O olduğunu nereden bilsin? :A
Çok ümitlenme
Selen’in cenazesinde uzaktan görürse anca

Bariz belli o oldugu, cikmiyor restorandan baksana, sakin icerde :A
Korkut tilki gibidir, anlamistir. :Z
Selen'in öldügü de mechul aslinda ama oyuncu kendisi instagramdan ifsa etmis kendini. :A

ikiside yüzlerini görmedi, Kralice sadece arkadan gördü Korkut'u. Gerci belki fotografini görmüs olabilir bilemeyecegim. :D

Sarpa sarsin artik yahu, ne yüzmüs bu Kralice'ninkide :A
Fotoyu görmüştü evet. Arabada yüzünüde görmüştür illaki.
Öyle deme. Kraliçe çekici seksi ya kıymetli tabi :A

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Fotoyu görmüştü evet. Arabada yüzünüde görmüştür illaki.
Öyle deme. Kraliçe çekici seksi ya kıymetli tabi :A

Sonunda tek basina evinden cikti, ev kusu mübarek, cikarsa da hep adamlari ile cikiyordu. :A
Seksiligini yesinler onun, eli kanli, seksi olsa ne yarar :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bu sefer bölümü erken izledim. Maalesef bir gazeteci ve oyuncunun Instagramı yüzünden spoileri yedik aslında net bitmiyor ama anlamıyorum gazeteci yazar da oyuncu neden belli olmadan bunu ima eder :A Hikayesi çok farklı şekilde şekilenebilirdi. Karakter için çok acımasız bir senaryo oldu. Korkut'un da kraliçeyi tanıdığını düşünmüyorum. Tanıması zaten direkt kraliçenin sonu demek bir süre daha dizide kalacaktır. Hamdi karakteri yakında Korkut'u falan korurken ölürse şaşırmam biraz kendini bu yolda ölüme adamış gibi duruyor.

• Aynen
Bu sefer bölümü erken izledim. Maalesef bir gazeteci ve oyuncunun Instagramı yüzünden spoileri yedik aslında net bitmiyor ama anlamıyorum gazeteci yazar da oyuncu neden belli olmadan bunu ima eder :A Hikayesi çok farklı şekilde şekilenebilirdi. Karakter için çok acımasız bir senaryo oldu. Korkut'un da kraliçeyi tanıdığını düşünmüyorum. Tanıması zaten direkt kraliçenin sonu demek bir süre daha dizide kalacaktır. Hamdi karakteri yakında Korkut'u falan korurken ölürse şaşırmam biraz kendini bu yolda ölüme adamış gibi duruyor.

Kesinlikle böyle olacak. Ejder, Korkut'tan intikam almak isteyecek ve bu arada Hamdi güme gidecek.
Kralice'nin kokusu bana sanki Korkut-Altay bulusmasinda ortaya cikacakmis gibi gelmeye basladi.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Kesinlikle böyle olacak. Ejder, Korkut'tan intikam almak isteyecek ve bu arada Hamdi güme gidecek.
Kralice'nin kokusu bana sanki Korkut-Altay bulusmasinda ortaya cikacakmis gibi gelmeye basladi.
Ejder son zamanlarda hep kaybediyor bir şey alacaktır diye düşünüyorum artık

• Aynen