Ablam sen de bir çek gönder seninkini de merak ettim şimdi.Değişik geldi benim kulağıma cnm ama iyi anlamda diyorum tabi hoş değişik bir ses tonun var Karadenizliler kadar kisme bu ses tonu olayından anlayamaz orası bizim işimiziz
Ablam sen de bir çek gönder seninkini de merak ettim şimdi.Değişik geldi benim kulağıma cnm ama iyi anlamda diyorum tabi hoş değişik bir ses tonun var Karadenizliler kadar kisme bu ses tonu olayından anlayamaz orası bizim işimiziz
Hhaha Aaa normal ses cnm bir gün onuda paylaşırım belki Ama senin sesin kadar olamayız bir inleyen nağmeler patlatsanAblam sen de bir çek gönder seninkini de merak ettim şimdi.
Yazın @denizz19 ile düet yapacağız.Hhaha Aaa normal ses cnm bir gün onuda paylaşırım belki Ama senin sesin kadar olamayız bir inleyen nağmeler patlatsan
Teşekkürler ablacım. 😳@mrt-06 Soğuk değil bence , gayet sıcakkanlı bildiğimiz gibi Aaa bir de bunu yazan yaşadıklarını bilmiyordur Atacanın bizden güç enerji alıyor o kişide bunu düşünüp ılımlı olsun bence
Sağol Çikom sizler böyle düşünüyorsanız benim diğer kimse umrumda değilİtiraflarada baktım şimdi serhat birazda canı sıkılmış itirafları dikkate alma sen cnm alısıcaksın bir süre sonra çünkü itiraf etmeyi bilmiyorum genelde iftira şeklinde yapılır Enerjin güzel bu forumu diğer forumlardan ayıran zaten sohbet , aile ortamı olması normal habere yorum yap çık ozaman bir farkımız kalmazdı , Sen canını sıkma bizim ne düşündüğümüz önemli yanı senin sohbet ettiklerinin @serhatt
Sağol Çikom sizler böyle düşünüyorsanız benim diğer kimse umrumda değil
İtirafları yapalar kimse artık herkese saydırmış,memnun değillerse çekip gitsinler,çamurlaşmasınlar
Aaa ben hiç kimseye olumsuz itiraf yapmadım . Olumsuz yapanada şey etmiyorum espirili cevap veriyorum mesala Çiğdenizim diye itiraf yapıldığı bir hafta vardı Tarkan Yolla şarkısını çıkarmıştı . O şarkıyı atmıştım işte latife ederekTeşekkürler ablacım. 😳
Yok ya görmemiştim, tam tahmin ettiğim gibi bir ponçiksin
Ortak yolda buluştuk bir eser bulduk kendimize.Hhaha Aaa nasıl olacak ayoll @denizz19 un sesi Türk sanata gitmez , Senin sesinde Popa gitmez
Denizin sesi daha kaba saba böyle kargaları kaçırmalık Senin sesinde daha narin yolda kalmış yaşlılara karşıya geçrieyimmi demeklik
Sağol canım. 😳Yok ya görmemiştim, tam tahmin ettiğim gibi bir ponçiksin
Hhaha Aaa dikkat edin ama cnmOrtak yolda buluştuk bir eser bulduk kendimize.
Zaten yaşlılar da hep bana yol tarifi falan sorar.