Teşkilat’ta Ayrılık! (Spoiler)

EDHO’da Yunus Emre Yıldırımer’in kuzeninin (Yalçın Hafızoğlu) partneriydi, yanlış söyledim :A

Keşke Teşkilat’ta partner olsalarmış. Yakışırlardı. En azından birlikte sahneleri olsaymış.
Gizem Güneş EDHO'da rol almadı.

Lakin, Adı Sevgi'de Yunus Emre Yıldırımer ile partnerdi

• Güldürdün
Reactions: Bully
Senle Eylül ayında yazışmışız, kız kardeş ölmüş mü yok ölmemiş afişte var muhabbeti yapmışız :A

EDHO’da da Yunus Emre Yıldırımer’in partneriydi ve orda da ölmüştü. Bu ikisi Teşkilat’ta da buluşmuşlar ve kız yine ölmüş. Kaderi böyle demek ki :A

EDHO’da Yunus Emre Yıldırımer’in kuzeninin (Yalçın Hafızoğlu) partneriydi, yanlış söyledim :A

Keşke Teşkilat’ta partner olsalarmış. Yakışırlardı. En azından birlikte sahneleri olsaymış.

Gizem Güneş EDHO'da rol almadı.

Lakin, Adı Sevgi'de Yunus Emre Yıldırımer ile partnerdi
Hangisi gerçek? :A :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
EDHO'da :
Yunus Emre Yıldırımer'in partneleri : Selen Korkutan, Cansu Melis Karakuş ve Selin Işık
Yalçın Hafızoğlu'nun partnerleri de : İrem Sultan Cengiz ve Gizem Arıkan'dı 😂
İrem Sultan Cengiz. İsme bakar mısın? Çok heybetli. Şimdiden hayata 2/0 önde başlamış. :)

• Güldürdün
Reactions: Alemdar
Maalesef forum uyarı yazmış ama biz gazeteci ve oyuncu yüzünden yedik spoileri :A
Bölümden hemen önce böyle detaylar heyecanı öldürüyor :/
Ünlü gazetecinin haberini okuduktan sonra Gizem’in hesabına bakmıştım. Maalesef ayrılık var :/
Şöyle ölerek değilde tedavi için yurt dışına gönderildi olarak aktarsalar. Altay’a iki kere kardeş acısı yaşatmasınlar
------

Hikayesi bunu gerektiriyordu
Aslında çok farklı şekillenebilirdi kurtarmak için verecekleri ilaçlar falan derken durumu kötüleşip kraliceyi hatırlamadan karakter dizide durabilirdi. Köstebeklik yaparken o kadar saçma şeylere göz yumdu ki senarist buna da yol bulabilirdi. Karakter için çok acımasız oldu.