Çukur 27. Bölüm Yorumları

Aaa Emmi Melihadan sonra Mihriban içinde dedi ölmese Salih olayları yaşanmazdı dedi bunun üstüne Paşa Sultan ile konusmasını hatırladı gittiği bir yeri gösterdiler sankı Mihriban ölmemiş gibi geldi bana :A
belki de ikisi de yaşıyor :D :D

olabilir ama vartolu kafasına sıkar abisini öldürdüğü için o yüzden meliha daha yüksek bana göre yaşama ihtimali
Gazeteci kız yaşıyor olsaydı daha anlamlı olurdu Melihanın yaşaması :A

Aaa bir de şu Sena yüzünden olan yine Vartoluya oldu :( Adam Yamacı kurtardı ama Senaya malı vermedi halde Yamac onun dükkanını patlattı o verdi sanıp ona sinir oldum :(

Gazeteci kız yaşıyor olsaydı daha anlamlı olurdu Melihanın yaşaması :A

Aaa bir de şu Sena yüzünden olan yine Vartoluya oldu :( Adam Yamacı kurtardı ama Senaya malı vermedi halde Yamac onun dükkanını patlattı o verdi sanıp ona sinir oldum :(
sena yüzünden vartolu verdi malı dedi yaktı vartoluyu

sena yüzünden vartolu verdi malı dedi yaktı vartoluyu
Hep @serhatt ın Emrahı yüzünden :A Vartolu ile Yamacı tekrar karşı karşıya getirmek için bu oyunu yapmış sanırım şimdi Vartoluda Yamaca saldırıcak adamın sucu yokken mekanını patlattı bir de yetiştirmesi gerekiyordu sanırım :A

Hep @serhatt ın Emrahı yüzünden :A Vartolu ile Yamacı tekrar karşı karşıya getirmek için bu oyunu yapmış sanırım şimdi Vartoluda Yamaca saldırıcak adamın sucu yokken mekanını patlattı bir de yetiştirmesi gerekiyordu sanırım :A
bence bir araya gelip hesaplaşacaklar tuzak olduğunu anlayıp onlarda karşı plan yapacaklar bilmedikleri düşmanlarına araları kötü gibi davranacaklar yani :D :D

bence bir araya gelip hesaplaşacaklar tuzak olduğunu anlayıp onlarda karşı plan yapacaklar bilmedikleri düşmanlarına araları kötü gibi davranacaklar yani :D :D
Aaa keşke ama Yamaç önce inş anlar Vartolunun malı vermedinide utanır inş :A

Senaya güzel bir hesap sorması lazım adama hiç bir şeyini anlatmıyor sürekli arkasından iş çeviriyor :A