Emre Ozansoy
Moderatör
Her ne kadar bitiyor olmasına üzülsem de bu dizinin izleyiciye çok fazla geldiği gerçeğini hatırlayınca iyi ki bitiyor diyorum. İçerisinde töre zoru ile evlendirilen kadın olmadığı için, iki tane mafya tipli adam olmadığı için tutmadı, izlenmedi.
Final rekor kırsa ne olacak seyirci zamanında değer vermeliydi dizimize! 😡Her ne kadar bitiyor olmasına üzülsem de bu dizinin izleyiciye çok fazla geldiği gerçeğini hatırlayınca iyi ki bitiyor diyorum. İçerisinde töre zoru ile evlendirilen kadın olmadığı için, iki tane mafya tipli adam olmadığı için tutmadı, izlenmedi.
İlker Kaleli'yi, Ceren Moray'ı umarım böyle dizilerde ama "dijital platformda" görmeye devam ederiz.
Akif vurulacak ve bitecek diye bekliyordum, ama öğrencilerin bu hamlesi şaşırttı. Keşke final bölümü rekorlar kırsa.
İzleyici ilk başta bu diziyi izledi aslında aradan dolayı ve Fox'un yanlış hamleleri yüzünden bu duruma geldiFinal rekor kırsa ne olacak seyirci zamanında değer vermeliydi dizimize! 😡
Çok güzeldi Final. Öğretmen'im de hiç unutulmayacak.Güzel bir finaldi ama tabi çok şey de yarım kaldı. 4 bölüm daha bozmadan kesinlikle daha yapılırdı. İlker Kaleli daha önce hiç izlememiştim adama hayran kaldım. Poyraz Karayel çok öneriliyor. Hiç dizi başlamak için uygun zamanım değil ama yazın izlemeyi düşünüyorum.
Bence izlemelisin Poyraz Karayel gelmiş geçmiş efsanelerden birisidir net 👍😅Güzel bir finaldi ama tabi çok şey de yarım kaldı. 4 bölüm daha bozmadan kesinlikle daha yapılırdı. İlker Kaleli daha önce hiç izlememiştim adama hayran kaldım. Poyraz Karayel çok öneriliyor. Hiç dizi başlamak için uygun zamanım değil ama yazın izlemeyi düşünüyorum.
Ve sonuç 10 bölüm bile sürmediUmrumda değil, izleyeceğim ve bitene kadar devam edeceğim...
Foxun uyuzluğu diğer dizilere şans verdi bize gelince kapının önüne koydu 😬😬Ve sonuç 10 bölüm bile sürmedi