Bence babasının kim olduğu belli olmasın birindne hamile kalsın sokaktan geçen birinden ilerde gelsin babamSoyle düşün eğer baban @destere olursa seni Allah korusun
@EnveR olursa çapkın bisey olursun
@kvp-medya olursa da aksiyon tutkunu@Çiğdem- yoksa kaderimin yazildigi gundeki gibi o isi yapmadan mi çocuk sahibi olsan
Bilemiyorum ama insallah guzel bi bolum olur![]()
Hahahhaha sokaktan gecen birimiBence babasının kim olduğu belli olmasın birindne hamile kalsın sokaktan geçen birinden ilerde gelsin babamyok lan öylede nedüğü belirisz olacam
en iyisi içinden birini seçç işte 😉
Başka karakterde alabilirsin bol şansHahahhaha sokaktan gecen birimi
Secemiyorum 3 ude kaprissiz süper oyuncular![]()
Yok yok @Çiğdem- ede banada 3 tane dalyan gibi delikanli yeterBaşka karakterde alabilirsin bol şans![]()
Bekliyorum
Olmaısn öyle birşey sakın haaaYok yok @Çiğdem- ede banada 3 tane dalyan gibi delikanli yeter
Buldum 3 uylede o isi yapcak ve sen olcaksin ama kimden oldugun belli olmayacak nasil ama klasik dizi konusu![]()
Eeee yuhh seneye kalır artık@gözlemci sen 20 . Bolumlerde olcagina gore o zamana kadar baban belli olur merak etme![]()
6. Bolumdeyiz 15-16 bolum daha sabret 😉 @Çiğdem- in hemen çocuğu olmasinki 3 adam la beraber olsun 😉Olmaısn öyle birşey sakın haaa
Eeee yuhh seneye kalır artık![]()
Şuan dikkatlice okuyorumBekliyorumbu arada gercek adin ne bana soylemedin bnde seni ekleyemedim
![]()
hahahah ayyy kaç tane babam var benim bir @xemrexxx diyorsun bir @KayıpSehir diyorsunAileden abisi olabilirsin @Çiğdem- in gercek babasi olabilirsin vb..
Saol seni ekleyebilirim ama senin hakkindaki fikirlerim @Çiğdem- le birinin @EnveR in @destere nin veya @kvp-medya nin bebeği olma yönündeGelsin kötü koku candir
Kaan @KayıpSehir oluyor
Karisini bilem öldürmus senimi öldürmiycekBu arada @xemrexxx senin öz baban degil hadi yine iyisin senin baban @aserat54 olabilir
Hahahaha
Sen balayi sahnesinde cumburdak diye ortaya cikacaksin ve @Çiğdem- ile @kvp-medya nin balayini mahvedeceksin 😉
Saol begendigine sevindim![]()
Ben seneye girerim bu arada çığlığı bitiriyorum6. Bolumdeyiz 15-16 bolum daha sabret 😉 @Çiğdem- in hemen çocuğu olmasinki 3 adam la beraber olsun 😉
DizimeŞuan dikkatlice okuyorum
nereyee ekliyorsun anlamadım
@xemrexxx seni su yasa kadar büyüten ve satan baban 😉hahahah ayyy kaç tane babam var benim bir @xemrexxx diyorsun bir @KayıpSehir diyorsun
şuanda @aserat54 diyorsun kaç babam var benim hahaha![]()
Seneye degil lo bu yil 50 bolum yazsam yeter yaniBen seneye girerim bu arada çığlığı bitiriyorum![]()
Hahahhahahsenin gibi bir varlığın tek babası olamaz![]()
50 bölüm ne ara yazacanDizime
@xemrexxx seni su yasa kadar büyüten ve satan baban 😉
@KayıpSehir KOCALARININ babasi 😉
@aserat54 gercek baban
Seneye degil lo bu yil 50 bolum yazsam yeter yani
NE DEMEK ÇİĞLIK BITIYOR
Hahahhahah![]()
Agustosa kadar olur 50 be50 bölüm ne ara yazacan
Çığlık'ın parodisini yapıcağımsen varsın merak etme
Baya iyiymiş yazarsan sıkıntı olmazAgustosa kadar olur 50 be
Ndn parodisi ? Gercegini istiyorum![]()
Of off #ÇığlıkıunutmayacagizBaya iyiymiş yazarsan sıkıntı olmaz
Bakalım diğeri tutmazsa şayet geri buna döneriz final yapıcam ama yeniden başlatırım![]()