Öğretmen - Tanıtım Fragmanları | Yeni Dizi - FOX

Konu yine bu hale geldi. :A

F00B137C-B77B-4037-A5A8-4B122956A92C.jpeg

Nisan ve Doruk'la bunu karşılaştırma bile, onlara haksızlık olur. :A Kadın'daki figüranlarla kıyaslayabiliriz anca. :A
O kadar abartmayalım. İK biraz daha kendini geliştirip yol kat edebilirse belki Dorukçucuğumun seviyesine yaklaşabilir :A
(birazdan birtakım kişiler tarafından linçlenicem yine 🙁)

• Güldürdün
Reactions: kerem
Al işte konuyu hemen Kadın'a getiriyorsun sonra da ben naptım diyorsun @kerem @Aserat
Napalım, İlker Kaleli dünyanın en iyi oyuncusuymuş da haberimiz yokmuş. Bizde onun bu muhteşem oyunculuğunu kendi izlediğimiz dizilerdeki çocuk karakterler ve figüranlarla karşılaştırınca hak verir gibi olduk. :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Napalım, İlker Kaleli dünyanın en iyi oyuncusuymuş da haberimiz yokmuş. Bizde onun bu muhteşem oyunculuğunu kendi izlediğimiz dizilerdeki çocuk karakterler ve figüranlarla karşılaştırınca hak verir gibi olduk. :A
Tek izlediğiniz dizi o sanırım yeryüzünde :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
O kadar abartmayalım. İK biraz daha kendini geliştirip yol kat edebilirse belki Dorukçucuğumun seviyesine yaklaşabilir :A
(birazdan birtakım kişiler tarafından linçlenicem yine 🙁)
Hayır birde iyi bir karakteri canlandıracak sözde onu bile beceremiyor. Seray Kaya neredesin...
Tek izlediğiniz dizi o sanırım yeryüzünde :A
Aynen öyle. Kadın dışında birşey izlemedik biz. :A

Of cidden şu konuda fragmanlar dışında her şey konuşulmuş neredeyse. :F Eleştirinin kralını yapıp laf söyleyenler mi dersin, konuyu başka oyuncu ve dizilere çekenler mi dersin... Allah’ım sen yardım et. :A

Of cidden şu konuda fragmanlar dışında her şey konuşulmuş neredeyse. :F Eleştirinin kralını yapıp laf söyleyenler mi dersin, konuyu başka oyuncu ve dizilere çekenler mi dersin... Allah’ım sen yardım et. :A
Konu süper lige gönderme
Öğretmen hakemleri okulun patlaması Fenerbahçe’yi @Özgür

• İlginç
Reactions: Özgür
Bu sefer olmuş işte. :A Günü Çarşamba olmalı. :D
Zaten İlker'in Poyraz'dan hazır çarşamba izleyicisi var FOX'un aklı varsa o güne koyar. :A
Bu mesajları Kadın'ın yapımcılarına falan göndermek lazım hesaplarına para falan yatırsınlar. Sırf kendi dizilerini savunmak için ipe sapa gelmez yorumlar yapanlar var bari boşa gitmesin. :A Ama hepi topu 2 fragmandan dizinin basit olduğunu iddia edenler için bir çözüm önerim yok. :A