@xemrexxx te boş durmaz haniAdamı dövmekten beter ederim sözlerimle, merak etme sen...![]()
Yok be ne fenasi @xemrexxx in yaninda belki zorla çalışiyorsun belki seni tehdit ediyor lutfen yani 😉Ne kadar çok fenayım ben.
Güzel bir bölüm olmuş, Başarılar.![]()
Anamm ben mi çocuk olacakAileden abisi olabilirsin @Çiğdem- in gercek babasi olabilirsin vb..
Saol seni ekleyebilirim ama senin hakkindaki fikirlerim @Çiğdem- le birinin @EnveR in @destere nin veya @kvp-medya nin bebeği olma yönündeGelsin kötü koku candir
Kaan @KayıpSehir oluyor![]()
Karisini bilem öldürmus senimi öldürmiycekBu arada @xemrexxx senin öz baban degil hadi yine iyisin senin baban @aserat54 olabilir
Hahahaha
Sen balayi sahnesinde cumburdak diye ortaya cikacaksin ve @Çiğdem- ile @kvp-medya nin balayini mahvedeceksin 😉
Saol begendigine sevindim![]()
Gencsin genç senden cok iyi bir çocuk olurAnamm ben mi çocuk olacako ka da genç değilim
şaka bi yana olur farke tmez ayrıca o pis kokular baya pis kokuyordu öyle böyle anlatamam
ama açmıyım hiç o konuları
![]()
5 dakikada okudum işte, peki ya senin Aşkın Alfabesi'nin son bölümünü okuman ne kadar sürdü?Senaryomu okuman kac dkni aldı![]()
4 dakika 30 saniyemiydi neydi ama 5 dkden daha erkendi onu biliyorum5 dakikada okudum işte, peki ya senin Aşkın Alfabesi'nin son bölümünü okuman ne kadar sürdü?![]()
Başka manada koktu amaGencsin genç senden cok iyi bir çocuk olur![]()
Yalniz Çırağan sarayinda @Çiğdem- ve @kvp-medya evlendiler orda tuvalet kokmaz heralde![]()
Para kokmustur altın kokmusturBaşka manada koktu amaherneyse benden aslında iyi bir çocuk olur bende merak ettim bunu biran önce olayım artık
![]()
Sen bana ver kontrolü ben seçeyim babamı
Bir dahaki bölümü bakalım kaç dakikada okuyacaksın?4 dakika 30 saniyemiydi neydi ama 5 dkden daha erkendi onu biliyorum
@Çiğdem- gercek babana selam gonder kizzz![]()
Soyle düşün eğer baban @destere olursa seni Allah korusunSen bana ver kontrolü ben seçeyim babamı![]()
Bilemiyorum ama insallah guzel bi bolum olurBir dahaki bölümü bakalım kaç dakikada okuyacaksın?![]()
Profilimin sol tarafında yeni bölüm özetini okuyabilirsin. Okuduktan sonra da buraya yorum at...Soyle düşün eğer baban @destere olursa seni Allah korusun
@EnveR olursa çapkın bisey olursun
@kvp-medya olursa da aksiyon tutkunu@Çiğdem- yoksa kaderimin yazildigi gundeki gibi o isi yapmadan mi çocuk sahibi olsan
Bilemiyorum ama insallah guzel bi bolum olur![]()
Tamam okuyorumProfilimin sol tarafında yeni bölüm özetini okuyabilirsin. Okuduktan sonra da buraya yorum at...![]()