Bence babasının kim olduğu belli olmasın birindne hamile kalsın sokaktan geçen birinden ilerde gelsin babam yok lan öylede nedüğü belirisz olacam en iyisi içinden birini seçç işte 😉Soyle düşün eğer baban @destere olursa seni Allah korusun
@EnveR olursa çapkın bisey olursun
@kvp-medya olursa da aksiyon tutkunu @Çiğdem- yoksa kaderimin yazildigi gundeki gibi o isi yapmadan mi çocuk sahibi olsan
Bilemiyorum ama insallah guzel bi bolum olur
Hahahhaha sokaktan gecen birimiBence babasının kim olduğu belli olmasın birindne hamile kalsın sokaktan geçen birinden ilerde gelsin babam yok lan öylede nedüğü belirisz olacam en iyisi içinden birini seçç işte 😉
Başka karakterde alabilirsin bol şansHahahhaha sokaktan gecen birimi
Secemiyorum 3 ude kaprissiz süper oyuncular
Yok yok @Çiğdem- ede banada 3 tane dalyan gibi delikanli yeterBaşka karakterde alabilirsin bol şans
Bekliyorum bu arada gercek adin ne bana soylemedin bnde seni ekleyemedim
Olmaısn öyle birşey sakın haaaYok yok @Çiğdem- ede banada 3 tane dalyan gibi delikanli yeter
Buldum 3 uylede o isi yapcak ve sen olcaksin ama kimden oldugun belli olmayacak nasil ama klasik dizi konusu
Eeee yuhh seneye kalır artık@gözlemci sen 20 . Bolumlerde olcagina gore o zamana kadar baban belli olur merak etme
6. Bolumdeyiz 15-16 bolum daha sabret 😉 @Çiğdem- in hemen çocuğu olmasinki 3 adam la beraber olsun 😉Olmaısn öyle birşey sakın haaa
Eeee yuhh seneye kalır artık
Şuan dikkatlice okuyorumBekliyorum bu arada gercek adin ne bana soylemedin bnde seni ekleyemedim
hahahah ayyy kaç tane babam var benim bir @xemrexxx diyorsun bir @KayıpSehir diyorsunAileden abisi olabilirsin @Çiğdem- in gercek babasi olabilirsin vb..
Saol seni ekleyebilirim ama senin hakkindaki fikirlerim @Çiğdem- le birinin @EnveR in @destere nin veya @kvp-medya nin bebeği olma yönünde Gelsin kötü koku candir
Kaan @KayıpSehir oluyor
Karisini bilem öldürmus senimi öldürmiycek Bu arada @xemrexxx senin öz baban degil hadi yine iyisin senin baban @aserat54 olabilir
Hahahaha
Sen balayi sahnesinde cumburdak diye ortaya cikacaksin ve @Çiğdem- ile @kvp-medya nin balayini mahvedeceksin 😉
Saol begendigine sevindim
Ben seneye girerim bu arada çığlığı bitiriyorum6. Bolumdeyiz 15-16 bolum daha sabret 😉 @Çiğdem- in hemen çocuğu olmasinki 3 adam la beraber olsun 😉
DizimeŞuan dikkatlice okuyorum
nereyee ekliyorsun anlamadım
@xemrexxx seni su yasa kadar büyüten ve satan baban 😉hahahah ayyy kaç tane babam var benim bir @xemrexxx diyorsun bir @KayıpSehir diyorsun
şuanda @aserat54 diyorsun kaç babam var benim hahaha
Seneye degil lo bu yil 50 bolum yazsam yeter yaniBen seneye girerim bu arada çığlığı bitiriyorum
Hahahhahahsenin gibi bir varlığın tek babası olamaz
50 bölüm ne ara yazacanDizime
@xemrexxx seni su yasa kadar büyüten ve satan baban 😉
@KayıpSehir KOCALARININ babasi 😉
@aserat54 gercek baban
Seneye degil lo bu yil 50 bolum yazsam yeter yani
NE DEMEK ÇİĞLIK BITIYOR
Hahahhahah
Agustosa kadar olur 50 be50 bölüm ne ara yazacan
Çığlık'ın parodisini yapıcağım sen varsın merak etme
Baya iyiymiş yazarsan sıkıntı olmazAgustosa kadar olur 50 be
Ndn parodisi ? Gercegini istiyorum
Of off #ÇığlıkıunutmayacagizBaya iyiymiş yazarsan sıkıntı olmaz
Bakalım diğeri tutmazsa şayet geri buna döneriz final yapıcam ama yeniden başlatırım