TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" mrt-06 / 72.Bölüm (7.SEZON)

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
12 Eylül 2013
Mesajlar
25,151
Reaksiyon puanı
16,026
Puanı
1,060
thumb2-palms-coconuts-clear-blue-sky-tropical-islands-summer-02.jpeg


3 aylık aranın ardından yeni sezon ve Yaz konseptimiz ile karşınızdayım. :Z
Öncelikle itiraflarımız gelsin. :Z

İtiraf 1
Forumdaki herkes egolu böyle yaptıkça hayatta kaybetmeye devam edecekler net yazık onlara. :)
-Anonim-

İtiraf 2
Doğu ban yedikten sonra forumda klavye delikanlılığı oranı biraz azaldı, rahatladık. :X
-Anonim-

İtiraf 3
serhatt post kasıyor yazdığı hiçbir mesajın kalitesi yok.Konuyla alakasız bazı isimlerle o kadar boş sohbet ediyorki sıktı artık, yönetim nerede?
-Anonim-

İtiraf 4
Yiğit, Aserat, denizz19'un açtığı konuların kaynaklarını kimse sormuyor? Uydurup uydurup konu açıyorlar yeter! Forumun kalitesi sıfırlandı!
-Anonim-

İtiraf 5
yatutarsa neden bu kadar ekşi sözlük yazarı havasında. :D
-Anonim-

İtiraf 6
Ozan ve mrt-06 forumda olmayınca Yiğit'im kendisini forumun ağası zannetti. :bhr: Tatlım her şeyi ben bilirim havalarından kurtul artık. :bhr: Havanda söndü acı ama gerçekler bunlar.
-Anonim-

İtiraf 7
Oha yamuldum. Çok komikmiş ahahahahaha. Cahilsin belli etme. Hainsin sen.
Evet doğru bildiniz karşınızda Fakelegend :A Nasıl bir depresyon hali bu. :D
-Anonim-

İtiraf 8
serhatt en çok mesaj yazanlarda zirveye çıkmaya çalışıyor ama konu dışı mesaj çok var. Yönetime duyurulur. :A
-Anonim-

İtiraf 9
denizz19'un şovunu izledik yine. :kiki: Hayali gitti geldi, biz de yedik. Dikkat çekmek için sırf ilgi sokak sanati'na kaymasın diye böyle bir tiyatroya başvurdu. :kiki: HAAHAHAHA. :F
-Anonim-

İtiraf 10
mrt-06 çok değişti. :) Eski samimiyeti forum içinde yok. Görmesem çocuk buzdolabından foruma giriyor zannedeceğim.
-Anonim-

İtiraf 11
Maskeli Fedai'nin yeniden mesaj yazması çok güzel, forumda sevildiğini bilsin. Tabii en çok ben seviyorum, bir dönem yaşanmışlıklar var....
-Anonim-

İtiraf 12
Yiğitt çok antipatik. :)
Çiğdem- işine göre davrananlardan. :)))
serhatt çok kırdı beni hiç ummazdım diğerleri gibiymiş kısaca buradakiler gibi yani. :) :)
Buğra çakma FOX'cu. :)
mrt-06 son dönemlerin sürekli olmamışa basan ismi. gereksiz basan ama bunu fark etmiyor da komiksin valla. :D
Forumdash eleştirilere gelemeyen biri. umarım bunu yener. :)
darklegend çok değişmiş ve itici olmuş. :)
ASERAT burnu çok havalarda dikkat etsin. :)
Billy Kane de eskiden çok sırnaşırdı bana ama sonradan havalandı diğerlerine uydu kendi kaybetti ama ne yazık ki halen bunun farkında bile değil olmasın da zaten artık yazık valla. :)
-Anonim-
(note: hepsi tek tek itiraf olarak yazılmışdı ama itiraf kalabalığı olacağı için 1 itiraf içine dahil etdim. Böyle yazmamanız rica edilir!)

İtiraf 13
xemrexxx etiketlerini de al ve git lütfen!! Her konuya alakasız etiketleme yapılır mı? Bildiği tek şey destere-çiğdem-harun. Merak ediyorum bu ve bunun arkadaşları forumda olmasa ne olacak acaba. Artık boşluktan intihar eder bu kesin. Gereksiz. :)
-Anonim-

İtiraf 14
DarkLeqenD bazen espri yapacağım diye ortamı geriyor ve hoş mesajlar yazmıyor. Dikkat etsin kendine biraz.:):)
-Anonim-

İtiraf 15
Reelde yaşadıkları eziklikleri buradan çıkaran o zavallılar, size söylüyorum siz zavallısınız. Burada kralcılık oynayan o zavallı vatandaşlara bir çift sözüm var ZA VAL LI SINIZ. :)
-Anonim-

İtiraf 16
denizz19'un hep olumlu, övgü övgü üstüne yorumları tuhaf değil mi? İnsanlara laubali ve densiz sataşmalarıyla eğlendirici ve çekici olduğunu sanan, sağduyu sahibi insanların seyretmeye dayanamadığı bir adam. Forumun en iyisi benim gibi yapmacık ekürüleriyle beraber azalarak değil aniden bitmesi gereken nesne.
-Anonim-

İtiraf 17
Darklegend çok boş muhabbet ediyor son zamanlar. Eskiden böyle değildi. :(
-S.G.A.T.-

İtiraf 18
Birisi bana yazıyor. Bakalım ne zaman açılacak. :A Eşcinsel lobisinden de değil hayret. :A
-Anonim-

İtiraf 19
Ahmed çok sessizleşti. Bir şeyler oldu sanki çocuğa.
-Anonim-

İtiraf 20
Günlerce etkisinden çıkamadım... Bir rüya gördüm... Yiğitt, Harunn60, Billy Kane Biskolata erkekleri olmuştu. Billy Kane üzerindekileri yavaş yavaş çıkararak kendine çikolata sıkmaya başladı adeta çikolatalar kaslı göğüsünde dans ederek akıyordu hemen ardından Harun arzı endam etti kaslarıyla adeta şov ederek çikolatadan denize atladı ve o an Yiğit geldi! Kollarımdan tutarak beni o çikolatadan denize soktu, üç yakışıklımla çikolatadan denizdeydim ve sonra uyandım, keşke gerçek olsaydı benim Biskolata erkeklerim! Ayyyyy!
-Anonim-

İtiraf 21
Gittik gitmeye ama gitmeden daha çok ortamın malını yiyeyim diye çabalıyor mrt-06. :AMerak ediyorum bize anlatmaya çalıştığı masum ve saf mrt-06 hikayesinin ne kadarına tüm kalbiyle inanıyor? Anlattıkları hususlarla ilgili içinde bir gram dahi tereddüt yoksa, onla tekrardan gidip arkadaş olacağım ama durumun böyle olmadığı aşikar. :)
-Anonim-

İtiraf 22
DarkLegenD denilen şahıs ne kadar itici olmuş öyle. Dikkat çekmek için yaptığını düşünüyorum ama pek bir işe yaramıyor.
-Anonim-


İtiraf 23
"hiç mütevazı olmayacağım. forumda rekor kırdık. bu başarıda benim de payım elbette büyük"...

Senin payın büyük değil. Bu rekorun sahibi esas herkestir. Senin rekorun da hayatında daha önce hiç bu kadar rezil edilmemiş olman bence. Arkadaşların tam anlamıyla seni saldırganlıktan ve kapanmış olan mantığından yendi.Suratının düşmesine güzel bir örnek yazayım, sen de kendini bir ara izle lütfen. Hani şu bir şey yakaladığın hissine kapılıp heyecanla "forum benden sorulur, kimin neyi var biliyorum '' dediğinde en yakın arkadaşının sana imalı mesajı sonrası "o zamanlar makbul bir adamdı, karalama sayılmaz o" diyerek seni perişan etti hatırlarsın. Ondan sonraki mesajlarını aç oku. Nasıl "güzel" duruyorsun. En iyisi her zaman sensin dimi. :)
-Anonim-

tropical_beach_paradise-wallpaper-2560x1024-01.jpeg


Yeni sezon ilk bölüm konuğum herkesin en çok sevdiği üyelerden birisi olan, sevimli mi sevimli, eski admin mrt-06. :Z
Ahmed: Selam Atacan’ım. Öncelikle seni bir tanıyalım ne dersin? :Z


Atacan: Selam Ahmetcim, öncelikle ilk hafta burada senle kürtaj yapmaktan çok mutluyum. 8 bölüm kürtaj yapacaksın bakalım benden sonra kimler sıraya girecek. Geçen sezon kürtaj yaptıklarını zevkle takip ettik forumca. :A Velhasıl artık kendimi tanıtma ihtiyacı hissetmiyorum adım Atacan, 1996 doğumluyum Ankara'dan katılıyorum bir evim yok, arabam yok ama kocaman bir kalbim var taliplerimi bekliyorum. :-)


Ahmed: Hadi sorulara geçelim o zaman. :Z Öncelikle geçtiğimiz sezon benimle klasikleşen o meşhur sorumu sormak isterim. Foruma üye olduğun dönemden sonra bu 5,5 yıl içindeki Atacan’daki değişimleri nasıl yorumlarsın bize? Tabiiki yaşının getirdiği olgunluğa erişdin, amma biz daha çok hayatındaki değişimleri ve s. merak ediyoruz. Neler değişti, nasıl bir hayatdan nasıl bir hayat geçiş yaptın?


Atacan: 5 yıl vay be gerçekten hiç 5 yıl olarak düşünmemiştim üzüldüm şimdi. :F Üzülürken bile kahkaha atıyorum işte ruhsal durumumu anlayın. :A Yani şöyle bi 5 yıl öncesine bakarsam mesela 2013'de NASA'da çalışıp uzaya çıkacağım diyordum, 2014'de dizi oyuncusu olacağım tüm Türkiye bana hayran kalacak diyordum, 2015'de Eurovision'da Türkiye'yi temsil edeceğim diyordum, geldik 2017'ye şimdi de siyasetçi olacağım diyorum yani yaşım büyüyor ama hayallerim hep çocukça kalıyor. :A Hayallerle yaşıyorum resmen ama hayal kurmak güzeldir herkese öneririm, şimdi 2005'de ne hayal kuruyordun diye soran olursa o zamanlar Sihirli Annem'deki Periliçe'nin yerine geçmek istiyordum. :F Yani şöyle bakarsak hayallerim bile yavaş yavaş olgunlaşmış diyebiliriz. Fiziksel olarak 5.5 yılda değiştim kendime daha çok bakıyorum eskiden iki kazak bir pantolonla koca lise dönemini geçirirdim şimdi her gün farklı bir gömlek giyiyorum, bir gömlek takıntısı oluştu bende. Geçen yaz atmıştım foruma zevksiz @Forumdash ve @XanTier yerin dibine soktu gözünüz kör olmasın, giyorum o vişne çürüğü gömleğimi hala kudurun. :F

Çok uzattım bu soruyu ama yazsam roman yazacak kadar şey oldu 5 yılda, ben sadece toz pembe olanlardan bahsetmek istedim hayallerden hayatlara tabii ki 5 yılda büyük yıkımlar büyük travmalar oldu ama ben hep "hayalleri" hatırlayıp hayallerde yaşamayı tercih ediyorum. :X


Ahmed: Geçtiğimiz sezon birkaç defa denediğim bir soru vardı, bu sezon yine yapacağım. Senden en yakın arkadaşına veya akrabana soracağım soruyu sorup sonra ise o mesajı SS yapıp bizimle paylaşmanı istiyorum. Soru ise “Atacan’ı ne kadar iyi tanıyorsun ve Atacan deyince aklına ilk neler geliyor?”


Atacan: Bu soruyu Kemal'e sordum kendisini uzun yıllardır tanırım, benim samimi arkadaşlarımdan birisidir. Sorarken buralara düşeceğini bilmiyordu affet beni Kemal. :F Neyse ki fotosunu buzladık parlakçılardan sakladık en azından seni. :A

WhatsApp Image 2018-06-01 at 8.28.08 PM.jpeg


Ahmed: Reeldeki Atacan’ı tanımamız için baya güzel bilgiler verdin. Şimdi biraz foruma geçelim. Tüm bu hayatındaki olaylar forum içindeki Atacan’a da büyük etki tabii ki, son birkaç yılda daha sık sık ara veren bir Atacan görmeye başladık. Hatta adminlikden bile ayrıldın. Tüm bu verilen sık aralar, foruma eskiye göre daha soğuk ve mesafeli olman vs. bu durumların biraz arka planı ile ilgili detayları almak istiyorum senden.


Atacan: Foruma 3 defa ara verdim hiçbiri de keyfi nedenlerden değildi zorunlu aralardı, buralarda pek bahsetmediğim sorunlardan dolayı aralarım oldu şöyle ifade edeyim 3 arada da hayat benden hep bir parça götürdü, kendimi toparlamak için birçok şeyden kendimi soyutladım sadece forumdan değil tabii ki. Ama burayı her zaman bir evim olarak gördüm dönebileceğim bir yuvam olarak nitelendirdim bu yüzden de her aradan sonra burada kendimi buldum buradaki dostlarım sayesinde, şimdi tek tek isim vermeyeceğim ama onların bende çok çok büyük yardımları oldu Allah hepsinden razı olsun. Bunun dışında neden emekli oldum diye soracaksan emekli olmayı uzun zamandır düşünüyordum ben zaten foruma geldiğimden beri yöneticilik yapıyorum artık köşeye çekilme vakti gelmişti zaten Kaan (Bully)'dan sonra ben bırakacaktım ama Ozan için biraz daha kaldım, en sonunda da tamamen bıraktım zaten yeni yöneticilerimiz de çok başarılı benim bir eksikliğim oluşmadı. :D


Ahmed: Peki son aylardaki forumla ve üyelerle ilgili olumlu ve ya olumsuz neler söyleyebilirsin, buradan programımız sayesinde fikirlerini duyur herkese.


Atacan: Bir ara forum epey çıkmaza girmişti, kapanma noktasına geldi sonra Ozan'ı ikna ettik bir süre kaos dönemi yaşadık ama forum yine kendini yeniledi bence, geldiğimden beri eski samimi ortamı yeniden hissettim. Bunda tabii yeni üyelerin gelmesi de büyük etken serhatt, kerem vs. foruma renk kattılar. Ama her zaman derim bu forumu farklı kılan üyeleridir diye buradaki herkesin değeri ayrı. Önemli olan samimi ruhu korumak tabii birde Ozan'ın ruh halini korumamız gerekiyor mazallah bir gün kabusuna girer ben forumu kapatıyorum der valla dımdızlak kalırız ortada. :A Kısacası Ozan'a sahip çıkın. :F


Ahmed: Şimdi ise 7 soruluk klişe sorulardan oluşan kısa soru-cevap kısmımıza geçelim. :Z

1. Hiç aşık oldun mu / şu an sevgilin var mı?
-Aşık oldum, tabii ki öyle ayran gönüllü bir insan değilim ama aşk bence hayatın mihenk taşıdır, güzel bir his ama şu an çıktığım birisi yok. Bu çıkma kelimesi de bana çok ergence gelir ama yerine uygun bir kelime bulamadım. :F

2. Hayatında var olan en çok ne için kendini minnettar hiss ediyorsun?
-Annem ve abim tabii ki. Onlar benim bu hayattaki her şeyim, varlıklarına her an minnettarım. :X

3. Birlikte olduğun kişi ile ortak nokta olarak nitelendirebileceğin 3 şeyin neler olmasını isterdin?
-Öncelikle hayata bakış açımız aynı olmalı, dünyaya aynı pencereden bakmalıyız. Somurtkan, hiçbir şeyden memnun olmayan insanları hiç sevmem bence hayatta en güzel şeylerden biri gülmektir, bir insanla doyasıya gülmenin vereceği haz şöyle söyleyeyim seksin vereceğin hazdan daha fazladır. (Saat 12'yi geçti demi. :A) Ve diğer dediğim memnuniyetsizlik, en küçük şeyden mutlu olabilirim karşımdaki insandan da bunu beklerim açıkçası. :D

4. Bugüne kadar kendi başına verdiğin en iyi /en kötü kararlar neydi?
-O kadar çok var ki. :/

5. Kendinde en çok sevdiğin/sevmediğin/değişdirmek istediğin özellikler?
-En sevdiğim özelliğim karanlıktayken en dipte olsam bile ışığı görmem, bazen cılız bir ışık olsa bile o ışığa sonuna kadar sarılırım yani enseyi karartmam pozitif bakarım hayata bu da benim sevdiğim özelliğimdir. Karakter olarak öyle değiştirmek istediğim bir özellik yok ama dış özellik olarak sevmediğim kesinlikle boyum daha uzun olmalıydım şöyle 1.85 üstü olmalıydım bir daha dünyaya gelirsem basketbolu bırakmıycam. :F

6. Yetişkinliğe hangi yaşta adım attığını düşünüyorsun? Ve neden o yaş?
2016 yılında büyüdüğümü hissettim yani 20 yaşımdayken, o yıla kadar aslında birçok gerçeğin farkında değildim, senin her zaman yanında olan bir insanı artık bir daha göremeyecek olmayı, o acizliği hissetmek, yaşamak beni çok olgunlaştırdı. Hayata 20 yaşımdayken merhaba dedim, hayatın bir görünen yüzü vardır birde arka planı işte ben o arka planı gördüm. Erken yaşta gördüm bunu ama bu da benim erken olgunlaşmamı sağladı. Son 2 senedir de gerçekten bir savaş halindeyim hani denir ya "hayat kavgası" diye, işte o kavgayı 2 senedir iliklerime kadar yaşıyorum..

7. Sevdiğin/takip ettiğin şair veya yazar var mı?
En sevdiğim şair Nazım Hikmet dir. Büyük bir Nazımcıyımdır hayatımın her anında yazdığı şiirlerden çıkarım yaparım daha doğrusu onun şiirleriyle,sözleriyle yaşıyorum, keza Zülfü Livaneli her kitabını okumaya, yazısını takip etmeye çalışırım. Sadece edebi anlamda değil benim olgunlaşmamı hayata bakışımı değiştiren en önemli iki isimdir Nazım Hikmet ve Zülfü Livaneli.

Ahmed: Bence forumdaki herkes senin kendi ile ilgili neler düşündüğünü merak ediyordur ama maalesef sana sadece 10 kişi ismi verebilirim. Ve onlar arasından istediğin kadarını seçip yorumlamanı istiyorum. (en az 5)
DarkLegenD, S.G.A.T, Harunnn60, Tolstoyevski, Aserat, Yiğitt, sokak sanati, vadikızı, Dosi, denizz19.

Atacan:

(Dosi) Başlarda pek anlaşamamıştık ancak sonradan ortak noktalarda buluştuk bence karşısındaki insana değer veren birisi, foruma girmediğinde soran, mutsuz olduğunda anında ne oldu diyen, daima karşısındaki insanı düşünen hatta kendinden çok arkadaşını düşünen biri olarak görüyorum severim kendisini ve umarım aramız iyi olmaya devam eder. :D

(Aserat) Bilgili, kültürlü, okuyan, soran, çalışkan bir genç, gençlikten umudumu kesmemek için Aserat'ı örnek gösterebilirim. Gelecekte çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum bu zamana kadar da hiçbir sorunumuz olmadı kendisiyle,severim Eray'ı, Allah yolunu açık etsin. :-)

(Harunnn60) Harun tam böyle gençlik ateşiyle yanan birisi. :A Kendisinde patlamaya hazır bir volkan görüyorum, ileride eğlence sektörüne girmeli bence. Harun da insana değer veren samimi bir arkadaşım bazen aramızda soğukluklar olsa da son zamanlarda bunları aştığımızı düşünüyorum sevdiğim saydığım bir arkadaşım umarım uzun yıllar da aramızda olmaya devam eder. :X

Yiğitt ve vadikızı'nı geçen programda yorumlamıştım zaten o yüzden uzun yorum yapmayacağım; ikisi de çok değerlidir benim için, birisi abim birisi ablam. Her konuda da konuşabileceğim değerli insanlar iyi ki varlar. :oops:

(denizz19) Çok tatlı bir insan, reelde tanışsak kesinlikle çok eğlenirdik tam benim gibi deli dolu. :F Forumda en eski tanıdıklarımdan yeri ayrıdır yani, onun için tek eleştirim Bully konusunda. Çok sağlam bir grubumuz vardı Kot Kafalar, eften püften bir nedenden dolayı dağıldık, bu durum beni çok üzdü. Hazır yeri gelmişken de bunu belirteyim. :D

(sokak sanati) Geçmişte çok iyi anlaşırdık epey de şey paylaştık ancak sonradan birbirimizden uzaklaştık bazen yeniden konuşmaya başladık sonra yine uzaklaştık arkadaşlığımız son yıllarda hep çalkantılı geçti ama ben içinde iyi bir insan olduğuna inanıyordum lakin forumdan ayrılmama yakın yazdığı kötü temenni (ölmem için beddua etmişti) sonrası kesinlikle kötü bir insan olduğunu fark ettim. O günden beri de umudu kestim sokak için. :X

(Tolstoyevski) Yıllardır forumda olan değerli bir arkadaşım, kendisinin çok mistik bir havası var yani konuşurken kendimi sanki Harry Potter ile konuşur gibi hissediyorum. :F Ben ilerde çok iyi yerlere geleceğini düşünüyorum şayet kendindeki cevheri fark ederse, sanki burç yorumu yapar gibi oldum ama gözlemlerim iyidir. Üzerindeki çekingenliği, içe kapanıklığı atıp fikir dünyasını dışa vurduğu zaman, işte o zaman Tolstoyevski gerçek benliğini kazanacak.

(DarkLegenD): İyi çocuk, reelde tanısaydım arkadaşım olurdu. Neden diye soruyorsundur şimdi söyleyeyim, açık fikirli insanları severim sende her şeyi konuşabileceğim bir insansın. Fakat bir eleştirim var forumda kendini kastığını düşünüyorum yani smile kullanmak ya da eğlenceli yanını göstermekten çekiniyor gibisin daha ciddi olmaya çalışıyorsun gibime geliyor bana. Bu arada geçen özelden bana verdiğin bilgiler muazzamdı teşekkürler tekrardan çok işime yaradı ertesi gece. :A

(S.G.A.T) Adam gibi adamdır, gerçekten çok samimi bulduğum değerli bir dostumdur. Yıllardır her zaman halimi hatrımı sorar hatta çok eskiden fazla aktif değilken arada bir foruma girdiğinde benim duvara yazardı nasılsın diye. O kadar hoşuma giderdi ki. Ben de onu her zaman değer vermişimdir, candır kendisi. Umarım askerliğini de sağ sağlim yapıp yeniden aramıza döner, döndüğünde forum olmazsa her ihtimale karşı numaranı bana özelden gönderebilirsin gitmeden. :A

Ahmed: Şimdi senden resim isteyeceğim, bana 1 ve ya 2 kendi resmini atabilirmisin? :Z Hadi seni merak eden çok kişi var. :Z

Atacan:


-Fotolar silindi.-

Atacan: Benim de forum üyelerine bir sürprizim var. :bhr:

-Video silindi-

Ahmed: Çok yakışıklısın Maşallah. :bhr: Sesin de çok karizmatik. :A
Atacan'ım konuk olduğun, tüm muhteşem cevapların veee resim-video için çok teşekkür ederim aşkım. :Z

Atacan: Asıl ben teşekkür ederim Ahmed'im. :bhr: Herkese keyifli okumalar. :Z
Yeni bölüm 15 Haziran Cuma!
 
Son düzenleme:

Yiğitt

Emekli
Katılım
9 Aralık 2013
Mesajlar
79,171
Reaksiyon puanı
45,870
Puanı
1,061
Konum
Ankara
Oha @mrt-06 o ses senden mi çıkıyor? :eek: Ben senden daha yumuş ses bekliyordum. Fotoğrafları görmüştük zaten. :Z

Keçiören'e köy demek ne demek? Bakanlıkların arkasındasın oralar da köy. :A Meşhur Ankara kaldırımları ve soğuk havasını da Fav10'a tanıtmışsın. Emeklerinize sağlık canlarım @Ahmed @mrt-06 :bhr:
 

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
12 Eylül 2013
Mesajlar
25,151
Reaksiyon puanı
16,026
Puanı
1,060
Oha @mrt-06 o ses senden mi çıkıyor? :eek: Ben senden daha yumuş ses bekliyordum. Fotoğrafları görmüştük zaten. :Z

Keçiören'e köy demek ne demek? Bakanlıkların arkasındasın oralar da köy. :A Meşhur Ankara kaldırımları ve soğuk havasını da Fav10'a tanıtmışsın. Emeklerinize sağlık canlarım @Ahmed @mrt-06 :bhr:
Ne hızlı okudun? :A
Etiket geldimi aşkumm. :A ?
 

Yiğitt

Emekli
Katılım
9 Aralık 2013
Mesajlar
79,171
Reaksiyon puanı
45,870
Puanı
1,061
Konum
Ankara
İtiraflar çok güldürdü, @DiziTutkunu sen kimsin ya? Haddini bildirmek için geri sayıma başlıyorum tatlım. İtiraflarda @Billy Kane için kendine dikkat etsin yazmışsın. Hadi ordan derler, neyine güvenerek yazdın bunları? :A

Forumun kalitesini arttıracağız inşallah büyük adımlarla, co adminleri göreve davet ediyorum. :A @Aserat @xBUGRAx
 

Aserat

Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,585
Reaksiyon puanı
62,903
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Güzel bölüm olmuş. Özellikle Atacan'ın cevapları çok iyi. Ve benim hakkımdaki düşünceleri de beni çok mutlu etti. Ben de aynı şeyleri senin için hissediyorum teşekkür ederim. :bhr: @mrt-06

Ben kendimi deşifre etme konusunda asla bu kadar cesur olamam. Video iyi olmuş. Tip olarak da az çok beklediğime yakın çıktı aile çocuğu tarzında ama nedense gözlüklü ve biraz filmlerdeki inek çocuklara yakın bir tarzı olduğunu düşünmüştüm. Ses de beklediğimden kalındı. :A
 

Aserat

Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,585
Reaksiyon puanı
62,903
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
İtiraflar çok güldürdü, @DiziTutkunu sen kimsin ya? Haddini bildirmek için geri sayıma başlıyorum tatlım. İtiraflarda @Billy Kane için kendine dikkat etsin yazmışsın. Hadi ordan derler, neyine güvenerek yazdın bunları? :A

Forumun kalitesini arttıracağız inşallah büyük adımlarla, co adminleri göreve davet ediyorum. :A @Aserat @xBUGRAx
Geç bile kaldık. :A
 

S.G.A.T.

Favori Üye
Katılım
12 Şubat 2012
Mesajlar
22,972
Reaksiyon puanı
8,352
Puanı
1,061
Su gibi okudum röportajı. İlk kez senin hakkında bu kadar bilgi aldım aslında. Şimdiye kadar denk gelmemiştim. Video güldürdü. :A Çok sempatik olmuş. Survivor Anıl'a benzettim tipini tam da beklediğim gibi çıktı. :D Söylediğin güzel sözler için de teşekkürler. @mrt-06
 

sokak sanati

Favori Üye
Katılım
23 Şubat 2013
Mesajlar
86,599
Reaksiyon puanı
57,064
Puanı
1,061
Haluk'un itiraf çok belli oluyor. Çakma Fox'cu:F @xBUGRAx :A

Hiç bir ilgim yok itiraflarla onu söyleyeyim. Hatta özel mesaj kutumda bi Harun ile Cumartesi konuştuk 20 Mayıs'ta Çiko'lar ile konuştuk 15 Martta Thequeer ile konuşmuşum. Benden yana soru işareti olabilecek itiraflar var ben değilim uğraşmak istemiyorum uğraştırmayın beni.:A
 

denizz19

Emekli
Katılım
7 Ocak 2012
Mesajlar
114,733
Reaksiyon puanı
63,555
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Askerdeyken bile yine ön plana düşen itiraflar gelmiş bana popülerliğim hiç sönmüyor anacım :A askere gittim Yalnız :F

Atacanım şahane sesin var benle ilgili düşüncen için de teşekkür ederim :D kot kafalar iyiydi ama ne yapalım :A
 

mrt-06

Süper Mod.
Katılım
5 Ocak 2013
Mesajlar
91,530
Reaksiyon puanı
59,811
Puanı
1,061
Konum
Ankara
Askerdeyken bile yine ön plana düşen itiraflar gelmiş bana popülerliğim hiç sönmüyor anacım :A askere gittim Yalnız :F

Atacanım şahane sesin var benle ilgili düşüncen için de teşekkür ederim :D kot kafalar iyiydi ama ne yapalım :A
Barıştıracağım sizi. :A
 

mrt-06

Süper Mod.
Katılım
5 Ocak 2013
Mesajlar
91,530
Reaksiyon puanı
59,811
Puanı
1,061
Konum
Ankara
Güzel bölüm olmuş. Özellikle Atacan'ın cevapları çok iyi. Ve benim hakkımdaki düşünceleri de beni çok mutlu etti. Ben de aynı şeyleri senin için hissediyorum teşekkür ederim. :bhr: @mrt-06

Ben kendimi deşifre etme konusunda asla bu kadar cesur olamam. Video iyi olmuş. Tip olarak da az çok beklediğime yakın çıktı aile çocuğu tarzında ama nedense gözlüklü ve biraz filmlerdeki inek çocuklara yakın bir tarzı olduğunu düşünmüştüm. Ses de beklediğimden kalındı. :A
Beni niye ineğe benzettin. :eek:
 

mrt-06

Süper Mod.
Katılım
5 Ocak 2013
Mesajlar
91,530
Reaksiyon puanı
59,811
Puanı
1,061
Konum
Ankara
Su gibi okudum röportajı. İlk kez senin hakkında bu kadar bilgi aldım aslında. Şimdiye kadar denk gelmemiştim. Video güldürdü. :A Çok sempatik olmuş. Survivor Anıl'a benzettim tipini tam da beklediğim gibi çıktı. :D Söylediğin güzel sözler için de teşekkürler. @mrt-06
Yorumumun sonundaki dediğimi de unutma. :A