Hakem yabancı olsaydı bir ihtimal.Yarin aksam adaleti saglamaniz gerek
Hakem yabancı olsaydı bir ihtimal.Yarin aksam adaleti saglamaniz gerek
Hakem yabancı olsaydı bir ihtimal.
İsmi fark etmez çoğu gs’ye çalışıyor. Paralı köpeklerBitigen, sizi bitirecek mi diyorsun
İsmi fark etmez çoğu gs’ye çalışıyor. Paralı köpekler
Damga vurdum , pulu da yarın Allah’ın izniyle yapıştıracağız.hemen damgayi vuruyorsun be
Damga vurdum , pulu da yarın Allah’ın izniyle yapıştıracağız.
Amin.Bakalim neler olacak yenersiniz insallah
Amin.
Seslendiren @bazinga tempo tutan @xdragxx @12.Adam @Dosi @batuhankaralar @HeisenBerg @offensive
@serhatt kısır bu durumda 13 kocasının hiçbirinden çocuğu olmadı @Angelica @Carpe Diem
Tıkanan yolları sen aç.
Kocam olmadığı için olabilir mi safoz?
Daha önce sürüsüyle vardı şu anı kastetmiyorum karta çıktığın için yüzüne bakan yok onu biliyoruz hepimizKocam olmadığı için olabilir mi safoz?
Hiç olmadı. Bana kart diyenin benden yaşça büyük olması.Daha önce sürüsüyle vardı şu anı kastetmiyorum karta çıktığın için yüzüne bakan yok onu biliyoruz hepimiz
Aksini söyleyen 25 bin mesajın var sil sil bitmezHiç olmadı. Bana kart diyenin benden yaşça büyük olması.
Hep aynı numara. Bir tanesini çıkar da dök ortaya.Aksini söyleyen 25 bin mesajın var sil sil bitmez
Aaaa bir dişi espri yapınca sen @Yakamoz-Asi
Sevgilin kıskançmış bence @serhatt @eemre @cookies @Carpe Diem ile tanıştır bişi denesin edepsizlerde ' @Dosi @Angelica @Zeyno @batuhankaralar @ozmoturk @offensive @12.AdamNe yapalim bulmusuz ecünüyü mecbur gülecegiz adamin sucu ne kadin öyle gereksiz seyler konusmasaymis
Sevgilisi sensin zaar sana benziyor.Sevgilin kıskançmış bence @serhatt @eemre @cookies @Carpe Diem ile tanıştır bişi denesin edepsizlerde ' @Dosi @Angelica @Zeyno @batuhankaralar @ozmoturk @offensive @12.Adam
Yok @Yakamoz-Asi tiktak seviyor senin gibiSevgilisi sensin zaar sana benziyor.