Öğretmen - Tanıtım Fragmanları | Yeni Dizi - FOX

Bir Aile Hikayesi, Kurşun mafya işi miydi. :A Şaşırdım diyeceğim de FOX logosu altında herkes iyi görünüyordur sana. :A

Kurşun mafyaydı gündüz savcı gece mafya hatırlatma şu işi. :A BAH değil be Yabancı mı neydi 50 kere rafa kalkan. :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Aserat and alperuz
Ben açmadım. Sen oyunculuğunu beğenmeyip Kadın kadrosu bundan daha iyi falan deyince her zamanki gibi goygoy amaçlı bir karşılık verdim. Ama olayın büyümesinin nedeni diğer arkadaşın üç günlük haliyle herkese laf yetiştirmeye çalışmasıydı yoksa abartılacak bir şey yok. :A
Ben, sen ve @phoebebuffay tartışıyorduk, başkaları da her zamanki gibi burnunu sokunca olay büyüdü gibi oldu. Yoksa kendisi de goygoy yaptığını belirtti zaten. Bu durumda onu suçlanan çok saçma olur. :X

Kurşun mafyaydı gündüz savcı gece mafya hatırlatma şu işi. :A BAH değil be Yabancı mı neydi 50 kere rafa kalkan. :A
BAH için de teklifi geri çevirdi diye haber çıkmıştı ondan söyledim. :A Kurşun'u gazeteci-savcı aşk hikayesi olarak izlediğim için unutmuşum. :A

https://fav10.net/forum/threads/İlker-kaleli-hangi-diziden-gelen-teklifi-geri-Çevirdi.281283/
Kurşun neydi ya, romantik komedi miydi :A
Ay tamam unuttum bir an. :A

• Güldürdün
Reactions: alperuz
Kadın konusunu @Aserat açtı zaten de, herkesin görüşleri farklı olabilir seviyeli tartışıyorsak sıkıntı yok. Zaten bunun için bir aradayız. :D

Verdiğin cevaplar karşısında kahkaha attım. Bu nasıl bir savunma mekanizmasıdır. Gerçekten cevapların çok iyi. :F Herkesi susturduk. :A
Valla ortada bir seviye kalmamış, herkes aşmış kendini :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Ben, sen ve @phoebebuffay tartışıyorduk, başkaları da her zamanki gibi burnunu sokunca olay büyüdü gibi oldu. Yoksa kendisi de goygoy yaptığını belirtti zaten. Bu durumda onu suçlanan çok saçma olur. :X
Burnunu sokan ben mi oluyorum tesüf ederim :A Sadece rahatsızlığımı dile getirdim, etiketsiz alıntısız :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Valla ortada bir seviye kalmamış, herkes aşmış kendini :A
Yeni üyemize biraz tolerans gösterelim. @phoebebuffay geleli 3 gün olmuş, alışması lazım buraya. Ayrıca savunduğu her şeyde sonuna kadar haklıydı. :A

Burnunu sokan ben mi oluyorum tesüf ederim :A Sadece rahatsızlığımı dile getirdim, etiketsiz alıntısız :A
Ne münasebet, sen konuyu kapatmaya çalıştın. Araya girmedin ki hiç. :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Yeni üyemize biraz tolerans gösterelim. @phoebebuffay geleli 3 gün olmuş, alışması lazım buraya. Ayrıca savunduğu her şeyde sonuna kadar haklıydı. :A

Ne münasebet, sen konuyu kapatmaya çalıştın. Araya girmedin ki hiç. :A
Ben senin kadar haklı görmüyorum, ortalığı karıştırmaya gelmiş daha çok :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Ve ayrıca İlker'e kafa tutan oğlan fena bir şey diziden sonra parlar gider :bhr:

• Güldürdün
İlk fragmanı izlerken tereddütlerim vardı ama bu fragmanla kesinlikle olur diyorum. :Z Umarım salı olmaz. :(

@xBUGRAx @Bully @Yiğitt @Özgür @alperuz @serhatt @kerem @Hachiko @Sherlock @vadikızı @soo @Emre Ozansoy
Öğretmenleri kötü lanse ediyolar diye RTÜK kesin ceza verir, hiç şaşırmam :A
Onun dışında farklı bir konusu var, hoşuma gitti. Mutlaka ilk bölüme şans veririm. Ceren'i neden göstermiyolar :(

Meslek dizilerini şikayet edenleri anlayabileceğim bakalım nasıl duyguymuş. :A:A
Mucize Doktor'la anlamadın mı. :A Bu dizinin dijitalde olması lazımdı da nerede Medyapım'da o vizyon..
Öğretmenleri kötü lanse ediyolar diye RTÜK kesin ceza verir, hiç şaşırmam :A
Onun dışında farklı bir konusu var, hoşuma gitti. Mutlaka ilk bölüme şans veririm. Ceren'i neden göstermiyolar :(
Varmış işte. :A

Ve ayrıca İlker'e kafa tutan oğlan fena bir şey diziden sonra parlar gider :bhr:
Zevksizliğine sağlık tatlım. :A

• Güldürdün
  • Güldürdün
Reactions: alperuz and Aserat