Öpüp başına koy tabi, adam yeni askerden geldi. Çok fazla yormamak lazım.O bana bir şey yapmaz. Öperim onu.
Tamam. Detaylı analizler bekliyorum. Hayırlı iftarlar olsun.
@vadikızı ablam sağolsun beklentileri öyle yükseltti ki millet Brad Pitt bekliyordu.
Aaa eve geç kaldığında balkondan gözleyen aile yakını olur kardeşim olarak seninde gözlediğini tahmin ediyordum yeni gelebildim kusura bakma cnm 😳Ben de sana bakınıyordum ablacım. Geldin sonunda.
Teşekkürler ablam. Görmedim ne mesajı. 😱Ben gerçek neyse onu söyledim geçende söyledim profilinde bende gerçek neyse o
Şimdi forum dışıda yazdım sana burayada yazıyorum cevapların çok güzeldi çok güzel bir ropörtaj olmuş sesini yerim senin ne onlar köylü ben şehirli çok güldüm yave kuzum benim sende benim için değerlisin biliyosun bunu istediğin sürece benimle konuşabilirsin ablan olmaya devam edeceğim
@Ahmed emeğine sağlık çok güzel bir program olmuş
Tabii ki gözleyeceğim.Aaa eve geç kaldığında balkondan gözleyen aile yakını olur kardeşim olarak seninde gözlediğini tahmin ediyordum yeni gelebildim kusura bakma cnm 😳
@destere Kurtaracaktı güya ama şuan asıl onun krutarılmaya ihtiyacı var @mrt-06 @Harunnn60 @xemrexxxSeni de bu hayattan kurtaran bi aklı selim - mert - yiğit çıkmadı ya
Teşekkürler ablam. Görmedim ne mesajı. 😱
Sende bir kara bulutlar var aslında kimi sevsen bir şey oluypr ablacım.@destere Kurtaracaktı güya ama şuan asıl onun krutarılmaya ihtiyacı var @mrt-06 @Harunnn60 @xemrexxx
Hangi bataklıkta acaba Daha da gelmez. Haziranda mı ara verecem diyordu?@destere Kurtaracaktı güya ama şuan asıl onun krutarılmaya ihtiyacı var @mrt-06 @Harunnn60 @xemrexxx
Beni övdün?Bekliyorum. Seni de övdüm arada.
Canım yeni geldim eve,ne yatması dur@serhatt yatmadan senden de yorum alsaydık.
Hangi bataklıkta acaba Daha da gelmez. Haziranda mı ara verecem diyordu?
Aaa geçen Forumdasahlara demiştim kimi sevsem ölüp ölmediği belli olmuyor diye forumdan destere , kadın ünlüden Avril örnekleri vermiştim dünyadalarmı ahrettelermi belli değilSende bir kara bulutlar var aslında kimi sevsen bir şey oluypr ablacım.
Teşekkürler. Tam burada övmüşüm.Beni övdün?
Röportajın çok sempatik ve içten olmuş. Sorulara verdiğin kaliteli cevaplarınla güzel bir kürtaj okudum. Fotoğrafın, videon ve en önemlisi samimi açıklamalarınla seni yakından tanımış oldum. Saçma sapan itirafların üzerini renkli röportajınla kapattığın için de teşekkürler.