Çukur 27. Bölüm Yorumları

Boya zaten kırmızıydı. Yani kutudaki hali daha koyu renk olur. Tırnak arasına girince daha koyu olmuştur:X Bizim oyuncular çok temizidr. O kadar temizdir ki parlak bile deniliyor:F @Çiğdem-
Ben bütün başarılı veya yakışıklı erkeklere gıcığım. :A
Aaa kardeşim olarak gıcık olmanda genetik özellik sayılabilir benim ecünnülerle uğraşım gibi :A Sen de zibidilerle uğraşabilirsin tabi cnm ama Vartoluya torpil geçelim mesala Emrah güzel bir zibidi örneği taşıyor ona yoğunlaş :A :A :A

Aaa kardeşim olarak gıcık olmanda genetik özellik sayılabilir benim ecünnülerle uğraşım gibi :A Sen de zibidilerle uğraşabilirsin tabi cnm ama Vartoluya torpil geçelim mesala Emrah güzel bir zibidi örneği taşıyor ona yoğunlaş :A :A :A
Hangi biriyle uğraşacam her yer parlak doldu ya. :T:

Hep @serhatt ın Emrahı yüzünden :A Vartolu ile Yamacı tekrar karşı karşıya getirmek için bu oyunu yapmış sanırım şimdi Vartoluda Yamaca saldırıcak adamın sucu yokken mekanını patlattı bir de yetiştirmesi gerekiyordu sanırım :A
Emrah öyle yapar işte adamı,her şey tezgahmış,Vartolu Emrah demesi de boşuna değilmiş :A :A :A :A

İki de bir Emrahla uğraşmasan olmuyor dimi pis hogatha :handfist::handfist::handfist: