Tamam işte sen de sevdiğin için uğraşıyorsunNe kıskanacam ayoll kıskansam ben sevmem en çok uğraşanlardan biriyim sonucta
Tamam işte sen de sevdiğin için uğraşıyorsunNe kıskanacam ayoll kıskansam ben sevmem en çok uğraşanlardan biriyim sonucta
Aaa evet orası öyle Sevdiğimize takılırız onlarda bizim kahrımızı çeker işte gocunmamakta önemli tabiTamam işte sen de sevdiğin için uğraşıyorsun
Ben zaten gocunmuyorum ama bu aralar fazla uğraşıyorsunuzAaa evet orası öyle Sevdiğimize takılırız onlarda bizim kahrımızı çeker işte gocunmamakta önemli tabi
Kel Amcaya uygun bir foto bulmam lazım sana çizim yapacak sen ozaman görBen zaten gocunmuyorum ama bu aralar fazla uğraşıyorsunuz
Tüplü televizyon çizmiştin zaten o kesmedi mi seniKel Amcaya uygun bir foto bulmam lazım sana çizim yapacak sen ozaman gör
Bu daha çok tuttu sankıTüplü televizyon çizmiştin zaten o kesmedi mi seni
Bunu da dene bakalım o zaman ama ben de seni buruşuk teyze olarak çizerim o zamanBu daha çok tuttu sankı
Aaa aman sen bir şey çizme @MasacRE- Yanlış anlıyor senin çiziminiBunu da dene bakalım o zaman ama ben de seni buruşuk teyze olarak çizerim o zaman
Hhaha Aaa benim çizimimi bırakta yanlış anlaşınlar ozaman rezil olan siz olunSenin çizimini de yanlış anlıyorlar özellikle de @destere
Şu an anlayamadım seniHhaha Aaa benim çizimimi bırakta yanlış anlaşınlar ozaman rezil olan siz olun
İkimizde kimi çizersek rezil oluyor Oyüzden sen çizme ben çizeyim dalga geçilecekse senle geçsinler diyorumŞu an anlayamadım seni
Ben de çizicem senle de dalga geçsinler işteİkimizde kimi çizersek rezil oluyor Oyüzden sen çizme ben çizeyim dalga geçilecekse senle geçsinler diyorum
Senin çizdiğini @MasacRE- yanlış anlıyor oğlanın piskolojisini bozmaBen de çizicem senle de dalga geçsinler işte
Hahahah Aaa ama çizerken eğri büğrü kaçıyor yanı farkında bile olmuyorsun Sen çizsen destereler elbet ordan da bir şeyler çıkartır sen farkına varmazsın bile