Tamam işte sen de sevdiğin için uğraşıyorsunNe kıskanacam ayoll kıskansam ben sevmem en çok uğraşanlardan biriyim sonucta
![]()
![]()
![]()
Tamam işte sen de sevdiğin için uğraşıyorsunNe kıskanacam ayoll kıskansam ben sevmem en çok uğraşanlardan biriyim sonucta
![]()
![]()
![]()
Aaa evet orası öyleTamam işte sen de sevdiğin için uğraşıyorsun![]()
![]()
Ben zaten gocunmuyorum ama bu aralar fazla uğraşıyorsunuzAaa evet orası öyleSevdiğimize takılırız onlarda bizim kahrımızı çeker işte gocunmamakta önemli tabi
![]()
![]()
![]()
Kel Amcaya uygun bir foto bulmam lazım sana çizim yapacak sen ozaman görBen zaten gocunmuyorum ama bu aralar fazla uğraşıyorsunuz![]()
![]()
Tüplü televizyon çizmiştin zaten o kesmedi mi seniKel Amcaya uygun bir foto bulmam lazım sana çizim yapacak sen ozaman gör![]()
![]()
![]()
Bu daha çok tuttu sankıTüplü televizyon çizmiştin zaten o kesmedi mi seni![]()
![]()
Bunu da dene bakalım o zaman ama ben de seni buruşuk teyze olarak çizerim o zamanBu daha çok tuttu sankı![]()
![]()
![]()
Aaa aman sen bir şey çizmeBunu da dene bakalım o zaman ama ben de seni buruşuk teyze olarak çizerim o zaman![]()
![]()
Hhaha Aaa benim çizimimi bırakta yanlış anlaşınlar ozaman rezil olan siz olun
Şu an anlayamadım seniHhaha Aaa benim çizimimi bırakta yanlış anlaşınlar ozaman rezil olan siz olun![]()
![]()
![]()
İkimizde kimi çizersek rezil oluyorŞu an anlayamadım seni![]()
![]()
Ben de çizicem senle de dalga geçsinler işteİkimizde kimi çizersek rezil oluyorOyüzden sen çizme ben çizeyim dalga geçilecekse senle geçsinler diyorum
![]()
![]()
![]()
Senin çizdiğini @MasacRE- yanlış anlıyor oğlanın piskolojisini bozmaBen de çizicem senle de dalga geçsinler işte![]()
![]()
Hahahah Aaa ama çizerken eğri büğrü kaçıyor yanı farkında bile olmuyorsun
Fesat düşünmesinler ayollYanlış anlaşılmayacak gibi değildi ki sübliminal mesaj vermiş orada @eskici![]()