Kırgın Çiçeklere başlayacakmış mesajı aldın mıAman askerde bizi takip etmesin kazaya kurban gideriz falan.
Kırgın Çiçeklere başlayacakmış mesajı aldın mıAman askerde bizi takip etmesin kazaya kurban gideriz falan.
Ben gittim, sen geldin. Şimdi ben geldim, sen duruyorsun. Şimdi denk gelebildik bak. Zamanlama da iyi hani. Görürüm arada seni.@Arslan Bey gel beni gör yıllardır forumdasın.
Kalıcısın demi? Geri dönmene sevindim.Ben gittim, sen geldin. Şimdi ben geldim, sen duruyorsun. Şimdi denk gelebildik bak. Zamanlama da iyi hani. Görürüm arada seni.
Son sahneyi tekrarlıyorum fragmanı vardı yorumluyorumArka sokaklar bitti.
İyisin iyi Yalnız 2. fotoda yine şişirmişsin kendini 1. foto doğal halin Gerçi o daha eski bir foto mu bilmiyorum ama@MasacRE- sen de beni görmemiştin yorumun ne.
Aynen hepinizi kandırdımİtiraflar doğru yani askere gitmedin öyle mi
Tamam yorumun ne. Ben seni görmüştüm. :SSon sahneyi tekrarlıyorum fragmanı vardı yorumluyorum
@DarkLegenD mi söylemişti DarkLegenD parlakçı olmayan ama düşündüğüm konularda aşırı bilgili bir arkadaşım@DarkLegenD cevapla ne söyledin bana.
Söyleyemem. Forumdaki "masum çocuk" sıfatım toz misali uçup gider.@DarkLegenD cevapla ne söyledin bana.
Tam olarak böyle bir yorum bekliyordum. Hayır ikisi de yakın zamanda çekildi. .ssİyisin iyi Yalnız 2. fotoda yine şişirmişsin kendini 1. foto doğal halin Gerçi o daha eski bir foto mu bilmiyorum ama
Belirli aralıklarla gireceğim, yine kopabilirim. Girip girmeme konusunda tereddütte kaldım ve sonunda girmekte karar kıldım.Kalıcısın demi? Geri dönmene sevindim.
Hayır ilk sayfada fotom var onu diyorum.
Forumu takip ediyordum haliyle senin girdiğimde hiç etkin halin yoktu ondan öyle söylemiştim ama sen nerelere çektin lafı.Beni takip etmiş ama Aktfiliğin azaldı filan diyordu. O zaman seni de takip etmiştir kesin @denizz19
Özlediğin belliForumu takip ediyordum haliyle senin girdiğimde hiç etkin halin yoktu ondan öyle söylemiştim ama sen nerelere çektin lafı.
"acil!!" olduğunu belirtince kıramadım kendisini.
İyi yapmışsın gir ya burası bir yuva gibi. Kopamıyor insan.Belirli aralıklarla gireceğim, yine kopabilirim. Girip girmeme konusunda tereddütte kaldım ve sonunda girmekte karar kıldım.
Sansürlenmiş foto var sadece, göremedik yüzünü.
Aslında hepimiz tahmin edebiliyoruz.