Çiğdemin Zoraki Evliliği 6. Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cookies
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@aserat54 ben mobilden girdigim icin bulamadim ozeti galiba :(

Soyle düşün eğer baban @destere olursa seni Allah korusun :kiki:
@EnveR olursa çapkın bisey olursun :)
@kvp-medya olursa da aksiyon tutkunu :kiki: @Çiğdem- yoksa kaderimin yazildigi gundeki gibi o isi yapmadan mi çocuk sahibi olsan :)

Bilemiyorum ama insallah guzel bi bolum olur :)
Bence babasının kim olduğu belli olmasın birindne hamile kalsın sokaktan geçen birinden ilerde gelsin babam :D yok lan öylede nedüğü belirisz olacam :D en iyisi içinden birini seçç işte 😉

Bence babasının kim olduğu belli olmasın birindne hamile kalsın sokaktan geçen birinden ilerde gelsin babam :D yok lan öylede nedüğü belirisz olacam :D en iyisi içinden birini seçç işte 😉
Hahahhaha sokaktan gecen birimi :kiki:

Secemiyorum 3 ude kaprissiz süper oyuncular :bhr:

@gözlemci sen 20 . Bolumlerde olcagina gore o zamana kadar baban belli olur merak etme :bhr:

Aileden abisi olabilirsin @Çiğdem- in gercek babasi olabilirsin vb.. :)

Saol seni ekleyebilirim ama senin hakkindaki fikirlerim @Çiğdem- le birinin @EnveR in @destere nin veya @kvp-medya nin bebeği olma yönünde :) Gelsin kötü koku candir :A

Kaan @KayıpSehir oluyor :kiki:
Karisini bilem öldürmus senimi öldürmiycek :kiki: Bu arada @xemrexxx senin öz baban degil hadi yine iyisin senin baban @aserat54 olabilir :A

Hahahaha :)

Sen balayi sahnesinde cumburdak diye ortaya cikacaksin ve @Çiğdem- ile @kvp-medya nin balayini mahvedeceksin 😉

Saol begendigine sevindim :bhr:
hahahah ayyy kaç tane babam var benim bir @xemrexxx diyorsun bir @KayıpSehir diyorsun
şuanda @aserat54 diyorsun kaç babam var benim hahaha :F:F:F

Şuan dikkatlice okuyorum :)
nereyee ekliyorsun anlamadım
Dizime :)
hahahah ayyy kaç tane babam var benim bir @xemrexxx diyorsun bir @KayıpSehir diyorsun
şuanda @aserat54 diyorsun kaç babam var benim hahaha :F:F:F
@xemrexxx seni su yasa kadar büyüten ve satan baban 😉
@KayıpSehir KOCALARININ babasi 😉
@aserat54 gercek baban :)
Ben seneye girerim bu arada çığlığı bitiriyorum :X
Seneye degil lo bu yil 50 bolum yazsam yeter yani :)
NE DEMEK ÇİĞLIK BITIYOR :T:
senin gibi bir varlığın tek babası olamaz:F
Hahahhahah :kiki: