Lucifer seni kandırmışdır sen hatırlamıyorsundurAaa aklım parlaklarda değildi 2010 dan beridir her kandil muhakkak kuran okurum hiç kandili boş geçmedim
Lucifer seni kandırmışdır sen hatırlamıyorsundurAaa aklım parlaklarda değildi 2010 dan beridir her kandil muhakkak kuran okurum hiç kandili boş geçmedim
Hahah unuttuklarım varsa Allah affetsin ne diyelim ayollLucifer seni kandırmışdır sen hatırlamıyorsundur
Bu da bugeceki duan olsun yarın fragman çıksın inşHahah unuttuklarım varsa Allah affetsin ne diyelim ayoll
Aaa Pazartesi Snepeak verilir sanırımBu da bugeceki duan olsun yarın fragman çıksın inş
2.sezon olmasın diye uğraşiyoruzAaa Pazartesi Snepeak verilir sanırım
Diğer haftaya kötü etkilenecez zaten reytingler kritikti
2.Sezon onay aldını bugün bir konuda daha duyurdular forumda2.sezon olmasın diye uğraşiyoruz
Tek sezonluklar efsanedir İçerdeeeee2.Sezon onay aldını bugün bir konuda daha duyurdular forumda
Cumali gelir yeni bir senaryo ile gelecek kış ayı tekrar yüksek reytinglere döner
Aaa tek sezon bence @kerem in izlediği ecünnü dizilerine yakışan bir şey Normal diziler 2 sezon en az olmalıTek sezonluklar efsanedir İçerdeeeee
Bence her diziye yakışırAaa tek sezon bence @kerem in izlediği ecünnü dizilerine yakışan bir şey Normal diziler 2 sezon en az olmalı
Normal diziler tek sezonluk olmamalı en az 2Bence her diziye yakışır
Ha 1 saatlik dizi 2 sezon olmuş ha 2 saatlik dizi 1 sezon olmuş aynı şeyAaa tek sezon bence @kerem in izlediği ecünnü dizilerine yakışan bir şey Normal diziler 2 sezon en az olmalı
İçerde de olan ecünnüler Sena kadar ön planda değildi aslında oyüzden İçerde biraz daha sağlam kaldıHa 1 saatlik dizi 2 sezon olmuş ha 2 saatlik dizi 1 sezon olmuş aynı şey
Içerde efsaneydi ama, hem dizide sadece 3 ecünnü vardı
Ya olmadı bu şimdi. Ne güzel Salı günü boştum hem.Bölüm yetişememiş cnm Snepeak verilmemişti zaten bu akşam fragman çıkmayıncada bir araştırdım yokmuş
Salı değildi ki zatenYa olmadı bu şimdi. Ne güzel Salı günü boştum hem.
İçerde'de Melek 30. bölümde öldürüldü zaten. Bi gazteci kız Eylem kalmıştı. Onun dışında bir ara Tuba Ünsal konuk olmuştu o kadar yani.İçerde de olan ecünnüler Sena kadar ön planda değildi aslında oyüzden İçerde biraz daha sağlam kaldı
Bu Çukur Senaya gereksiz yere ön plana koyup sahne yazmaya çalısıyorlar eski sevgilisine kadar @S.G.A.T. @ömer karataş @serhatt @Forumdash
Aaa şimdi dediklerini beğendim işte ayollİçerde'de Melek 30. bölümde öldürüldü zaten. Bi gazteci kız Eylem kalmıştı. Onun dışında bir ara Tuba Ünsal konuk olmuştu o kadar yani.
Özellikle Çukur'da Sultan ve Sena'yı öne çıkartma çabaları gözüme çok batıyor. Orda öne çıkması gereken bir kadın varsa o da Sadiş'tir.
ŞOMAĞIZLI!!Aaa etiket etmeyi unutmuşum @ömer karataş a da bildirelim bölüm olmadını
En meraklı yerde bitti bir de
Ay öyle saçmalık mı olur ayolBen de öyle diyordumda @Forumdash Kandilden dolayı yayın olmadı diyordu sankı erotik sahne tövbe tövbe @serhatt @mrt-06
Evet Senayı çok ön plana çıkardılar,anası geldi,abisi geldi ,eski madigudisi geldi yeter yaniİçerde de olan ecünnüler Sena kadar ön planda değildi aslında oyüzden İçerde biraz daha sağlam kaldı
Bu Çukur Senaya gereksiz yere ön plana koyup sahne yazmaya çalısıyorlar eski sevgilisine kadar @S.G.A.T. @ömer karataş @serhatt @Forumdash
İyi olmuş, son bölümler iyice rezildi zaten. Biraz ara verip adam akıllı bir şeyler yapsınlarAaa korktuğumuz başımıza geldi Çukur yokmuş bu hafta geçmiş olsun ayoll @S.G.A.T. @kerem @MasacRE- @Forumdash @xemrexxx @Forumdash @serhatt @mrt-06
Söz ve Acun beye kaldı bu haftalık ortalık inş diğer haftaya Çukur seyirciyi toparlayabilir @Yiğitt @eskici