NOW Öğretmen - Dizi Yorumları

Yayına başlamasının üstünden 1 sene geçmiş hey gidi günler. :( Oysa daha dün gibi hatırlıyorum fragmanlarını beklediğimiz anları. İlk bölümün sabahında 10+ aldığındaki o şok da hala aklımda. Eski normalin en son güzelliklerinden biriydi ama maalesef hem vermek zorunda kaldığı upuzun ara hem de lanet kanal yüzünden acımasızca harcandı. O yüzden yeri gelmişken bu projede emeği geçen herkesin eline sağlık demek istiyorum. Az ama öz bir yolculuktu...
------

@kerem'le bu dizi için ettiğimiz kavgaları bile özlemişim resmen. :(
Umut vaad etmediği açıktı. Belki 13. bölüme kadar şans verilebilirdi ama daha fazla ilerleyemezdi. Hem kendi gününde başlamayışı, hem dizi kalabalığı, hemde senaryo kaçınılmaz sonu getirdi. :A Üzülmedim ama kaliteli bir yapım değildi maalesef. :X

Umut vaad etmediği açıktı. Belki 13. bölüme kadar şans verilebilirdi ama daha fazla ilerleyemezdi. Hem kendi gününde başlamayışı, hem dizi kalabalığı, hemde senaryo kaçınılmaz sonu getirdi. :A Üzülmedim ama kaliteli bir yapım değildi maalesef. :X
Kalite = uzun sürme olsa Arka Sokaklar, Kurtlar Vadisi, Kadın gibi işler kaliteli olurdu ama neyse ki senin dışında böyle çağdışı bir inanca sahip olan yok. :A

Kalite = uzun sürme olsa Arka Sokaklar, Kurtlar Vadisi, Kadın gibi işler kaliteli olurdu ama neyse ki senin dışında böyle çağdışı bir inanca sahip olan yok. :A
Bunun benim mesajımla ne alakası var? Kısa süren ve kalitesiz bir diziydi. İlker Kaleli'nin olmayan oyunculuğu, mantık dışı senarysuyla diziden olmamışlık akıyordu. Hakettiğini buldu neyse ki. :A

🥲🥲

FE9DHbOWUAEbIWG

Bu dizi kaçıncı bölümüyle bitti? Bitişi falan anlamsız mı oldu yoksa hikayesini sence anlatabildi mi? Yani başlayıp izlemeye değer mi? Ne dersin?
Başlamak istiyorsun demek. :A Final 9. bölümdü. Orijinali de kısa sürdüğü için çok uzasa tadı kaçabilirdi o yüzden dozunda bitti ama FOX haksızlık etmese ve 13'ü görse fena olmazdı. Yine de konu güzel bağlanmıştı yani severek izleyeceğini düşünüyorum. :D

• Harika
Reactions: Yiğitt
Başlamak istiyorsun demek. :A Final 9. bölümdü. Orijinali de kısa sürdüğü için çok uzasa tadı kaçabilirdi o yüzden dozunda bitti ama FOX haksızlık etmese ve 13'ü görse fena olmazdı. Yine de konu güzel bağlanmıştı yani severek izleyeceğini düşünüyorum. :D
Alıyorum listeme o halde, thank you canım. :bhr:

Dizinin dezavantajı pandemi döneminin başlangıcına gelmesi oldu, çekimler durdu falan derken araya çok zaman girince maalesef beklenen son oldu...
Evet 4 bölüm yayınlandıktan 6 ay sonra gün değişikliği ile ta Ekim ayında başlaması ve Fox'un iyi tanıtım tekrar yapmaması sonucu bence yine iyi bile aldı.

• Üzücü
Reactions: Yiğitt