Bu sezondan geçti gibi çok daha düşmeden tamamlasınlar Cumali ile yeni sezon tekrar toparlanır tabi seçim çok önemliİyi olmuş, son bölümler iyice rezildi zaten. Biraz ara verip adam akıllı bir şeyler yapsınlar![]()
Bu sezondan geçti gibi çok daha düşmeden tamamlasınlar Cumali ile yeni sezon tekrar toparlanır tabi seçim çok önemliİyi olmuş, son bölümler iyice rezildi zaten. Biraz ara verip adam akıllı bir şeyler yapsınlar![]()
@Forumdash Şirketini savunucam diye bazen sallama konusunda Emreyi geçiyorAy öyle saçmalık mı olur ayol![]()
Abisinin gelmesine rahatsız olmamışsındır tabiEvet Senayı çok ön plana çıkardılar,anası geldi,abisi geldi,eski madigudisi geldi yeter yani
![]()
Olmadım tabi,gözümüz gönlümüz açıldı sayesindeAbisinin gelmesine rahatsız olmamışsındır tabi![]()
![]()
![]()
Emrenin eline kimse su dökemez o knuda
Aaa Sena annesini alıp gitsin Emrah kalsınOlmadım tabi,gözümüz gönlümüz açıldı sayesinde![]()
Bak bu çok iyi fikirAaa Sena annesini alıp gitsin Emrah kalsın![]()
![]()
![]()
Ama gerçekler şu ki Emrah yeni sezona çıkmazBak bu çok iyi fikir![]()
Çıkar be niye öyle diyosun fesatAma gerçekler şu ki Emrah yeni sezona çıkmaz![]()
![]()
![]()
Benim okudupum bir yer Cumali gebertecek onu diye yazmış sezon finalindeÇıkar be niye öyle diyosun fesat![]()
ölürse bırakırım bendeBenim okudupum bir yer Cumali gebertecek onu diye yazmış sezon finalinde![]()
![]()
![]()
Cumali de hayal kırıklığı olursa ben ikinci sezonu izlememBu sezondan geçti gibi çok daha düşmeden tamamlasınlar Cumali ile yeni sezon tekrar toparlanır tabi seçim çok önemli![]()
![]()
![]()
Aaa tam aksine sen Cumali hayranı olucaksınölürse bırakırım bende![]()
Şuan Mestanın olması çok büyük ihtimalmiş İşler ile birlikteCumali de hayal kırıklığı olursa ben ikinci sezonu izlemem![]()
Yok ya pek sanmıyorum,istediğim gibi birinin geleceğiniAaa tam aksine sen Cumali hayranı olucaksın![]()
![]()
![]()
Hhaha tam senlik parlak Emrahın yerini alırIykkkkk bu gelirse izlemem![]()
Tipim değil bu adam benimHhaha tam senlik parlak Emrahın yerini alır![]()
![]()
![]()
Ben de aynı şekilde düşünüyorum, bu adaylar arasında sadece Nejat İşler'i kabul ederim, diğer ikisinden birisi olursa bye bye ÇukurŞuan Mestanın olması çok büyük ihtimalmiş İşler ile birlikteErkan Avcı da ihtimallerde ama İşler dışında o ikisinide Yamaç 2 bölüme adamı yapar hevesim kaçar Mestan ya da Erkan gelirse
![]()
![]()
![]()