Öğrencilere sinir olmamız gerekiyordu olduğumuza göre iyi oynamışlar demek ki.Ögrencilerin vasat ötesi oyunculugu hic mi gözünüze batmadi?
Öğrencilere sinir olmamız gerekiyordu olduğumuza göre iyi oynamışlar demek ki.Ögrencilerin vasat ötesi oyunculugu hic mi gözünüze batmadi?
O Zeynep olayında ters köşe var benceBölüm yine çok iyiydi. O videoyu yükleyip mesajları yazanların Mevsim olduğu ortaya çıktı beklediğim gibi. Her ne kadar karakteri sinir etse de Elif Ceren Balıkçı çok iyi oynadı. Salak öğrencilerin Ateş'e iki kez saldırmaya çalışıp ikisinde de başarısız olması çok eğlenceliydi. Tuğrul'a ne olduğunu görmek için içeri girmeyi kabul etmeyerek yine ne kadar rezil olduklarını da tekrar ispatladılar.
Bir tek itirazım var o da keşke Akif ve Metin' in ortak olduğunu fragmanda göstermeselerdi de bölümü izlerken şaşırsaydık. Sırf ilgi çekici fragman olsun diye sırrı çok erken açık ettiler. Aynı şeyi gelecek hafta için Zeynep'in sahnesinde de yaptılar üstelik.
Fragman da müthiş gelsin bakalım 15+ reyting.
Katılıyorum. Akif hayatta öyle bir şey yapmaz. Odasının başında telefonla birine Zeynep uyandı diyen adamla ilgilidir.O Zeynep olayında ters köşe var bence
Şişman çocuğun iyice Yasak Elma'ya döndük dediği saçma ve sinir bozucu sahne dışında güzel bölümdü umarım yükselir.Ders saatine kadar tempo düşüşleri oluyor okul dışı daha iyi yazılmalı.. Sonu çok iyiydi.
Şişman çocuğun iyice Yasak Elma'ya döndük dediği saçma ve sinir bozucu sahne dışında güzel bölümdü umarım yükselir.
Çok iyi çocuk bence Insta’dan bakmıştım.Tuğrul bu kadar iyi miydi vuruldum son sahnede.
Ayol UTC'de daha gözüme kestirmiştim, sen anlamadın mıÇok iyi çocuk bence Insta’dan bakmıştım.
Çok iyi çocuk bence Insta’dan bakmıştım.