belki de ikisi de yaşıyorAaa Emmi Melihadan sonra Mihriban içinde dedi ölmese Salih olayları yaşanmazdı dedi bunun üstüne Paşa Sultan ile konusmasını hatırladı gittiği bir yeri gösterdiler sankı Mihriban ölmemiş gibi geldi bana![]()
belki de ikisi de yaşıyorAaa Emmi Melihadan sonra Mihriban içinde dedi ölmese Salih olayları yaşanmazdı dedi bunun üstüne Paşa Sultan ile konusmasını hatırladı gittiği bir yeri gösterdiler sankı Mihriban ölmemiş gibi geldi bana![]()
Aaa Meliha yaşasa bile daha albenesi olmaz bence ama Vartolu ile Mihribanın güzel sahneleri olur Aaa felçli olabilir ölmemişse bilebelki de ikisi de yaşıyor![]()
![]()
olabilir ama vartolu kafasına sıkar abisini öldürdüğü için o yüzden meliha daha yüksek bana göre yaşama ihtimaliAaa Meliha yaşasa bile daha albenesi olmaz bence ama Vartolu ile Mihribanın güzel sahneleri olur Aaa felçli olabilir ölmemişse bile![]()
Gazeteci kız yaşıyor olsaydı daha anlamlı olurdu Melihanın yaşamasıolabilir ama vartolu kafasına sıkar abisini öldürdüğü için o yüzden meliha daha yüksek bana göre yaşama ihtimali
sena yüzünden vartolu verdi malı dedi yaktı vartoluyuGazeteci kız yaşıyor olsaydı daha anlamlı olurdu Melihanın yaşaması
Aaa bir de şu Sena yüzünden olan yine Vartoluya olduAdam Yamacı kurtardı ama Senaya malı vermedi halde Yamac onun dükkanını patlattı o verdi sanıp ona sinir oldum
![]()
Hep @serhatt ın Emrahı yüzündensena yüzünden vartolu verdi malı dedi yaktı vartoluyu
bence bir araya gelip hesaplaşacaklar tuzak olduğunu anlayıp onlarda karşı plan yapacaklar bilmedikleri düşmanlarına araları kötü gibi davranacaklar yaniHep @serhatt ın Emrahı yüzündenVartolu ile Yamacı tekrar karşı karşıya getirmek için bu oyunu yapmış sanırım şimdi Vartoluda Yamaca saldırıcak adamın sucu yokken mekanını patlattı bir de yetiştirmesi gerekiyordu sanırım
![]()
Aaa keşke ama Yamaç önce inş anlar Vartolunun malı vermedinide utanır inşbence bir araya gelip hesaplaşacaklar tuzak olduğunu anlayıp onlarda karşı plan yapacaklar bilmedikleri düşmanlarına araları kötü gibi davranacaklar yani![]()
![]()
aynen söyler bence malı vartolu değil remzi'nin verdiğini yamaç'aAaa keşke ama Yamaç önce inş anlar Vartolunun malı vermedinide utanır inş![]()
Senaya güzel bir hesap sorması lazım adama hiç bir şeyini anlatmıyor sürekli arkasından iş çeviriyor![]()
Aaa Snepeak vermediler bu hafta bölüm yok sanırımaynen söyler bence malı vartolu değil remzi'nin verdiğini yamaç'a
evet olmayabilir ihtimal varAaa Snepeak vermediler bu hafta bölüm yok sanırım![]()
![]()
![]()
Acaba özel bir gün falanmı var Pazartesi bilmiyorum ama Snepeak olmadına göre bölüm yokturevet olmayabilir ihtimal var![]()
![]()
evet araştırsınAcaba özel bir gün falanmı var Pazartesi bilmiyorum ama Snepeak olmadına göre bölüm yoktur![]()
![]()
@Forumdash Bir araştırsın![]()
Acaba özel bir gün falanmı var Pazartesi bilmiyorum ama Snepeak olmadına göre bölüm yoktur![]()
![]()
@Forumdash Bir araştırsın![]()
Kandil ya bugun hemen program girdilerevet araştırsın![]()
youtube'den verebilirlerdi o zaman veya bugün vereceklerKandil ya bugun hemen program girdiler![]()
youtube'den verebilirlerdi o zaman veya bugün verecekler
Youtubede yok eğer yarında vermezseler sıkıntı işteKandil ya bugun hemen program girdiler![]()
Youtube'da da kandil 😛 Sneak Peak tvde ne zaman yayınanır bilemedim ama yarın yt'de yayınlanıryoutube'den verebilirlerdi o zaman veya bugün verecekler
Bölüm yayınlanır kesin diyon yanı , olmama ihtimali var mıYoutube'da da kandil 😛 Sneak Peak tvde ne zaman yayınanır bilemedim ama yarın yt'de yayınlanır@Çiğdem-
Yok yayınlayacazBölüm yayınlanır kesin diyon yanı , olmama ihtimali var mı![]()
Youtube'da da kandil 😛 Sneak Peak tvde ne zaman yayınanır bilemedim ama yarın yt'de yayınlanır@Çiğdem-
Vartolu'nun kahve içtiği sahnede tırnakları kirliydi midem bulandı. Televizyona çıkıyorsun insan elini yıkar. Sizde fark ettiniz mi?Bölüm yayınlanır kesin diyon yanı , olmama ihtimali var mı![]()