Sadece gerçekleri. Aaa sürtüğe bak bu saatte eve mi gelinir.Canım yeni geldim eve,ne yatması dur
Ne duymak istiyorsun
Sadece gerçekleri. Aaa sürtüğe bak bu saatte eve mi gelinir.Canım yeni geldim eve,ne yatması dur
Ne duymak istiyorsun
Bekliyorm.Aaa geçen Forumdasahlara demiştim kimi sevsem ölüp ölmediği belli olmuyor diye forumdan destere , kadın ünlüden Avril örnekleri vermiştim dünyadalarmı ahrettelermi belli değil
Haziranda gidiyordu daha gelmez sanırım ama gidiyorum demeyede gelebilir
Senin kısmı bitirmek üzereyim cnm itirafları sonra okuyacam şuan seni okuyorum
Ne diyim, övgülerin için teşekkürler o zaman.
Aaa ne varmış saatteSadece gerçekleri. Aaa sürtüğe bak bu saatte eve mi gelinir.
12'den sonra eve gelinmez.Aaa ne varmış saatte
Ne o kıskanmıyormusun yoksa
Leona gerçekten benziyorsun ama cnm İkinizinde bıyığı takma duruyor @MasacRE- @xemrexxx @Forumdash @serhatt @Yiğitt
Hahaha sesli güldüm.Leona gerçekten benziyorsun ama cnm İkinizinde bıyığı takma duruyor @MasacRE- @xemrexxx @Forumdash @serhatt @Yiğitt
tamam canım kızma bi daha geç kalmam bu kadar12'den sonra eve gelinmez.
Leon yanından geçemez Atacanın,hadsiz şey bağırtma beniLeona gerçekten benziyorsun ama cnm İkinizinde bıyığı takma duruyor @MasacRE- @xemrexxx @Forumdash @serhatt @Yiğitt
Yok kızmadım canım sadece söylemek istedim.tamam canım kızma bi daha geç kalmam bu kadar
Ne güzel dedin.Leon yanından geçemez Atacanın,hadsiz şey bağırtma beni
Neyse yorumum al okuYok kızmadım canım sadece söylemek istedim.
İyi final golü atmıştım ama.Biz kurtulmamısmıydık o diziden hatta final konusunu sen açmıştın beraber yorumlamıştık
İyi final golü atmıştım ama.
Merve-Pelo iyi uyuyoruz he aslında biz.Pelo'luğunu ispat ettiğin gündü o gün
Aslında hepimiz tahmin edebiliyoruz.
Acildir tabi ki"acil!!" olduğunu belirtince kıramadım kendisini.
Merve-Pelo iyi uyuyoruz he aslında biz.
Seni çılgın seni.Acildir tabi ki
Darklegendden ben de fikirler alacağım