Ben de aynı şekilde düşünüyorum, bu adaylar arasında sadece Nejat İşler'i kabul ederim, diğer ikisinden birisi olursa bye bye Çukur![]()
Aaa okadar değil ayollIykkkkk bu gelirse izlemem![]()
Ben de aynı şekilde düşünüyorum, bu adaylar arasında sadece Nejat İşler'i kabul ederim, diğer ikisinden birisi olursa bye bye Çukur![]()
Aaa okadar değil ayollIykkkkk bu gelirse izlemem![]()
Emrah ölürse zaten hiç bi güç izletemez banaAaa okadar değil ayollEleştiririz ama bırakmak yok onu unutun
![]()
![]()
![]()
O zibidi kesin ölecekte Cumali öldürürse daha gıcık olursunEmrah ölürse zaten hiç bi güç izletemez bana![]()
Ölünce kimin öldürdüğünün ne önemi varO zibidi kesin ölecekte Cumali öldürürse daha gıcık olursun![]()
![]()
![]()
Cumaliyi seveceğin yer de düşman olursun öyle olursaÖlünce kimin öldürdüğünün ne önemi var![]()
Hele bi de tipsizse baş düşman olurum hem deCumaliyi seveceğin yer de düşman olursun öyle olursa![]()
![]()
![]()
Hayatım sende özelden bana açıkla sadece,bu boş boğaza söylemem merak etmeŞirket politikaları gereği herşeyi açıklayamamam taaağ mı@serhatt
hayatım babama bile güvenme demişler doğruymuşHayatım sende özelden bana açıkla sadece,bu boş boğaza söylemem merak etme![]()
Diziyi izlemekten zevk almayacaksam niye izleyeyim kiAaa okadar değil ayollEleştiririz ama bırakmak yok onu unutun
![]()
![]()
![]()
Hadi hadi TWD'yi bırak raad etDiziyi izlemekten zevk almayacaksam niye izleyeyim kiHem bu TWD gibi 8 sezon da olmadı, bırakmak zor olmaz o yüzden
@Forumdash
O kadar izledikten sonra sonunu getirmek istiyorum ne yapayımHadi hadi TWD'yi bırak raad et![]()
Ben baban olmadığım için bana güvenebilirsin tatlımhayatım babama bile güvenme demişler doğruymuşArtık babama güvenmicem ama denizden babam cıksa yerim asdfsghdfsahdfasjd
@Çiğdem- in kafasının etini yicem
![]()