Senin hastag süpper oldu
Senin hastag süpper oldu
SaolSenin hastag süpper oldu[HASHTAG]#parlakhastasicigdem[/HASHTAG] koptum yaaa
![]()
Goremiyorum ben@aserat54 ben mobilden girdigim icin bulamadim ozeti galibaProfilin sol kısmında var işte...
![]()
Kafam karıştı bir daha 5.bölümü okudum,senaryo sanki biraz karışık..
Boğaz sıkmak öldürmek falan aklıma bir an kendal geldi ve sende galiba Özlem gibi cinayeti izledin
İyi güzel olmuş![]()
Sağol tuvaletler falan almayayım benAslinda fazla karışık degil biraz gizem var o kadar yoksa fazla olan bisey yok ilk bolumden beri
Izledim tabi cinayeti
Saol begendigin icin dedigim gibi ismini soylersen senide @Çiğdem- in bişeyi olarak diziye ekleyebilirim![]()
Evet sizin oldu alti üstü 1 sahne hicmi gormedin dizilerde tuvalette yapilan gizli konusmalariTuvalet sahnesi var orda şimdi suç bizim mi oldu![]()
Gördük gördük görmezmiyizEvet sizin oldu alti üstü 1 sahne hicmi gormedin dizilerde tuvalette yapilan gizli konusmalari![]()
Yok artikGördük gördük görmezmiyizAma sahne değiştirilmeye müsait
![]()
Şimdi izah etmiyim sana ama ben olsam değiştirirdimYok artikneresi degistirilmeye musait lo
![]()
Aa @xemrexxx @eros burda size biseymi deniliyorŞimdi izah etmiyim sana ama ben olsam değiştirirdim![]()
Bana lavoba da uyardıAa @xemrexxx @eros burda size biseymi deniliyor
Dizide seninde bol bol tuvalet sahnen olur
Ayrica 2. Sezonda senin zoraki evliligini islemeye karar verdim tabi 2. Sezon olursa
@KayıpSehir nerdesin dizimin mafyasi![]()
Çırağan sarayinin tuvaleti pis degildir 😉 bn oyle oyuncularimi her tuvalete sokmam 😉Bana lavoba da uyardıne gerek tuvalet köşelerine gitmeye pisdir orası pis mazallah mikrop felan kaparız
![]()
Tamam o zaman hep banyoda kalirsin cesitli insanlarlaHiç sorma ben banyodan çıkmak istemem tuvalet çok banel![]()
![]()