Öğretmen - Tanıtım Fragmanları | Yeni Dizi - FOX

İkinci tanıtım ilgi çekici duruyor. İlk tanıtım ne kadar kötü olmuşsa ikinci tanıtım da o kadar iyi olmuş. Ama ikisinde de ortak bir özellik var. O da İlker Kaleli'nin berbat ötesi oyunculuğu...

Reactions: kerem
İlker’i bu fragmanda bile beğenmemek... Bende Kayıp’tan beri kredisi yüksek bir isim. İkinci fragman da aşırı iyi olmuş. Orijinalinin 1.bölümüne çok az baktım baya güzel kotarmışlar.

Ama şimdiden hem fragmanın altındaki hem de hashtaga atılan öğretmenleri aşağılıyorlar yorumları can sıkıcı. Maalesef bu ülkede her dizide birilerinin aşağılandığını, hedef gösterildiğini belirterek algı yapan insanların sayısı oldukça fazla. Kurgu olduğunu kavrayamayan insanlar.

Reactions: alperuz
ironi yapayım derken ebon... yapmışsın 😱

Reactions: Sherlock
Öğrenciler çok güzel oynamış gerçekten, tebrikler.
@Forumdash @phoebebuffay

'Arkadaşlar siz beni anlamadınız' derken o nasıl bir nefes alıp vermektir ya, izlerken utandım. Böylelerini değil başrol, oyuncu bile yapmayın abicim. Haketmiyorlar.

İlk tanıtımdan kat be kat daha iyi, yalnız 3 günde 2 tanıtım çıktı. Neden böyle yapıldı?

Şu yazdıklarını uygulasan/uygulasanız ortada gerçekten sorun kalmayacak. Eleştirmenin bir dozu ve sınırı vardır, o dozu ve sınırı aşarsan ondan sonrası saygısızlık olur. “Ucuz basit bir Türk dizisi” derken bile aşağılama içgüdüsü ile yazıyorsun. Yazdıklarınla çelişiyorsun, çelişme...