Seni etiket etmemiştim görmüşsün hemenİki de bir Emrahla uğraşmasan olmuyor dimi pis hogatha
Seni etiket etmemiştim görmüşsün hemenİki de bir Emrahla uğraşmasan olmuyor dimi pis hogatha
Emrahla olan hiçbirşeyi kaçırmam bunu öğrenemedin miSeni etiket etmemiştim görmüşsün hemen
Kim dedi?Aaa korktuğumuz başımıza geldi Çukur yokmuş bu hafta geçmiş olsun ayoll @S.G.A.T. @kerem @MasacRE- @Forumdash @xemrexxx @Forumdash @serhatt @mrt-06
Söz ve Acun beye kaldı bu haftalık ortalık inş diğer haftaya Çukur seyirciyi toparlayabilir @Yiğitt @eskici
Fragman çıkmayınca araştırdım çekimler yetişmemiş hemde ramazana stok bölümler kalsın diye ara vermişler 14 mayısta olacakmış yeni bölüm @sokak sanati sevinsinKim dedi?
Ramazanla ne alakası var 14 haziran bayram zaten Dizi bayramdan önce biter. Mayıs ayındayız zaten 4 bölüm filan kaldı.Fragman çıkmayınca araştırdım çekimler yetişmemiş hemde ramazana stok bölümler kalsın diye ara vermişler 14 mayısta olacakmış yeni bölüm @sokak sanati sevinsin
40 KERE TEKRAR EDERSEN OLMAZ İŞTE YENİ BÖLÜM,UĞURSUZ ŞEYAaa korktuğumuz başımıza geldi Çukur yokmuş bu hafta geçmiş olsun ayoll @S.G.A.T. @kerem @MasacRE- @Forumdash @xemrexxx @Forumdash @serhatt @mrt-06
Söz ve Acun beye kaldı bu haftalık ortalık inş diğer haftaya Çukur seyirciyi toparlayabilir @Yiğitt @eskici
40 KERE TEKRAR EDERSEN OLMAZ İŞTE YENİ BÖLÜM,UĞURSUZ ŞEY
Orada öyle yazıyorduRamazanla ne alakası var 14 haziran bayram zaten Dizi bayramdan önce biter. Mayıs ayındayız zaten 4 bölüm filan kaldı.
Hoşşşttt köpekOrada öyle yazıyordu
Snepeak verilmemesindne şüphelenmiştim zaten bana sürpriz olmadı siz iki koca kafa düşünün
Geçmiş bölümleri izlerim Emrahsızlığa dayananamam benEmrahsız 1 bölüm Artık @sokak sanati nin Acunu zirve görür yokluğumuzda
Aaa etiket etmeyi unutmuşum @ömer karataş a da bildirelim bölüm olmadınıGeçmiş bölümleri izlerim Emrahsızlığa dayananamam ben
s.peek çıkmamasından bellliydi olmayacağı zatenAaa etiket etmeyi unutmuşum @ömer karataş a da bildirelim bölüm olmadını
En meraklı yerde bitti bir de
Ben de öyle diyordumda @Forumdash Kandilden dolayı yayın olmadı diyordu sankı erotik sahne tövbe tövbe @serhatt @mrt-06s.peek çıkmamasından bellliydi olmayacağı zaten
Aa neden yokmuşAaa korktuğumuz başımıza geldi Çukur yokmuş bu hafta geçmiş olsun ayoll @S.G.A.T. @kerem @MasacRE- @Forumdash @xemrexxx @Forumdash @serhatt @mrt-06
Bölüm yetişememiş cnm Snepeak verilmemişti zaten bu akşam fragman çıkmayıncada bir araştırdım yokmuşAa neden yokmuş
Sen Arası görünce abdestin kaçmasın diye vermedik Sen Arası görünce ha erotik yayın yaptık ha sneek peak verdik aynı şey senin durumunBen de öyle diyordumda @Forumdash Kandilden dolayı yayın olmadı diyordu sankı erotik sahne tövbe tövbe @serhatt @mrt-06
Hahah Aaa Çukurun olmamasını bile bana yıktınız bravo vllaSen Arası görünce abdestin kaçmasın diye vermedik Sen Arası görünce ha erotik yayın yaptık ha sneek peak verdik aynı şey senin durumun
Nasıl dua ettiysen o günüHahah Aaa Çukurun olmamasını bile bana yıktınız bravo vlla
Aaa aklım parlaklarda değildi 2010 dan beridir her kandil muhakkak kuran okurum hiç kandili boş geçmedimNasıl dua ettiysen o günü