Ben ilgisi var diyosam muhakkak ilgisi vardırLaaaa ne ilgisi var...
Hiçmi aşık olmadın o sarı sıralarda, yeme beni şimdi, 😁😁😁😁😁😁
Olunmaz mı canım olduk elbet te ama şuan baktım da adını dahi hatırlamıyorum küçük aşkımın
Ben ilgisi var diyosam muhakkak ilgisi vardırLaaaa ne ilgisi var...
Küçük aşkın belki de şu an büyüdü 8 tane çocuğu varBen ilgisi var diyosam muhakkak ilgisi vardır
Olunmaz mı canım olduk elbet te ama şuan baktım da adını dahi hatırlamıyorum küçük aşkımın![]()
Allah mesut etsin ne diyeyim eşi ve 8 çocuğuylaKüçük aşkın belki de şu an büyüdü 8 tane çocuğu var![]()
İlkokul zamanı mı kaldı ama ben bundan 3 sene önce eski manitin düğününe gittim oturdum baktım gelmiştim hemde oğlan tarafı olarakUlaaa bir ben mi biliyorum ilkokul aşkımı şimdi..
Ahhh ahhh...bir ara facede görmüşdüm 2 çocuğu vardı...
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Zeyno
Kareli örtüler. Sonra birisi unuturdu o gün örtüsüz geçerdiOnu bunu bırakın da her hafta başka öğrenci okulun sıralarına takılan örtüleri eve götürür yıkattırdık ya annemize ne günlerdi be
@The_Erinch @Zeyno @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü
Bak bak Terlikden korkmuş... Konuyu öğretmen masası örtüsüne getirdi 😄😄😄😄Onu bunu bırakın da her hafta başka öğrenci okulun sıralarına takılan örtüleri eve götürür yıkattırdık ya annemize ne günlerdi be
@The_Erinch @Zeyno @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü
Ermeni bir kıza aşıktım kıza kalpli oyuncak ayı aldım @The_ErinchLaaaa ne ilgisi var...
Masanın altına sümük yapıştıran mi vardı? 🥴Bak bak Terlikden korkmuş... Konuyu öğretmen masası örtüsüne getirdi 😄😄😄😄
Masanın altına sümüklerini yapıştırıyordun değil mi 🤣😂🤣😂🤣😂
Bunu gören kızlar yüzmü vermedi laaa 🤭🤭🤭
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Zeyno
Barış işte 🤭🤭🤭Masanın altına sümük yapıştıran mi vardı? 🥴
Bak bak Terlikden korkmuş... Konuyu öğretmen masası örtüsüne getirdi 😄😄😄😄
Masanın altına sümüklerini yapıştırıyordun değil mi 🤣😂🤣😂🤣😂
Bunu gören kızlar yüzmü vermedi laaa 🤭🤭🤭
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Zeyno
Midemim içine ettiniz laaaMasanın altına sümük yapıştıran mi vardı? 🥴
Onun zamanında haremlik selamlık vardı erkek mi gördü kuzumun gözü, gözünü kanal 7 dizilerindeki erkeklerle açtı oŞimdi Melek, ilkokul aşklarını anlatmaya başlayacak
Hazır mısınız 🤭🤭
Onun zamanın pencereden mendil atılıyordu 🫢🫢
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Zeyno @Angelica @HollyDemon ☾☆erkekler
Kınalı Kar diye dizi vardı demek ki onun zamanını anlatıyorŞimdi Melek, ilkokul aşklarını anlatmaya başlayacak
Hazır mısınız 🤭🤭
Onun zamanın pencereden mendil atılıyordu 🫢🫢
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Zeyno @Angelica @HollyDemon ☾☆
Yok Kınalı Kar bizim jenerasyon Melonun ki Çalıkuşu de mi gızzz @AngelicaKınalı Kar diye dizi vardı demek ki onun zamanını anlatıyor![]()
Çalıkuşu daha sonra değil miydi dizi olarakYok Kınalı Kar bizim jenerasyon Melonun ki Çalıkuşu de mi gızzz @Angelica![]()