Galatasaray 1-0 Adana Demirspor | Trendyol Süper Lig 23. Hafta Maçı

Her hafta hakem konuşmaktan sıkıldık bıktık. Ligin temizlenmesi lazım. Büyük takımlar her hafta kayırma işi var yada maça, hakem gölge oluyor.
 
Hiçbir Galatasaraylı verilen penaltıya penaltı demiyor. Bugün Galatasaray'a TFF, MHK, Ali Koç ve hakemleri tarafından büyük operasyon çekildi. Kamuoyunda oluşturmaya çalıştıkları Galatasaray hakemlerle kazanıyor algısını bugünkü yaşanan olayla delillendirmeye çalışacaklar ama yemez.

Fenerbahçe'nin lehine 2 sezondur çalınan düdüklere en yakın örneği Göztepe, Rizespor maçlarıdır şahidiz. Rizespor veya Göztepe o maçlarda sahadan çekilmediyse hiçbir takımın çekilmeye hakkı yok. Hadi çekildin Fenerbahçe maçında aleyhine verilen haksız kırmızı karttan sonra neredeydin diye sorarlar Murat Sancak / Adana Demirspor'a.

Sözün özeti: Fenerbahçe tarafı bu maçla istediği kozu aldı önümüzdeki 2 haftada Galatasaraydan bu 3 puanın intikamı alınacak Fenerbahçenin yediği haksız puanlar unutulacak. Galatasaray'a önümüzdeki 2 maçta 1 mağlubiyet yazın şimdiden. Üstüne bugün fark atıp averaj kasabileceği maçı 3 golle kapatmış oldu 3 sene önce şampiyonluğu 1 golle kaçırdığımızı unutmayın!

Öyle bir yapı ki (!)

------

13 sene sonra..


 
Son düzenleme:
Saçma sapan bir penaltı kararı verildi. Daha kötüsü büyük Galatasaray fan sayfaları penaltı olup olmamasını bir kenara bırakıp Fenerbahçe'nin eski yanlış penaltılarını paylaşıyorlar. Rezillik. Böyle pohpohlanıp Avrupa'ya gidiyoruz sonra 4 yiyip geri dönüyoruz.
 
İki farklı Galatasaraylı görüşü okudum yukarıda..
Bu olayın Fenerbahçe yada Galatasarayı kalmadı artık..
Kökten bir temizlik ve düzenleme şart!

Avrupaya çıktığımız an boynumuzun ölçüsünü alıp geliyoruz., Türkiyede 10 tane yıldız taksan ne olur armana....

Ülke ligi değer kaybediyor, eminim birçok insanda dalga geçiyordur