Vartolu'nun kahve içtiği sahnede tırnakları kirliydi midem bulandı. Televizyona çıkıyorsun insan elini yıkar. Sizde fark ettiniz mi?@xemrexxx
Aaa yok okadar dikkat etmedim neye bakmışsın cnmYok yayınlayacazBugun ibadet edin
![]()
Vartolu'nun kahve içtiği sahnede tırnakları kirliydi midem bulandı. Televizyona çıkıyorsun insan elini yıkar. Sizde fark ettiniz mi?@xemrexxx
Aaa yok okadar dikkat etmedim neye bakmışsın cnmYok yayınlayacazBugun ibadet edin
![]()
Belki boya? Sonuçta tabela boyadıVartolu'nun kahve içtiği sahnede tırnakları kirliydi midem bulandı. Televizyona çıkıyorsun insan elini yıkar. Sizde fark ettiniz mi?@xemrexxx
Boya gibi değildi ya bildiğin kirdi.Belki boya? Sonuçta tabela boyadı![]()
Dikkatli izleyiciyim işte.Aaa yok okadar dikkat etmedim neye bakmışsın cnm![]()
![]()
![]()
Boya gibi değildi ya bildiğin kirdi.
Dikkatli izleyiciyim işte.![]()
Vartoluya gıcık bence foyasını arıyorBelki boya? Sonuçta tabela boyadı![]()
Ben bütün başarılı veya yakışıklı erkeklere gıcığım.Vartoluya gıcık bence foyasını arıyor![]()
![]()
![]()
Boya zaten kırmızıydı. Yani kutudaki hali daha koyu renk olur. Tırnak arasına girince daha koyu olmuşturBoya gibi değildi ya bildiğin kirdi.
Dikkatli izleyiciyim işte.![]()
Boya zaten kırmızıydı. Yani kutudaki hali daha koyu renk olur. Tırnak arasına girince daha koyu olmuşturBizim oyuncular çok temizidr. O kadar temizdir ki parlak bile deniliyor
@Çiğdem-
Aaa kardeşim olarak gıcık olmanda genetik özellik sayılabilir benim ecünnülerle uğraşım gibiBen bütün başarılı veya yakışıklı erkeklere gıcığım.![]()
Dikkatimi çekti işte karalamak için yazmadım bende obsesif takıntılar var hemen fark ederim.Boya zaten kırmızıydı. Yani kutudaki hali daha koyu renk olur. Tırnak arasına girince daha koyu olmuşturBizim oyuncular çok temizidr. O kadar temizdir ki parlak bile deniliyor
@Çiğdem-
Hangi biriyle uğraşacam her yer parlak doldu ya.Aaa kardeşim olarak gıcık olmanda genetik özellik sayılabilir benim ecünnülerle uğraşım gibiSen de zibidilerle uğraşabilirsin tabi cnm ama Vartoluya torpil geçelim mesala Emrah güzel bir zibidi örneği taşıyor ona yoğunlaş
![]()
![]()
![]()
Aaa en azından izlemene sevindim forumdan gidince başladın sanırım cnm önceki bölümlere falan full baktınmıHangi biriyle uğraşacam her yer parlak doldu ya.![]()
İçerde gibi ara ara bakıyorum işte abim izlerken.Aaa en azından izlemene sevindim forumdan gidince başladın sanırım cnm önceki bölümlere falan full baktınmı![]()
Snepeakıda vermediler @Forumdash Kandilden diyordur ama erotik sahnemi bu tövbe tövbeİçerde gibi ara ara bakıyorum işte abim izlerken.![]()
Haha bölüm yetişmemiştir belki İçerde de sezon sonuna doğru geç çıkarmıştı sinekpekini.Snepeakıda vermediler @Forumdash Kandilden diyordur ama erotik sahnemi bu tövbe tövbe![]()
![]()
Bölüm olmazsa bu hafta kötü olucak![]()
Aaa okadarını hatırlamıyorum ama yarın bekliyoruz ozaman inş çıkarda rahatlarızHaha bölüm yetişmemiştir belki İçerde de sezon sonuna doğru geç çıkarmıştı sinekpekini.![]()
Müneccim poku mu yedin nerden biliyon@ömer karataş karadaş ile birer iddiamız tuttu o Sena başkasını vurdu demişti bende geçenlerde Yamacı Vartolu kurtarıcak demiştim ona![]()
Bizi senaryo ekibine alsınlar![]()
![]()
![]()
Emrah öyle yapar işte adamı,her şey tezgahmış,Vartolu Emrah demesi de boşuna değilmişHep @serhatt ın Emrahı yüzündenVartolu ile Yamacı tekrar karşı karşıya getirmek için bu oyunu yapmış sanırım şimdi Vartoluda Yamaca saldırıcak adamın sucu yokken mekanını patlattı bir de yetiştirmesi gerekiyordu sanırım
![]()
aaa niye gıcıksın canım,yoksa kıskançlık mıBen bütün başarılı veya yakışıklı erkeklere gıcığım.![]()
İki de bir Emrahla uğraşmasan olmuyor dimi pis hogathaAaa kardeşim olarak gıcık olmanda genetik özellik sayılabilir benim ecünnülerle uğraşım gibiSen de zibidilerle uğraşabilirsin tabi cnm ama Vartoluya torpil geçelim mesala Emrah güzel bir zibidi örneği taşıyor ona yoğunlaş
![]()
![]()
![]()
@mrt-06 Benim kardeşim oldu için genetik olarak oda oğlan ünlülerden hoşlanmıyor benim kadın ünlülerden hoşlanmadım gibiaaa niye gıcıksın canım,yoksa kıskançlık mı![]()
İyi iki çıplak bi hamama yakışır zaten,böyle devam edin@mrt-06 Benim kardeşim oldu için genetik olarak oda oğlan ünlülerden hoşlanmıyor benim kadın ünlülerden hoşlanmadım gibi![]()
![]()
![]()