UTC'nin keşfi.Tuğrul bu kadar iyi miydi vuruldum son sahnede.
UTC'nin keşfi.Tuğrul bu kadar iyi miydi vuruldum son sahnede.
Nerden bilecem be. UTC çok izleyen biri değildim ama zevkli olduğun bir kere daha belli oldu.Ayol UTC'de daha gözüme kestirmiştim, sen anlamadın mı
Dövme iyi cidden. Azize’de oynamış en son iyi seçim yapmış şimdi.Kolları ve dövmesi fena özellikle.
Ben izliyorsun diye biliyordum 😱Nerden bilecem be. UTC çok izleyen biri değildim ama zevkli olduğun bir kere daha belli oldu.
Geçen bölümün fragmanında bölümün sürprizini olduğu gibi göstererek büyük bir rezilliğe imza atmışlardı. Metin müdür ile Akif'in birlikte çalışması.
Bu bölümün fragmanında da Zeynep, bana çarpan Akif hoca deyince yine aynı şey mi olacak diye korktum da neyse ki bu sefer altından başka bir şey çıktı. Taner hoca pisliğin teki çıktı Rıza baba. Zeynep'e arabayla vurulması olayının altından o çıktı. İlk 2 bölümde karakter bomboş görünüyordu. Serhat Kılıç da iyi bir oyuncu. Niye böyle gereksiz bir karakter ile bu diziye dahil olmuş diyordum. Neyse ki durum öyle değilmiş.
Yalnız şimdi benim merak ettiğim Akif öğrencileri topladı Rüya olayıyla ilgili, onlara ders veriyor. Asıl bir de Taner ve muhtemelen o okuldan yanında olan kişiler var. Onlar dışarıda geziyor. Onlarla ilgili de bir planı vardır mutlaka diye düşünüyorum. Bir şekilde sonradan sınıfın içine mi almaya çalışacak acaba onları, öyle bir planı mı vardır ki.
Kurşun'dan umutluyduk ama onu beceremediniz Bu dizi bu sezon sonunda bitirilirse başarılı bir iş olarak yerini alır. Ama uzatırsanız rezil olursunuz ona göreParagraf paragraf FOX dizisi yorumladığını da gördü ya bu gözler.
Çok uzun değil aslında Şerlok beyciğim, bir noktaya değindim sadece. Yalnız herkes spoiler kullanmaz ona göre, bölümü izlemeden buralarda dolanma derim ben sana
Kurşun'dan umutluyduk ama onu beceremediniz Bu dizi bu sezon sonunda bitirilirse başarılı bir iş olarak yerini alır. Ama uzatırsanız rezil olursunuz ona göre
Çok uzun değil aslında Şerlok beyciğim, bir noktaya değindim sadece. Yalnız herkes spoiler kullanmaz ona göre, bölümü izlemeden buralarda dolanma derim ben sana
Evet iyi bulduğum bir şeyden bahsettim Şerlok beyciğim. Dizi olumlu anlamda şaşırttı beni bu konudaOlsun Utku beyciğim, ufak bir noktaya değinmek için bile böyle bir şey yapmış olmanız bölümün iyi olduğunun göstergesidir. Sizin zevkinize güvenirim ben. Tavsiye çok mantıklı, ben gidiyorum bu konudan. Bölümü izledikten sonra uğrarım.
Kurşun'dan umutluyduk ama onu beceremediniz Bu dizi bu sezon sonunda bitirilirse başarılı bir iş olarak yerini alır. Ama uzatırsanız rezil olursunuz ona göre
Bak bak nasıl da silmiş hafızasından düşük reyting alan diziyi Evet bu dizi uzarsa bunu da unutursun muhtemelen, o yüzden tadında bitmesi en doğrusu olurKurşun neydi çıkaramadım. Bence de tek sezon olsun ihtiyaç yok reytingine gelecek sezon için yapılır yeni iş yerine.
Senin değil ama Türkiye'nin bu işe ihtiyacı var o yüzden saçmalama.Kurşun neydi çıkaramadım. Bence de tek sezon olsun ihtiyaç yok reytingine gelecek sezon için yapılır yeni iş yerine.
Senin değil ama Türkiye'nin bu işe ihtiyacı var o yüzden saçmalama.
Bu sahneyi niye atmışlar ya gayet güzelmiş.
Dizinin tek iyi oyuncularından biri Şerif Erol zaten. Salgın bu diziye yaradı, yoksa iyice düşerdi bu dizi ki yükselememiş zaten.Bu sahneyi niye atmışlar ya gayet güzelmiş.
Bu arada videonun sonunda Akif Öğretmen'im @kerem'in Enver Dede'sine ne de güzel çakmış eline sağlık.