Akif Öğretmen okulun her tarafına düzenek yerleştirdiği ve hepsi de aynı anda patlamayacağı için olabilir mi?Ne zaman görsem hep bomba patlatıyorlar fragmanlarda. Bu sezon izlenmeyecek bence
Biraz sakin gel hep terso cevaplar veriyorsun ben olsam çoktan cevabını vermiştim.Akif Öğretmen okulun her tarafına düzenek yerleştirdiği ve hepsi de aynı anda patlamayacağı için olabilir mi?
Bir şey demedim ki boşa patlamıyor anlamında yazdım.Fragman çok güzel.
Biraz sakin gel hep terso cevaplar veriyorsun ben olsam çoktan cevabını vermiştim.
@pompy senariste ders vermelisin bu konuda.Ne zaman görsem hep bomba patlatıyorlar fragmanlarda. Bu sezon izlenmeyecek bence
Pazar günü @kerem
Diziyi izlemiyorsundur umarım.Pazar günü @kerem
Ben bombanın ta kendisiyim olan yine size olacak. Yine hüsran her daim.
seyrediyorum bir fikir bulmak için @keremDiziyi izlemiyorsundur umarım.
Ben bombanın ta kendisiyim olan yine size olacak. Yine hüsran her daim.
Dünyada tek erkek olarak bu kalsa yine de bakmam
Senin zevksizliğin herkes tarafından bilindiği için normal.Dünyada tek erkek olarak bu kalsa yine de bakmam
Bu shop fakiri resme mi çatlıyacağız.
Resmin shop fakiri olması shop yapılacak bir şeyi olmadığını yani cidden karizma olduğunu gösterir nargileci tipli hanzolarınla karıştırma.Bu shop fakiri resme mi çatlıyacağız.
Resmin shop fakiri olması shop yapılacak bir şeyi olmadığını yani cidden karizma olduğunu gösterir nargileci tipli hanzolarınla karıştırma.
Bu hanzoyu seven birini ciddiye alamıyorum sorry.
Valla akın bundan iyidir bence