Öğretmen - Tanıtım Fragmanları | Yeni Dizi - FOX

İkinci tanıtım ilgi çekici duruyor. İlk tanıtım ne kadar kötü olmuşsa ikinci tanıtım da o kadar iyi olmuş. Ama ikisinde de ortak bir özellik var. O da İlker Kaleli'nin berbat ötesi oyunculuğu...

• Beğendim
Reactions: kerem
İlker’i bu fragmanda bile beğenmemek... Bende Kayıp’tan beri kredisi yüksek bir isim. İkinci fragman da aşırı iyi olmuş. Orijinalinin 1.bölümüne çok az baktım baya güzel kotarmışlar. :Z

Ama şimdiden hem fragmanın altındaki hem de hashtaga atılan öğretmenleri aşağılıyorlar yorumları can sıkıcı. Maalesef bu ülkede her dizide birilerinin aşağılandığını, hedef gösterildiğini belirterek algı yapan insanların sayısı oldukça fazla. Kurgu olduğunu kavrayamayan insanlar. :(

• Beğendim
Reactions: alperuz
İlker Kaleli ne kadar kötü bir oyuncu ya, bu dizi kesin tutmaz kardeşim, Hande Erçel > İlker Kaleli abi, Yasak Elma dünyanın en iyi dizisi söylememe gerek yok sanırım, ‘Kadın’ evrenin en iyi dizisi, Koyraz Parayel dizi değil abi, reytinglerde birinci olan dizi üst düzeydir abi tartışmayalım yani...
ironi yapayım derken ebon... yapmışsın 😱

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Hayatı boyunca sahneyle alakası olmayan, o tozu yutmamış insanlar da oyunculuk eleştirisi yapıyor. Türkiye'de bilmediğimiz konuda yorum yapmamayı hiçbir zaman öğrenemeyeceğiz... Hadi bunu geçtim herkes her şeyi beğenmek zorunda değil. Beğenen izlesin, beğenmeyen de neden beğenmediğini açıklasın ama bir rahat bırakın. Ben birine bunu neden beğendin, nasıl beğenirsin demiyorum ama aynı şey niyeyse bana yapılmıyor. Saygı, saygı, saygı... Ucuz basit bir Türk dizisi neticede.

Şu yazdıklarını uygulasan/uygulasanız ortada gerçekten sorun kalmayacak. Eleştirmenin bir dozu ve sınırı vardır, o dozu ve sınırı aşarsan ondan sonrası saygısızlık olur. “Ucuz basit bir Türk dizisi” derken bile aşağılama içgüdüsü ile yazıyorsun. Yazdıklarınla çelişiyorsun, çelişme...

Konunun İlker Kaleli'den Kadın'a, ordan Poyraz Karayel'e, ordan Hande Erçel'e gelmesi...
Neyse ben çekirdeğimi aldım, kaosları izlemeye başladım :A :A

40717-vatandas-intihari-cekirdek-citleyerek-seyretti-58b430cb8c833.jpg
Aynı moddayım
66d31d2e0fa369cb8478aea44bb1edbc.png