Özlemedim desem triplere girecen özledim desem yalan olacak en iyisi susayımÖzlediğin belli
Özlemedim desem triplere girecen özledim desem yalan olacak en iyisi susayımÖzlediğin belli
Tamam o zaman işte normalde ufacık tefecik bir adamsın şişirip kendini büyük gösteriyorsun bizeTam olarak böyle bir yorum bekliyordum. Hayır ikisi de yakın zamanda çekildi. .ss
Senin benzerini buldum:İyi yapmışsın gir ya burası bir yuva gibi. Kopamıyor insan.
Aaaa sondaki spoiye bak ne sansürü iki foto var. 😱
Kırgın Çiçeklere başlayacakmış mesajı aldın mı
Ya ilk fotodan nasıl anladın acaba kolum bile gözükmüyor sadece kafam var.Tamam o zaman işte normalde ufacık tefecik bir adamsın şişirip kendini büyük gösteriyorsun bize
Anlarım ben Bizde zamanında az dambıllar halterler kaldırmadık Ha kaç kere gittim hiç birinde de devam ettirmedim hep üşendim orası ayrıYa ilk fotodan nasıl anladın acaba kolum bile gözükmüyor sadece kafam var.
Birde Deniz ile düet yapacağım ne dersin?
Senin yüzün biraz zayıf. Bir de sakal çok fazla değil. Zorlasan benzersin gibi.Pompy net yorumu yapacaktır.
İşte bilmiyorsun devam etsen benim kaslı olduğumu anlardın ki ikinci fotodan bariz belli görmüyor musun nasıl göğüsüm şişik.Anlarım ben Bizde zamanında az dambıllar halterler kaldırmadık Ha kaç kere gittim hiç birinde de devam ettirmedim hep üşendim orası ayrı
Deniz ile düete Türkiye henüz hazır değil bunu yapmayın
Ha bu arada sakal-bıyık modelini de bir gözden geçir derim
İnsan Brad Pitt'e benzetir ya pes.Senin yüzün biraz zayıf. Bir de sakal çok fazla değil. Zorlasan benzersin gibi.
Brad "Pitt"i artık, boşver sen onu.İnsan Brad Pitt'e benzetir ya pes.
Ben İngiliz aksanında dedim.Brad "Pitt"i artık, boşver sen onu.
Burası Türkiye, aksan maksan işlemez burada.Ben İngiliz aksanında dedim.
Konuşma artık zaten diğer grupta Sıla demişsin. Kalite yerlerde.Burası Türkiye, aksan maksan işlemez burada.
Ne zamandır yapıyorsun sporİşte bilmiyorsun devam etsen benim kaslı olduğumu anlardın ki ikinci fotodan bariz belli görmüyor musun nasıl göğüsüm şişik.
Aaa neden? Şakirt bıyığı bu.
1 senedir yapıyorum ama 3 aydır ara verdim.Ne zamandır yapıyorsun spor
Hayırdır sen fetöcü müsün yoksa şakirt bıyığıyla övünmeler falan? Bak 155'i ararım ha vatan haini