RüzgarGülü
Süper Favori Üye
Sayfa bulunamadı diyoAynı nesil olunca tabii
Y kuşağının gücü adınaaa
ChatGPT'ye çizdirdim görseli
Ekli dosyayı görüntüle 135029
Sayfa bulunamadı diyoAynı nesil olunca tabii
Y kuşağının gücü adınaaa
Ekli dosyayı görüntüle 135029
Ben o sene 2 yaşındaydım evet ama "Çalıkuşu" kitabını okuduktan sonra dizi ve filmlerini de izlemiştim ..
------
Dedim sana @RüzgarGülü bu Melo taş devrin de bile dizi izliyordu var yaşını hesapla artık![]()
Yeniden yükledim fotoyuSayfa bulunamadı diyo
Biz @RüzgarGülü ile Rosalinda'ya yetişemedikTabii okuldan koşa koşa geliyordum Rosalinda izlicem diye![]()
Kesin şapkalı olan sesinAynı nesil olunca tabii
Y kuşağının gücü adınaaa
Ekli dosyayı görüntüle 135033
Hayır çünkü ben hiçbir görsel göstermedimKesin şapkalı olan sesin![]()
Y kuşağı mi çiz dedin bizi göstererek dümdüz 🤨Hayır çünkü ben hiçbir görsel göstermedim
Tamamen kendisi oluşturdu![]()
Sadece "İçinde Y Kuşağı yazan ve Y kuşağını temsil eden bir görsel oluştur" yazdımY kuşağı mi çiz dedin bizi göstererek dümdüz 🤨
Bizden çok ayrıntı vermişsin yapay zekayı çok zorlamaSadece "İçinde Y Kuşağı yazan ve Y kuşağını temsil eden bir görsel oluştur" yazdım![]()
bizi göstererek
Bizi göstermedim yahuBizden çok ayrıntı vermişsin
Bak bak Y kuşağını son yıldan tutturmuşlar bize hava atıyorlar asıl Y kuşağı biziz bizzAynı nesil olunca tabii
Y kuşağının gücü adınaaa
Ekli dosyayı görüntüle 135033
Y Kuşağı hangi yılları kapsıyor sence?Bak bak Y kuşağını son yıldan tutturmuşlar bize hava atıyorlar asıl Y kuşağı biziz bizz![]()
@Angelica @The_Erinch @Yakamoz-Asi @HollyDemon ☾☆
1981 - 1996Y Kuşağı hangi yılları kapsıyor sence?![]()
Yok artık 😱 Bu arada ben son yıldan yakalamadım1981 - 1996
Seni mi kıracağız 3 sene için bizde öyle başlatırızYok artık 😱 Bu arada ben son yıldan yakalamamışımÇoğu kaynak 1997 diyor ama bence Z kuşağı 2000'den itibaren başlamalıydı
![]()
X olduğundan haberi yok belki de W durY Kuşağı hangi yılları kapsıyor sence?![]()
Ben doğduğumda sen 10 yaşındaymışsınSeni mi kıracağız 3 sene için bizde öyle başlatırız![]()
A kuşağısın sen birzda evde sen kalpten git bakalım ihtiyarBenim kuşağım nedir 😄😄😄
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Zeyno @Angelica @HollyDemon ☾☆
Bak tam Nefiselik orta yaptım... İzle şimdi nasıl laf hazırlıyor 🫢🤣😄🫢😄🤣😄
Hangi kaynak bu? Ben o zaman 78 de dogduguma göre 🤔1981 - 1996