NOW Öğretmen - Dizi Yorumları

Aman sezon ortasinda bitmesin malum senin icin Haziran'da final yapmasi cok önemli bir mesele.

Reactions: Bully
İlker'in içindeki Poyraz ölmüş olabilir lakin biz unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız.

O yorum tamamen yapımcıyaydı bence ya, yoksa bu adam resmen yaşadı o rolü. Mümkün değil içindeki Poyrazcım Karayel’in ölmüş olması.

Arkadaş üye olduğundan beri tek gayesi herkese çamur atmak. Her üyenin alışma süreci vardır ama daha önce kimse böyle kötü bir niyetle kayıt olmamıştı. Kendisiyle muhattap olmamaya çalıştıkça sinirimi bozuyor ama bir daha mecbur olmadıkça asla ve asla kendisiyle işim olmaz yani benden yana kafan rahat olabilir.

Fragman konusunda bile kavga çıkmıştı burada olmaması mümkün müydü.

Reactions: alperuz and Dosi
Kesinlikle beklenilen birşeydi. @Tolstoyevski 'ye boş yorum deyince eyvah dedim. Sıra Tolsa geldi dedim ama neyseki şimdilik Tablo falan gerektirecek bir mevzu yok ortada

Kesinlikle beklenilen birşeydi. @Tolstoyevski 'ye boş yorum deyince eyvah dedim. Sıra Tolsa geldi dedim ama neyseki şimdilik Tablo falan gerektirecek bir mevzu yok ortada
Öyle bir kindarlık ki sessiz sakin adamı bile çıldırttı.
Neyse ki teker teker had bildirmek için buradayız.

Vasat kelime anlamı olarak ne demek bir bak istersen. Ortalama-ortalamanın 1 tık altı demek. Ve ben oyunculuğunu vasat buldum bu kadar basit. Bu seni niye bu kadar sinirlendiriyor? Sen sevmedigin dizilere, oyunculara çamur atarken sorun yok ama ben senin sevdiğin bir oyuncuya vasat deyince mi sorun oluyor?
Kaldı ki diziyi çok beğendiğimi söyledim. Gayet de övdüm. Senin kadar takık birisi olsam, amacım insanların siniri bozmak olsa diziyi gizlice izleyip burda yerden yere vururdum.

O yorum tamamen yapımcıyaydı bence ya, yoksa bu adam resmen yaşadı o rolü. Mümkün değil içindeki Poyrazcım Karayel’in ölmüş olması.
Zaten ölmemiş olduğunu da gördük bugün
Esintiler vardı

Yapımcı ve dedem tayfa dışında kimseyle problemi olduğunu sanmıyorum.

Reactions: Sherlock
Tabii o senin tercihindir ama dedigim gibi büyütüyorsunuz olayi, burada kötü bir niyeti yok sadece kendini yanlis ifade etmis. Fazla üstüne gidiyorsunuz iki günlük üyeye bu kadar düsman kesilmeniz de normal degil.

Zaten ölmemiş olduğunu da gördük bugün
Esintiler vardı

Yapımcı ve dedem tayfa dışında kimseyle problemi olduğunu sanmıyorum.

Her zaman esintiler olacak, en kötü biz öyle hissedeceğiz zaten bazen bazı sahnelerinde.
Adam 82 bölüm boyunca resmen oynamadı, yaşadı o rolü. Çok normal böyle hissetmemiz. Kaç kere yaktırdı haddi hesabı yoktur.

Aynen katılıyorum.

Devamı demişsin de ben senin nerde kaldığını, ne zaman Osman'a geçtiğini bilmiyorum o açıdan dedim

Güzel güzel tamamla muhakkak

Nerde kaldın desene o zaman nisee ilk yarım saat işte akif hoca kameralar var diye öğrencilerle konuşuyordu