O değilde çok fazla Hamdi’nin ölme mevzusu geçiyor. Onunda rolü sonlara yaklaşıyor gibiMerakla ölmelerini bekliyoruz![]()
![]()
Sevmedim o detayları…
O değilde çok fazla Hamdi’nin ölme mevzusu geçiyor. Onunda rolü sonlara yaklaşıyor gibiMerakla ölmelerini bekliyoruz![]()
![]()
O değilde çok fazla Hamdi’nin ölme mevzusu geçiyor. Onunda rolü sonlara yaklaşıyor gibi
Sevmedim o detayları…
İyilerden Güniz ölsün. 5/8 bölüm arasında Tufan öldürüp Kraliçe/Korkut yapıyoruz.Elbet iyilerden biri ölecek, yapacak bir sey yok.![]()
İyilerden Güniz ölsün. 5/8 bölüm arasında Tufan öldürüp Kraliçe/Korkut yapıyoruz.
Korkut baron oluyor. Kraliçe'de eşi olucak. Korkut baron ayağına Teşkilata bilgi taşıyacak.Ya birak su Kralice-Korkut iliskisini yahu, mantiksiz bir sey istiyorsun.![]()
Söylemeyi unuttum. Kadının kalmasını istiyorum. Seksi biri. Diziyi sırf onun içinde izleyenler var.Ya birak su Kralice-Korkut iliskisini yahu, mantiksiz bir sey istiyorsun.![]()
Söylemeyi unuttum. Kadının kalmasını istiyorum. Seksi biri. Diziyi sırf onun içinde izleyenler var.![]()
Gizem Güneş EDHO'da rol almadı.EDHO’da Yunus Emre Yıldırımer’in kuzeninin (Yalçın Hafızoğlu) partneriydi, yanlış söyledim
Keşke Teşkilat’ta partner olsalarmış. Yakışırlardı. En azından birlikte sahneleri olsaymış.
Senle Eylül ayında yazışmışız, kız kardeş ölmüş mü yok ölmemiş afişte var muhabbeti yapmışız
EDHO’da da Yunus Emre Yıldırımer’in partneriydi ve orda da ölmüştü. Bu ikisi Teşkilat’ta da buluşmuşlar ve kız yine ölmüş. Kaderi böyle demek ki![]()
EDHO’da Yunus Emre Yıldırımer’in kuzeninin (Yalçın Hafızoğlu) partneriydi, yanlış söyledim
Keşke Teşkilat’ta partner olsalarmış. Yakışırlardı. En azından birlikte sahneleri olsaymış.
Hangisi gerçek?Gizem Güneş EDHO'da rol almadı.
Lakin, Adı Sevgi'de Yunus Emre Yıldırımer ile partnerdi
EDHO'da :Hangisi gerçek?![]()
![]()
İrem Sultan Cengiz. İsme bakar mısın? Çok heybetli. Şimdiden hayata 2/0 önde başlamış.EDHO'da :
Yunus Emre Yıldırımer'in partneleri : Selen Korkutan, Cansu Melis Karakuş ve Selin Işık
Yalçın Hafızoğlu'nun partnerleri de : İrem Sultan Cengiz ve Gizem Arıkan'dı 😂
Güzeldir kendisiİrem Sultan Cengiz. İsme bakar mısın? Çok heybetli. Şimdiden hayata 2/0 önde başlamış.![]()
Aslında çok farklı şekillenebilirdi kurtarmak için verecekleri ilaçlar falan derken durumu kötüleşip kraliceyi hatırlamadan karakter dizide durabilirdi. Köstebeklik yaparken o kadar saçma şeylere göz yumdu ki senarist buna da yol bulabilirdi. Karakter için çok acımasız oldu.Bölümden hemen önce böyle detaylar heyecanı öldürüyor :/
Ünlü gazetecinin haberini okuduktan sonra Gizem’in hesabına bakmıştım. Maalesef ayrılık var :/
Şöyle ölerek değilde tedavi için yurt dışına gönderildi olarak aktarsalar. Altay’a iki kere kardeş acısı yaşatmasınlar
------
Hikayesi bunu gerektiriyordu
Hangisi gerçek?![]()
![]()
Gizem Arıkan ile karıştırmışımEDHO'da :
Yunus Emre Yıldırımer'in partneleri : Selen Korkutan, Cansu Melis Karakuş ve Selin Işık
Yalçın Hafızoğlu'nun partnerleri de : İrem Sultan Cengiz ve Gizem Arıkan'dı 😂