Geç bile kalındı
Geç bile kalındı
Aman sezon ortasinda bitmesin malum senin icin Haziran'da final yapmasi cok önemli bir mesele.Güzel bir açılıştı, yer yer epey yükseldim.
La Casa De Papel ile benzerlikler vardı. Dijitale daha yakın bir proje, fazla uzayacak bir konusu da yok gibi, bu yüzden sezon sonunda final yaparsa efsane olur dizi.
Tabii reytingler çok iyi gelirse uzatabilirler
Sen Poyraz'dan çıkabilirsin ama Poyraz senden çıkmayacak İlker. @SherlockO yorumu kırgınlıkla yaptı ama ben içten içe bir tarafında hala yaşattığına eminim.
İlker'in içindeki Poyraz ölmüş olabilir lakin biz unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız.
Sen Poyraz'dan çıkabilirsin ama Poyraz senden çıkmayacak İlker. @Sherlock
Arkadaş üye olduğundan beri tek gayesi herkese çamur atmak. Her üyenin alışma süreci vardır ama daha önce kimse böyle kötü bir niyetle kayıt olmamıştı. Kendisiyle muhattap olmamaya çalıştıkça sinirimi bozuyor ama bir daha mecbur olmadıkça asla ve asla kendisiyle işim olmaz yani benden yana kafan rahat olabilir.Dedigim gibi diger her yeni üye gibi ilk mesajlari agir ve agresif olabilir. Adapte olma süreci vardir herkesin.
Kendini ifade etmenin binbir türlü yolu vardir arkadaslar, evet burada onun bos yorum demesi de hos degil ama @Tolstoyevski verdigi karsilikla onu kücük düsürmeye calismasi da cok cirkin. Kim olursa olsun bir kisiye bu üslupta cevap vermek cok yakisiksiz. Bir kere ben bunu size yakistiramiyorum.
Fragman konusunda bile kavga çıkmıştı burada olmaması mümkün müydü.
Kesinlikle beklenilen birşeydi. @Tolstoyevski 'ye boş yorum deyince eyvah dedim. Sıra Tolsa geldi dedim ama neyseki şimdilik Tablo falan gerektirecek bir mevzu yok ortadaArkadaş üye olduğundan beri tek gayesi herkese çamur atmak. Her üyenin alışma süreci vardır ama daha önce kimse böyle kötü bir niyetle kayıt olmamıştı. Neyse kendisiyle muhattap olmamaya çalıştıkça sinirimi bozuyor ama bir daha mecbur olmadıkça asla ve asla kendisiyle işim olmaz yani benden yana kafan rahat olabilir.
Öyle bir kindarlık ki sessiz sakin adamı bile çıldırttı. Neyse ki teker teker had bildirmek için buradayız.Kesinlikle beklenilen birşeydi. @Tolstoyevski 'ye boş yorum deyince eyvah dedim. Sıra Tolsa geldi dedim ama neyseki şimdilik Tablo falan gerektirecek bir mevzu yok ortada
Vasat kelime anlamı olarak ne demek bir bak istersen. Ortalama-ortalamanın 1 tık altı demek. Ve ben oyunculuğunu vasat buldum bu kadar basit. Bu seni niye bu kadar sinirlendiriyor? Sen sevmedigin dizilere, oyunculara çamur atarken sorun yok ama ben senin sevdiğin bir oyuncuya vasat deyince mi sorun oluyor?Arkadaş üye olduğundan beri tek gayesi herkese çamur atmak. Her üyenin alışma süreci vardır ama daha önce kimse böyle kötü bir niyetle kayıt olmamıştı. Kendisiyle muhattap olmamaya çalıştıkça sinirimi bozuyor ama bir daha mecbur olmadıkça asla ve asla kendisiyle işim olmaz yani benden yana kafan rahat olabilir.
Zaten ölmemiş olduğunu da gördük bugün Esintiler vardıO yorum tamamen yapımcıyaydı bence ya, yoksa bu adam resmen yaşadı o rolü. Mümkün değil içindeki Poyrazcım Karayel’in ölmüş olması.
Tabii o senin tercihindir ama dedigim gibi büyütüyorsunuz olayi, burada kötü bir niyeti yok sadece kendini yanlis ifade etmis. Fazla üstüne gidiyorsunuz iki günlük üyeye bu kadar düsman kesilmeniz de normal degil.Arkadaş üye olduğundan beri tek gayesi herkese çamur atmak. Her üyenin alışma süreci vardır ama daha önce kimse böyle kötü bir niyetle kayıt olmamıştı. Kendisiyle muhattap olmamaya çalıştıkça sinirimi bozuyor ama bir daha mecbur olmadıkça asla ve asla kendisiyle işim olmaz yani benden yana kafan rahat olabilir.
Zaten ölmemiş olduğunu da gördük bugün Esintiler vardı
Yapımcı ve dedem tayfa dışında kimseyle problemi olduğunu sanmıyorum.
Zaten ölmemiş olduğunu da gördük bugün Esintiler vardı
Yapımcı ve dedem tayfa dışında kimseyle problemi olduğunu sanmıyorum.
Neyin devamı ablaOsmana geçtimde ben devamı nasıl kaan
Neyin devamı abla
Dur daha bu ilk bölümü.Hele gelsin reytingler, kimle kıyaslanacaksa serilir tablolar sen hiç merak etmeYok mu ya şöyle güzelinden reyting tablosu... kendimize gelelim. Ben onu bekliyorum.
Devamı demişsin de ben senin nerde kaldığını, ne zaman Osman'a geçtiğini bilmiyorum o açıdan dedimgülünce gözü kısılan oğlann diziyi diyom diziyi
Devamı demişsin de ben senin nerde kaldığını, ne zaman Osman'a geçtiğini bilmiyorum o açıdan dedim
Güzel güzel tamamla muhakkak
Koskoca Azra Kaya ve senin Enver deden var hala izlememiş olman kabahat. 😱 Ama onun dışında da çok klas bir iş mutlaka izle.Eve yeni geldim, izleyemedim diziyi. Izlesem mi kararsızım. @Aserat @Yiğitt @hayret bi şey @Bully @phoebebuffay