Hahaah bir şey olmaz yasak aşk yaşıyoruz, çok dikkatliyizKız yine videoların İnternete düşecek
Hahaah bir şey olmaz yasak aşk yaşıyoruz, çok dikkatliyizKız yine videoların İnternete düşecek
En iyisi orjinalini izlemekÖğrenciler çok güzel oynamış gerçekten, tebrikler. @Forumdash @phoebebuffay
'Arkadaşlar siz beni anlamadınız' derken o nasıl bir nefes alıp vermektir ya, izlerken utandım. Böylelerini değil başrol, oyuncu bile yapmayın abicim. Haketmiyorlar.
Tiyatral mı oynamış. Sen ne anlarsın tiyatraldan. Kusura bakma ama bırak kadın kadrosunu Kadın'da sadece Seray Kaya bile İlker Kaleli'yi 10'a katlar. Adamda ne oyunculuk var ne tip var ne de çok sevilen bir oyuncu. Tüm dizileri reyting kurbanı olmuş birisi. Hep aynı mimik, hep aynı karakter. Bu mudur oyunculuk yani?
Tanıtım izlemedin galiba rehin alıyor öğrencileri elbette polis olacak
En fazla figüran olarak gelirdi polisler. Ben Şerif Erol'u okul müdürü olarak bekliyordum abla. Tam o tipte birisi...
Yerli dizi izlememene rağmen FOX'a antilik yapmana bayılıyorum. Babil'i bıraktın galiba.Fragman benim de hoşuma gitti, en azından tanıtım olarak özgün bir iş çıkarmışlar. Başroldeki adamın fazlasıyla LCDP’deki Profesörden esinlenildiğini sezdim, ama olumlu anlamda duruyor. Yeni bir Arka Sıradakiler tarzı dizi mi olur yoksa daha değişik Ya da daha kısa mı olur şimdilik bilinmez. Eğer Netflix ya da Blu TV yapımı olsaydı hem daha kısa hem de daha cesur olacağı için mutlaka izlenmeye değer bir yapım olurdu gibi duruyor. Ama “Fox” olunca... Fox yani, genel izleyici kitlesine hitap etmekten başka bir şey yapmayan ve sürekli gereksiz romantizm, gereksiz uzatılan sahnelere yer veren kanal. Şu ana kadar kaliteli bir yapım çıkardığını hatırlamıyorum Ezel, LİM seviyesinde.
Fakat yine de ilk bölüme şans vereceğim bu tanıtımdan sonra.
@Emre Ozansoy renkleriniz aynı ya o yüzden karıştırdım ya
Ceren Moray da polisi oynayacak diyorlar ama net değil.
Yerli dizi izlememene rağmen FOX'a antilik yapmana bayılıyorum. Babil'i bıraktın galiba.
Derdim Fox savunuculuğu yapmak değil ama şu an nerdeyse bütün diziler uzun ve yersiz bakışmalar, saçma diyaloglar, kötü oyunculuklar ve sahnelerle dolu. Öğretmen'in de o dizilerden bir farkı olmayacaktır.
Normaldir abla, ama karıştırmana şaşırdım. Bilmiyorum, polis olarak düşünmemiştim Şerif Erol'u, Serkan Keskin'i. Güzel bir iş geliyor ama.