NOW Öğretmen - Dizi Yorumları

Güzel bir açılıştı, yer yer epey yükseldim. :A

La Casa De Papel ile benzerlikler vardı. Dijitale daha yakın bir proje, fazla uzayacak bir konusu da yok gibi, bu yüzden sezon sonunda final yaparsa efsane olur dizi.

Tabii reytingler çok iyi gelirse uzatabilirler :D
Aman sezon ortasinda bitmesin malum senin icin Haziran'da final yapmasi cok önemli bir mesele. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Dedigim gibi diger her yeni üye gibi ilk mesajlari agir ve agresif olabilir. Adapte olma süreci vardir herkesin.

Kendini ifade etmenin binbir türlü yolu vardir arkadaslar, evet burada onun bos yorum demesi de hos degil ama @Tolstoyevski verdigi karsilikla onu kücük düsürmeye calismasi da cok cirkin. Kim olursa olsun bir kisiye bu üslupta cevap vermek cok yakisiksiz. Bir kere ben bunu size yakistiramiyorum.
Arkadaş üye olduğundan beri tek gayesi herkese çamur atmak. Her üyenin alışma süreci vardır ama daha önce kimse böyle kötü bir niyetle kayıt olmamıştı. Kendisiyle muhattap olmamaya çalıştıkça sinirimi bozuyor ama bir daha mecbur olmadıkça asla ve asla kendisiyle işim olmaz yani benden yana kafan rahat olabilir. :)
Fragman konusunda bile kavga çıkmıştı burada olmaması mümkün müydü. :A

• Güldürdün
Reactions: alperuz and Dosi
Arkadaş üye olduğundan beri tek gayesi herkese çamur atmak. Her üyenin alışma süreci vardır ama daha önce kimse böyle kötü bir niyetle kayıt olmamıştı. Neyse kendisiyle muhattap olmamaya çalıştıkça sinirimi bozuyor ama bir daha mecbur olmadıkça asla ve asla kendisiyle işim olmaz yani benden yana kafan rahat olabilir. :)

Kesinlikle beklenilen birşeydi. @Tolstoyevski 'ye boş yorum deyince eyvah dedim. Sıra Tolsa geldi dedim ama neyseki şimdilik Tablo falan gerektirecek bir mevzu yok ortada :A :A

Kesinlikle beklenilen birşeydi. @Tolstoyevski 'ye boş yorum deyince eyvah dedim. Sıra Tolsa geldi dedim ama neyseki şimdilik Tablo falan gerektirecek bir mevzu yok ortada :A :A
Öyle bir kindarlık ki sessiz sakin adamı bile çıldırttı. :A Neyse ki teker teker had bildirmek için buradayız. :Z

Arkadaş üye olduğundan beri tek gayesi herkese çamur atmak. Her üyenin alışma süreci vardır ama daha önce kimse böyle kötü bir niyetle kayıt olmamıştı. Kendisiyle muhattap olmamaya çalıştıkça sinirimi bozuyor ama bir daha mecbur olmadıkça asla ve asla kendisiyle işim olmaz yani benden yana kafan rahat olabilir. :)

Vasat kelime anlamı olarak ne demek bir bak istersen. Ortalama-ortalamanın 1 tık altı demek. Ve ben oyunculuğunu vasat buldum bu kadar basit. Bu seni niye bu kadar sinirlendiriyor? Sen sevmedigin dizilere, oyunculara çamur atarken sorun yok ama ben senin sevdiğin bir oyuncuya vasat deyince mi sorun oluyor?
Kaldı ki diziyi çok beğendiğimi söyledim. Gayet de övdüm. Senin kadar takık birisi olsam, amacım insanların siniri bozmak olsa diziyi gizlice izleyip burda yerden yere vururdum.

O yorum tamamen yapımcıyaydı bence ya, yoksa bu adam resmen yaşadı o rolü. Mümkün değil içindeki Poyrazcım Karayel’in ölmüş olması. :A
Zaten ölmemiş olduğunu da gördük bugün :A Esintiler vardı :A

Yapımcı ve dedem tayfa dışında kimseyle problemi olduğunu sanmıyorum.

• Beğendim
Reactions: Sherlock

Tabii o senin tercihindir ama dedigim gibi büyütüyorsunuz olayi, burada kötü bir niyeti yok sadece kendini yanlis ifade etmis. Fazla üstüne gidiyorsunuz iki günlük üyeye bu kadar düsman kesilmeniz de normal degil. :)

Zaten ölmemiş olduğunu da gördük bugün :A Esintiler vardı :A

Yapımcı ve dedem tayfa dışında kimseyle problemi olduğunu sanmıyorum.

Her zaman esintiler olacak, en kötü biz öyle hissedeceğiz zaten bazen bazı sahnelerinde. :A Adam 82 bölüm boyunca resmen oynamadı, yaşadı o rolü. Çok normal böyle hissetmemiz. Kaç kere yaktırdı haddi hesabı yoktur. :A

Aynen katılıyorum. :A

• Beğendim
Devamı demişsin de ben senin nerde kaldığını, ne zaman Osman'a geçtiğini bilmiyorum o açıdan dedim :A

Güzel güzel tamamla muhakkak :D

:A Nerde kaldın desene o zaman nisee ilk yarım saat işte akif hoca kameralar var diye öğrencilerle konuşuyordu :D

• Beğendim