Çiğdemin Zoraki Evliliği 6. Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cookies
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@eros söz verdigim gibi rolunu arttiriyorum insallah :Z :Z

Ne kadar çok fenayım ben. :)
Güzel bir bölüm olmuş, Başarılar. :)

Aileden abisi olabilirsin @Çiğdem- in gercek babasi olabilirsin vb.. :)

Saol seni ekleyebilirim ama senin hakkindaki fikirlerim @Çiğdem- le birinin @EnveR in @destere nin veya @kvp-medya nin bebeği olma yönünde :) Gelsin kötü koku candir :A

Kaan @KayıpSehir oluyor :kiki:
Karisini bilem öldürmus senimi öldürmiycek :kiki: Bu arada @xemrexxx senin öz baban degil hadi yine iyisin senin baban @aserat54 olabilir :A

Hahahaha :)

Sen balayi sahnesinde cumburdak diye ortaya cikacaksin ve @Çiğdem- ile @kvp-medya nin balayini mahvedeceksin 😉

Saol begendigine sevindim :bhr:
Anamm ben mi çocuk olacak :kiki: o ka da genç değilim :D şaka bi yana olur farke tmez ayrıca o pis kokular baya pis kokuyordu öyle böyle anlatamam :F ama açmıyım hiç o konuları :X

Anamm ben mi çocuk olacak :kiki: o ka da genç değilim :D şaka bi yana olur farke tmez ayrıca o pis kokular baya pis kokuyordu öyle böyle anlatamam :F ama açmıyım hiç o konuları :X
Gencsin genç senden cok iyi bir çocuk olur :Z :Z

Yalniz Çırağan sarayinda @Çiğdem- ve @kvp-medya evlendiler orda tuvalet kokmaz heralde :A

Soyle düşün eğer baban @destere olursa seni Allah korusun :kiki:
@EnveR olursa çapkın bisey olursun :)
@kvp-medya olursa da aksiyon tutkunu :kiki: @Çiğdem- yoksa kaderimin yazildigi gundeki gibi o isi yapmadan mi çocuk sahibi olsan :)

Bilemiyorum ama insallah guzel bi bolum olur :)
Profilimin sol tarafında yeni bölüm özetini okuyabilirsin. Okuduktan sonra da buraya yorum at... :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,021
Üyeler
8,483
Son Üye
justking