NOW Öğretmen - Dizi Yorumları

Dizinin tek iyi oyuncularından biri Şerif Erol zaten. Salgın bu diziye yaradı, yoksa iyice düşerdi bu dizi ki yükselememiş zaten. :A
Total'de 6.75'ten 7.52'ye, AB'de 7.85'ten 9.08'e, ABC1'de 7.27'den 7.99'a çıkmış ve yükselememiş haklısın. :A

Ayrıca konuyu değiştirmeye çalışma ben oyunculuktan değil yediği yumruktan bahsediyorum. :A

Total'de 6.75'ten 7.52'ye, AB'de 7.85'ten 9.08'e, ABC1'de 7.27'den 7.99'a çıkmış ve yükselememiş haklısın. :A

Ayrıca konuyu değiştirmeye çalışma ben oyunculuktan değil yediği yumruktan bahsediyorum. :A
Corona'ya dua etsinler yoksa yükselmeyi birakdi düserdi bu dizi. :D

Cevap vermek icin neden 2 gün bekledin? :A

Corona'ya dua etsinler yoksa yükselmeyi birakdi düserdi bu dizi. :D

Cevap vermek icin neden 2 gün bekledin? :A
2. bölümde özetsiz yayın ve erken bitmesi nedeniyle düşmüştü bu hafta geç başladı ve geç bitti her türlü yükselirdi. :A

Anca vakit bulabildim. :A

2. bölümde özetsiz yayın ve erken bitmesi nedeniyle düşmüştü bu hafta geç başladı ve geç bitti her türlü yükselirdi. :A

Anca vakit bulabildim. :A
Neyse ki sezon sonunda bitecek ve kurtulacagiz bu diziden. :A

Bugün Youtube'da bir sahnesine denk geldim de cok kötüydü ya, nasil dayanabiliyorsunuz bu diziye hala anlamis degilim. :A

Olay. :Z Ah Akif Hoca'm hasta halinle bir de şu ergenlere ders vermeye çalışıyorsun helal olsun. :(
Ako'ma kim nazar etti, gitti dağ adam gitti :(
Adam hasta zaten hep ilaç içiyordu. :( Bir de yeni senarist haberi gelince bayağı itiraz etmiştin ama görüldüğü gibi dizide herhangi bir bozulma emaresi yok. :A

• Beğendim
Reactions: cookies and alperuz
Akif hocama bak, katıldığı programda İngilizcesiyle şov yapmış resmen :A Hocam şu sınıfa beni de hapsedip kafama vura vura ders verse keşke bana :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Ve 6 ay sonra tekrar da olsa yeniden ekranlarda. :Z Çok özledim çabuk bitsin bu hasret. :(

7. Koğuştaki Mucize'nin ardından tekrarını verdi hemen, umarım hafta içinde bölüm sonlarıyla bol bol verir tekrarını. Keşke Cumartesi günü 4 bölümü art arda yayınlasalar.