xBUGRAx
Emekli
Müziği de güzele benziyor.Fragmanda dizinin adının olduğu kısım da Kadın'a benzemiş kare içine alma falan. Günü ve içeriği değil de şansı ona benzese yeter.
Müziği de güzele benziyor.Fragmanda dizinin adının olduğu kısım da Kadın'a benzemiş kare içine alma falan. Günü ve içeriği değil de şansı ona benzese yeter.
Senin zevklerini de gördükMucize Doktor'la anlamadın mı. Bu dizinin dijitalde olması lazımdı da nerede Medyapım'da o vizyon..
Varmış işte.
Zevksizliğine sağlık tatlım.
ironi yapayım derken ebon... yapmışsın 😱İlker Kaleli ne kadar kötü bir oyuncu ya, bu dizi kesin tutmaz kardeşim, Hande Erçel > İlker Kaleli abi, Yasak Elma dünyanın en iyi dizisi söylememe gerek yok sanırım, ‘Kadın’ evrenin en iyi dizisi, Koyraz Parayel dizi değil abi, reytinglerde birinci olan dizi üst düzeydir abi tartışmayalım yani...
ironi yapayım derken ebon... yapmışsın 😱
bu adam ne ka oyuncuysa @Maskeli Fedai o kA erkektir şimdi sen düşün maskeli mi erkek değil yoksa bu adam mı oyuncu değilİroni mi... İlker Kaleli oyuncu değil...
Baksana böyle oyunculuk mu olur? Berbat.
Doruk ve Nisan bile daha iyi rol yapıyorduÖğrenciler çok güzel oynamış gerçekten, tebrikler. @Forumdash @phoebebuffay
'Arkadaşlar siz beni anlamadınız' derken o nasıl bir nefes alıp vermektir ya, izlerken utandım. Böylelerini değil başrol, oyuncu bile yapmayın abicim...
Gerçekten iyi bir performans sergilemiş. Bu başarılı performansından ötürü Burçin Terzioğlu'nu tebrik ediyorum.İroni mi... İlker Kaleli oyuncu değil...
Baksana böyle oyunculuk mu olur? Berbat.
bu adam ne ka oyuncuysa @Maskeli Fedai o kA erkektir şimdi sen düşün maskeli mi erkek değil yoksa bu adam mı oyuncu değil
Hayatı boyunca sahneyle alakası olmayan, o tozu yutmamış insanlar da oyunculuk eleştirisi yapıyor. Türkiye'de bilmediğimiz konuda yorum yapmamayı hiçbir zaman öğrenemeyeceğiz... Hadi bunu geçtim herkes her şeyi beğenmek zorunda değil. Beğenen izlesin, beğenmeyen de neden beğenmediğini açıklasın ama bir rahat bırakın. Ben birine bunu neden beğendin, nasıl beğenirsin demiyorum ama aynı şey niyeyse bana yapılmıyor. Saygı, saygı, saygı... Ucuz basit bir Türk dizisi neticede.
Nisan ve Doruk'la bunu karşılaştırma bile, onlara haksızlık olur. Kadın'daki figüranlarla kıyaslayabiliriz anca.Doruk ve Nisan bile daha iyi rol yapıyordu
Tamam bu benim fikrim işte, senin için de çok kalitelidir ben sana niye kaliteli görüyorsun diyor muyum? Sözde herkes düşünce özgürlüğü içinde, yersen.
Aynı moddayımKonunun İlker Kaleli'den Kadın'a, ordan Poyraz Karayel'e, ordan Hande Erçel'e gelmesi...
Neyse ben çekirdeğimi aldım, kaosları izlemeye başladım