Senin kocan bizim babamız3 tanede babam var hahahah
Senin kocan bizim babamız3 tanede babam var hahahah
Senide bebek yapardim
Ayy tatli bebis
Aman aman sen bebek yapıp araya da bizi koyarsın olmazzzz 😡😡 (@gözlemci )Senide bebek yapardim
Ayy tatli bebis
Ben sana bunu aciklamistim.3 tanede babam var hahahah
3 tanede babam var hahahah
Kesinlikle bir ara şey yapan bendim zatiAma simdi Allahi var dizimdeki @Çiğdem- çok namuslu yani eline erkek eli bilem doğru düzgün degmedi
ahahahah
Nefret etmiyorum etsem niye okuyayım sadece senin sağın belli olmaz acımazsın koyarsın araya 😀Bu kadarmi nefret ediyosun dizimden
Koymam merak etmeNefret etmiyorum etsem niye okuyayım sadece senin sağın belli olmaz acımazsın koyarsın araya 😀
Bakıcam bir ara , ayrıca ben herseye o kadar kızmıyorum@Harunnn60 bu seni son etiketlemem sonra kiziyorsun ister oku ister okuma ama okursan sevinirim
BekliyorumBakıcam bir ara , ayrıca ben herseye o kadar kızmıyorum
Gelceksin ama ne olarak gelecegini hala belirlemedimBen niye yokum bu dizide.
Ne zaman diziye dahil olurum o zman okurum O zamanGelceksin ama ne olarak gelecegini hala belirlemedim
waayyh şantajcı Çığlık ta bitici ona göre ,kimleri kesecen kim bilirNe zaman diziye dahil olurum o zman okurum O zaman
Gelecek bölüm sizin ustunuze kurulu olcak yani @Çiğdem- in orjinal ailesinin üstüneNe zaman diziye dahil olurum o zman okurum O zaman
Süper olacak o zaman merakla bekliyorum ilgi artar umarım ben şahsen çok heyecanlanacağını düşünüyorum konunun )Gelecek bölüm sizin ustunuze kurulu olcak yani @Çiğdem- in orjinal ailesinin üstüne
Seni amca falanmj yapsam
@-potterhead- verdigin konuyu gelecek bölümden itibaren uyguluyorum
Ahh ah ne cektim ben be napcam bu kadar oyuncuyu ben artik her bolum biri ölürwaayyh şantajcı Çığlık ta bitici ona göre ,kimleri kesecen kim bilir
Sen şimdi gerçekten katil mi yaptın beni ben hala başkası olarak düşünüyorumwaayyh şantajcı Çığlık ta bitici ona göre ,kimleri kesecen kim bilir
Ne amcası ya uykunmu geldi )))Gelecek bölüm sizin ustunuze kurulu olcak yani @Çiğdem- in orjinal ailesinin üstüne
Seni amca falanmj yapsam
@-potterhead- verdigin konuyu gelecek bölümden itibaren uyguluyorum
Bende oyle dusunuyorumSüper olacak o zaman merakla bekliyorum ilgi artar umarım ben şahsen çok heyecanlanacağını düşünüyorum konunun )
Böyle söyleneceksen hiç yapma Daha iyi alperAhh ah ne cektim ben be napcam bu kadar oyuncuyu ben artik her bolum biri ölür