüşümde yer var yutarım hepsini
Kız alp oğlan kaldıramamış artık ona bakmazsın bu durumda, yazık be @12.Adam @Angelica @Yakamoz-Asi @Carpe DiemPatla inş. .ss
Tarafımız belli.Kız alp oğlan kaldıramamış artık ona bakmazsın bu durumda, yazık be @12.Adam @Angelica @Yakamoz-Asi @Carpe Diem
Kız alp oğlan kaldıramamış artık ona bakmazsın bu durumda, yazık be @12.Adam @Angelica @Yakamoz-Asi @Carpe Diem
Afrodit ancak kaldırır.Tarafımız belli.
Saçmalağa bak🤣Kız alp oğlan kaldıramamış artık ona bakmazsın bu durumda, yazık be @12.Adam @Angelica @Yakamoz-Asi @Carpe Diem