Ama haketmiştin sen de bunu
Yine vurmadan kaçırmışsın adamı
Gözünü söylemiştim @eskici o Mesajı uydurmuş diyor Ve kaçmışDedim ki ben orada çiğdem'in gözü ne renkk 😱😱 ee yuhhh yani
Son düzenleme:
Ama haketmiştin sen de bunu
Gözünü söylemiştim @eskici o Mesajı uydurmuş diyor Ve kaçmışDedim ki ben orada çiğdem'in gözü ne renkk 😱😱 ee yuhhh yani
Mesajı gösterdim sana işte önce Çiğdem'in gözünü boyamak için yaptım diyor sonra da Çiğdem'in gözü ne renk diyor yani benim dediğime geliyoruz yineGözünü söylemiştim @eskici o Mesajı yudurmuş diyor Ve kaçmış
Aaa @destere taktiği uyuglamış yanı bu @gözlemci BİR @xemrexxx oluyor bir @destere oluyor bu aralar şekil değiştiren gibi ayoll bizim CW dizilerinde çok oluyorMesajı gösterdim sana işte önce Çiğdem'in gözünü boyamak için yaptım diyor sonra da Çiğdem'in gözü ne renk diyor yani benim dediğime geliyoruz yine
Ama Mustici Modu şuan en iyi mod inş onu değiştirmezMelunlar bizim gözlemeciyi de bozmuşlar desene o zaman @gözlemci
Sen bu olayları unuttuktan sonra değiştirir yineAma Mustici Modu şuan en iyi mod inş onu değiştirmez
Aaaa öyle bir şey yaparsa oklavamın sürekli radarında dolaşır forumdaSen bu olayları unuttuktan sonra değiştirir yine
Sen zaten iki gün sonra unutursun bunları ne olacakAaaa öyle bir şey yaparsa oklavamın sürekli radarında dolaşır forumda
O niyeymiş beee Kel Amca olan sensin biz niye unutalımSen zaten iki gün sonra unutursun bunları ne olacak
Buruşuk teyze olduğun için unutman normal üzülmeO niyeymiş beee Kel Amca olan sensin biz niye unutalım
Aaa o Buruşuğuda @kerem şey etmişti onada bir oklava yarın geçiririmBuruşuk teyze olduğun için unutman normal üzülme
Aaa sende elalemin gösterdiğine mi inanıyorsun kendi gördüklerine miMustiyi Çiğdemi kandırmak için oklavadan kurtulmak için koydum demişsin öyle bir mesajını gösterdi bana ben görememiştim normalde o gösterdi
Vayy be haketmişim demek 😱 En çokta ne üzüyor insanı biliyor musun dost kazığı yemekAma haketmiştin sen de bunu
Aaa sende elalemin gösterdiğine mi inanıyorsun kendi gördüklerine mi
Vayy be haketmişim demek 😱 En çokta ne üzüyor insanı biliyor musun dost kazığı yemek
Hhahah Aaa bu işler böyle vlla forumda olmayanı çekiştiririz @eskici yokken gel onuda senle çekiştirelim lakabı Kel Amca onun biliyormuydun @gözlemciElimize düştün artık
Hhaha Aaa dikkat edin bu Kel Amcaya @eskiciKel amcam dedikodu yaptı arkamdan Yakıştıramamıştım şimdi düşündüm daha bi yakıştıramadım