İlkokul Aşkları

The_Erinch

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
38,934
Puanı
1,060
1746982926739.png

İlkokul aşkları..
Unutulmaz bence..
En saf ve doğal aşk olduğunu düşünüyorum.Belki tam adını bile bilmediğimiz duygu.

Hepimizin muhakkak ilkokul zamanlarında gördüğünde karnının kelebeklendiği,heyecandan eli titrediği,geceyi sabah edip onu görmek için biran önce okula gitmek istediği anlar olmuşdur.

İlkokul zamanlarında birini ilgi duyduğunuzda...

Öncelikle onunla yanyana oturma çabasına girersiniz.
Tenefüslerde etrafında daireler çizersiniz.
Dersde eşleşmeler olduğunda onun eşi olmak için çaba gösterirsiniz.
İkide bir etrafında dolanırsınız.
Servisde yanına oturursunuz.
Sürekli birşeyler ikram edersiniz.
Onun için okul yolunu uzatırsınız..

1746983281029.png

Hoşlandığın kızın saçını çekmişliğin vardır.
Onun için saçma sapan kavgalar etmişliğin..

Ahh Ahhh az mı kağıtlara notlar yazıp,defterinin arasına koymadın..
Arkadaşları aracılığı ile mektup ulaştırmadın..

İlkokul aşkı çok safdır..
Günümüzde İlkokul Aşkı ile Evlenenler üzerine gerçek yaşam öyküleri duymaktayız.

İlkokulda sevdiğim bir kız vardı...İkizlerdi...İkizinide sıra arkadaşım severdi..

Birgün hepimiz sevdiğimiz kıza dondurma alıp,arkasına bırakacaktık...

Ben vişneli dondurma almışdım...Dondurmayı yemeden yere atmışdı...Çok dokunmuşdu bana...O zaman sanırım gerçek bir acı hissetmişdim

Üzerinden 30 sene geçmişdir..halen bir acı hissederim.

Eeeee...Sizlerin nasılsı ilkokul sıralarınız bakalım?

Kalemle kazıdınız mı aşkınızı sıralara..
Duvarlara isimlerinizi yazdınız mı?
Ağaca baş harfleriniz kazılı mı?

Tam bunu yazmaya gelliyordum..
Hülya Bacımızda az yere bakan,yürek yakanmış haaaa. :A:A:A:A

@Royal_Highness @Mr.At @Yakamoz-Asi @Zeyno @Angelica
Daha çok anısı vardır da açılmadı forumda. Gizli kutu olarak görüyorum onu ben. Çok sürpriz çıkar ondan :D
yok yaw ne moderni daha çocuktum komik geliyordu onlara ciddiye mi alınır o yaştaki çocuğu
O da doğru. Sende daha ne anılar varrr gibi duruyor :F

Ya nasıl olmadı. İnsan bir kere aşık olmaz ki? Ben eskiden yani daha eskiden 2 3 ayda bir başkasina aşık oluyordum aşk sanıyorken :D
Bak işte son kelime herşeyi özetlemiş..

Galiba İlkokulda benimde 1 tane oldu yaaa..

Mütavazi bir beldede okudum, 5 yıl aynı kişi ile sıra arkadaşlığı yaptım.
Evet yaa, tek bir kıza kafayı takmışdım..
Havamıda aldım ama 😁😁😁

Güzel günlerdi ya...

Ahhhh eskiler ahhh
.
------

Bu konuda senden gelecek hikayeler gözümde canlanıyor 🤣🤣🤣🤣

Ya nasıl olmadı. İnsan bir kere aşık olmaz ki? Ben eskiden yani daha eskiden 2 3 ayda bir başkasina aşık oluyordum aşk sanıyorken :D
Benim aşk meşk uğraşacak zamanımı kafamı vermem hayat mücadelem amacım vardı neyyse daha susuyorum benden bu kadar konuşmayı da pek sevmem :bhr: :)

• Harika
Reactions: RüzgarGülü
Daha çok erkeklere hitap eden bir konu olmuş saç çekmeyi, başkası ile konuşunca kıza zarar vermeyi neden olduğu bilinmez ama daha çok erkek tarafı yapardı .. Kızlar daha naif platonikçe takılırdı güzel çocukça günlerdi 🙂

Emeğine sağlık @The_Erinch o küçük kızın küçük kalbini kırmış olması üzdü hakikaten
🙁

Daha çok erkeklere hitap eden bir konu olmuş saç çekmeyi, başkası ile konuşunca kıza zarar vermeyi neden olduğu bilinmez ama daha çok erkek tarafı yapardı .. Kızlar daha naif platonikçe takılırdı güzel çocukça günlerdi 🙂

Emeğine sağlık @The_Erinch o küçük kızın küçük kalbini kırmış olması üzdü hakikaten
🙁
Bu nasıl feminist yaklaşım böyle sayın hanfendi :F

Aşkınızı soyleyecektiniz de soylemeyin mi dedik :F

• Güldürdün
Reactions: Zeyno

🙁
Laaaa ne ilgisi var...

Hiçmi aşık olmadın o sarı sıralarda, yeme beni şimdi, 😁😁😁😁😁😁