Senin kocan bizim babamız3 tanede babam var hahahah![]()
Senin kocan bizim babamız3 tanede babam var hahahah![]()
Senide bebek yapardim
Ayy tatli bebis![]()
Aman aman sen bebek yapıp araya da bizi koyarsın olmazzzz 😡😡Senide bebek yapardim
Ayy tatli bebis![]()
Ben sana bunu aciklamistim.3 tanede babam var hahahah![]()
3 tanede babam var hahahah![]()
Kesinlikle bir ara şey yapan bendim zatiAma simdi Allahi var dizimdeki @Çiğdem- çok namuslu yani eline erkek eli bilem doğru düzgün degmedi![]()
ahahahah
Nefret etmiyorum etsem niye okuyayım sadece senin sağın belli olmazBu kadarmi nefret ediyosun dizimden
![]()
Koymam merak etmeNefret etmiyorum etsem niye okuyayım sadece senin sağın belli olmazacımazsın koyarsın araya 😀
Bakıcam bir ara , ayrıca ben herseye o kadar kızmıyorum@Harunnn60 bu seni son etiketlemem sonra kiziyorsun ister oku ister okuma ama okursan sevinirim![]()
BekliyorumBakıcam bir ara , ayrıca ben herseye o kadar kızmıyorum![]()
Gelceksin ama ne olarak gelecegini hala belirlemedimBen niye yokum bu dizide.
Ne zaman diziye dahil olurum o zman okurum O zamanGelceksin ama ne olarak gelecegini hala belirlemedim![]()
waayyh şantajcıNe zaman diziye dahil olurum o zman okurum O zaman![]()
Gelecek bölüm sizin ustunuze kurulu olcak yani @Çiğdem- in orjinal ailesinin üstüneNe zaman diziye dahil olurum o zman okurum O zaman![]()
Süper olacak o zaman merakla bekliyorum ilgi artar umarım ben şahsen çok heyecanlanacağını düşünüyorum konununGelecek bölüm sizin ustunuze kurulu olcak yani @Çiğdem- in orjinal ailesinin üstüne
Seni amca falanmj yapsam
@-potterhead- verdigin konuyu gelecek bölümden itibaren uyguluyorum![]()
Ahh ah ne cektim ben be napcam bu kadar oyuncuyu benwaayyh şantajcıÇığlık ta bitici ona göre ,kimleri kesecen kim bilir
![]()
Sen şimdi gerçekten katil mi yaptın beniwaayyh şantajcıÇığlık ta bitici ona göre ,kimleri kesecen kim bilir
![]()
Ne amcası yaGelecek bölüm sizin ustunuze kurulu olcak yani @Çiğdem- in orjinal ailesinin üstüne
Seni amca falanmj yapsam
@-potterhead- verdigin konuyu gelecek bölümden itibaren uyguluyorum![]()
Bende oyle dusunuyorumSüper olacak o zaman merakla bekliyorum ilgi artar umarım ben şahsen çok heyecanlanacağını düşünüyorum konunun)
Böyle söyleneceksen hiç yapma Daha iyi alperAhh ah ne cektim ben be napcam bu kadar oyuncuyu ben![]()
artik her bolum biri ölür
![]()