İlkerciğin sağolsun.Koskoca Azra Kaya ve senin Enver deden var hala izlememiş olman kabahat. 😱 Ama onun dışında da çok klas bir iş mutlaka izle.
Eğer inatçılığın tutmazsa adama hayran kalırsın ama pek güvenemiyorum sana. Neyse sen yine de izle.İlkerciğin sağolsun.
Ama o bile engel olamaz artık. Medyapım yapıyorsa ve senaryo sağlamsa okeydir.
Senin izlemen bizim izlememizden daha şaşırtıcı ya, biz yine az da olsa izliyoruz Türk dizilerini, sen hiç izlemiyordun benim bildiğim“Benim babam müebbet yedi!!” Sahnesinde benim de içim bayıldı, vıcık vıcık duygusallıktan nefret ediyorum ama malesef Türk dizilerinin süresi çok uzun olduğu için mecbur kalıyorlar herhalde Fakat süresi 50 dakika olsaydı eminim o tür sahneler olmazdı..
Ayrıca çok ön yargılı yaklaşıyorsun bak @MEnes @Sherlock hatta @MasacRE bile izliyor
Senin izlemen bizim izlememizden daha şaşırtıcı ya, biz yine az da olsa izliyoruz Türk dizilerini, sen hiç izlemiyordun benim bildiğim
RTÜK’ten dolayı malum sahnede klişenin devreye gireceğini düşünüyorum
@SherlockDaha ilk sözde bıçak darbesinde o çocuğun öğretmenle işbirliği yaptığı ve ölümün de kurgu olduğu belliydi. Ama internet dizisi olsaydı belki cesaret edip gerçekten öldürebilirdi de ama TV dizisinde imkansız. Ki eğer bu klişeler devam ederse elveda edeceğim
Ben beğendim diziyi ya. Süreler uzun olduğundan drama sahneleri uzun tutuluyor tabi haliyle. Onun için yapacak bir şey yok. Ama şu durumda ağlamalar olması da normal be kardeşim, senin hocan bir gün sınıfa gelip bomba patlatsa sen de ağlarsın yani olacak şey budurBüyük umutlarla izledim ama gelenek malesef devam edecek gibi duruyor dizi hiç sarmadı beni çok fazla soğan içeriyor sürekli bir ağlama sızlama ühüü tam Fox dizisi işte bir kere de şaşırtsa
Ben beğendim diziyi ya. Süreler uzun olduğundan drama sahneleri uzun tutuluyor tabi haliyle. Onun için yapacak bir şey yok. Ama şu durumda ağlamalar olması da normal be kardeşim, senin hocan bir gün sınıfa gelip bomba patlatsa sen de ağlarsın yani olacak şey budur
O muhabbet çocuğun ikinci telefonunun sebebi ortaya çıksın diye konmuş gibiydi. Babasıyla konuşmak için olduğunu duyan kız ayy canım deyip sarıldı ve sonra da o çocuk öğretmen tarafından öldürüldü (daha doğrusu öldürülmüş gibi yapıldı) ve oradan da bir dram çıktıTamam yine ağlansın da yok “ayy babam gelmiş ağlıyor ühüüğ ühüüğ” yok “senin en azından baban gelmiş benimki müebbette anlıyor musun müebbettte” diye böyle uzun uzun iç bayan (için bayılması anlamında, Türkçe işte ) sahneler fazla bunaltıyor beni. Mesela La Ca de Papel’de de ağlamalar vardı rehineler arasında ama dramın aşırı vıcık vıcık abartılması yoktu. Tabi ki bu dizinin süresi uzun olduğu için, kabul ediyorum ama kaideyi değiştirmiyor yine de 2.bölüme de şöyle bir göz ucuyla bakacağım
Oha. 😱 Olaylar iyice eğlenceli hale geliyor.2. BÖLÜM 2. FRAGMANI
Bi kere lafının arkasında dur be kadın, bir kere