Sabahın bilmem kaç buçuğu, yollardayım. Okul yolu biter mi hiç? Üçüz gibi takılırlardı hepsi 1 gibi powerpuff Girls gibi. Üçüz gibi olmalarının sebebi sınıf 60 kişi nerdeyse üçü aynı sırada. O yüzden öyle görürdüm çocukken onları... Yasemin ezgi enise idi adları diye hatırlıyorum. Diğer iki isimden emin değilim ben tek bir isimdeyim çünkü... zaten ilkokulda öyle bir hissiyat yok, ortaokulda başladı her şey... Ben hikayeye 1. Sınıftan başladım hatta 1. Sınıfta sınıfta bile kalıyormuşum okuma yazmayı öğrenememişim bir türlü sonra hocam sağ olsun bir gayret Bi azim şimdi buralardayım... neyse dediğim gibi orta okulda çıkıyor bu aşk süzmesi adı Yasemin... İlk aşık olduğum kız. Ben başlıyorum şiirlere o zamanlar. Akrostiş falan yazıyorum. Ellerin pamuk gibi vs hatırlıyorum Akrostişinde.. neyse tabi anlıyor biliyor. Aslında ben saklamıyorum bütün sınıf bile biliyor da neyse... bunun bizden yaşça büyük sevgilisi var. Ok yaydan kopuyor... bir gün yolda çocuk tarafından sıkıştırılıyorum. Uzak dur vs kelebekler oynama falan. Güç gösterisi... sonra ben bu aşk zehirlenmesinden kurtulmaya çalışıyorum. Ama aklımda her şey.. neyse gel zaman git zaman.. 5-6 sene önce ben bunu durakta görüyorum beni görüyor gülümsüyor falan lakin kuyruğum dik tanımamazlıktan geliyorum. 1-2 sene önce de evlendi ama evlendiği kişide az çok beni andırıyor. Elimi biraz çabuk tutsam 6 sene önce o kararı vermesem belki benle evli olacaktı.. ama ben soğumuştum.. yaşanan her olay öyle bir dersler verdi ki bana aşkı artık öyle kolayca tadamıyorum.kendimi tam edemiyorum. Yoruldum da aslında.. yaşadığım şeyler hiç iç açıcı şeyler değil. Aşktan nefret ediyorum.
@The_Erinch @Yakamoz-Asi