Yok Kınalı Kar bizim jenerasyon Melonun ki Çalıkuşu de mi gızzz @Angelica![]()
Ay bende çok severim kınalı karı izlemiştim çalıkuşunuda
Yok Kınalı Kar bizim jenerasyon Melonun ki Çalıkuşu de mi gızzz @Angelica![]()
Saliha öğretmen şimdi memelerin peşinden gittiğini görse 🫢🤣😄🤣🤭@The_Erinch Abi yine çok güze bir konu açmışsın ama benim bu konuda hiç hikayem yok bırak ilkokulu benim bu yaşıma kadar sevdiğim biri olmadı ben ilkokulda çok içine kapanık bir kızdım Saliha öğretmenim vardı o zaman annemlere bu kızı biraz gezdirin çok içine kapanık bir kız demişler sonrasında biraz açıldım ortama ilk girdiğim zaman yine kapalı oluyorum sonra açılıyorum çok seviyorlar beni![]()
Ohooo sen de bebe çıktın rüzgarcım Çalıkuşu ilk dizi 1986 da çekildiÇalıkuşu daha sonra değil miydi dizi olarak
------
Dizisi var mıydı yok muydu kafam karıştı![]()
Saliha öğretmen şimdi memelerin peşinden gittiğini görse 🫢🤣😄🤣🤭
Aynen aynen bebeyim ben. 1986 diyorOhooo sen de bebe çıktın rüzgarcım Çalıkuşu ilk dizi 1986 da çekildi![]()
Amerikan bezleri vardı..Aynen aynen bebeyim ben. 1986 diyor
Bez bağlıyken izlediniz herhalde gerçi o zaman bez de yoktur![]()
Ben o sene 2 yaşındaydım evet ama "Çalıkuşu" kitabını okuduktan sonra dizi ve filmlerini de izlemiştim ..Aynen aynen bebeyim ben. 1986 diyor
Bez bağlıyken izlediniz herhalde gerçi o zaman bez de yoktur![]()
Dedim sana @RüzgarGülü bu Melo taş devrin de bile dizi izliyordu var yaşını hesapla artıkAy bende çok severim kınalı karı izlemiştim çalıkuşunuda![]()
Vay vay vay pembe naylon gibi birseydi yaAmerikan bezleri vardı..
Sürekli yıkanır, ipe asılırdı 😄😄
Vay vay vay çok eskiymissin sen şey değerli eski ama. Aman taş gelmesinBen o sene 2 yaşındaydım evet ama "Çalıkuşu" kitabını okuduktan sonra dizi ve filmlerini de izlemiştim ..
Bak yaşımız yakın olunca aynı şeyleri düşünüyoruz. Demek geçti içimden ama demedim
Her şeye verecek bir cevabım vardır ama neyse devamını getirmeyeyim en iyisiÜstü kapalı antika dedi sana @Zeyno![]()
Koltukdan düştüm 🤭🤭🤭
Abi ben hikayeyi anlatırım ama sonra post kasıyor denmesinBak bak Terlikden korkmuş... Konuyu öğretmen masası örtüsüne getirdi 😄😄😄😄
Masanın altına sümüklerini yapıştırıyordun değil mi 🤣😂🤣😂🤣😂
Bunu gören kızlar yüzmü vermedi laaa 🤭🤭🤭
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Zeyno
Ama demedim ki?Her şeye verecek bir cevabım vardır ama neyse devamını getirmeyeyim en iyisi![]()
Alıştık artık Barışcım..Abi ben hikayeyi anlatırım ama sonra post kasıyor denmesin![]()
De mii masum çocuk seniiiiAma demedim ki?
İlkokul aşklarından antika demeyi nasıl çıkarayım![]()
Aynen öyle. Halen içimde saklı. Ama o pat diye gitti 5.sınıfta okuldan. Öyle gerekti, çok üzülmüştüm. O ayrıca en iyi arkadaşım idi.Ben kimseye söyleyememistim ilkokul aşkımı hep gizliydi. 😅
Çaki de. Küçükken çok korkardım ama artık küçük değilimDe mii masum çocuk seniiii
![]()
Aynı nesil olunca tabiiBak yaşımız yakın olunca aynı şeyleri düşünüyoruz. Demek geçti içimden ama demedim![]()