Sen de bana aynısını yapmıştın şimdi neler hissettiğimi daha iyi anlamışsındır umarımAaa sende elalemin gösterdiğine mi inanıyorsun kendi gördüklerine mi![]()
Vayy be haketmişim demek 😱 En çokta ne üzüyor insanı biliyor musun dost kazığı yemek![]()
Çiğdem'in lakabı da buruşuk teyze bunu biliyor muydun @gözlemci
Sen de bana aynısını yapmıştın şimdi neler hissettiğimi daha iyi anlamışsındır umarım![]()
Çiğdem'in lakabı da buruşuk teyze bunu biliyor muydun @gözlemci![]()
![]()
Aaa evet @gözlemci bunu çok yapıyordu şimdi kendi başına gelince empati kurar inş diyecem ama ben masumum diye yalana sarıldı iyice yoldan çıktı ayollKel imana gel , imam hoş, kel sarhoş gibi bir espri vardıSarhoş kısmını alırsak buradan @eskici nin içip içip bi bana bir sana oynadığını görürüz
![]()
Sen ona bir oklava dersi ver bakalımAaa evet @gözlemci bunu çok yapıyordu şimdi kendi başına gelince empati kurar inş diyecem ama ben masumum diye yalana sarıldı iyice yoldan çıktı ayoll![]()
![]()
![]()
Herkes işini biliyor tabi
Sen bunları not et , o avatarını değiştiricek elbet ozaman oklava borcunu ilave ederiz onaHerkes işini biliyor tabi![]()
![]()
Tamam ben hatırlatırım sana sen unutursun zatenSen bunları not et , o avatarını değiştiricek elbet ozaman oklava borcunu ilave ederiz ona
![]()
![]()
![]()
Daha demin sen ne dediğini unutmuştun beeTamam ben hatırlatırım sana sen unutursun zaten![]()
![]()
Ben unutmadım oradaki olay farklıydıDaha demin sen ne dediğini unutmuştun bee![]()
![]()
![]()
Yine seni yanlış anladılar galibaBen unutmadım oradaki olay farklıydı![]()
![]()
Beni hep yanlış anlıyorlar zatenYine seni yanlış anladılar galiba![]()
![]()
![]()
Sen benim tarafımdan lanetlendin sanırımBeni hep yanlış anlıyorlar zaten![]()
![]()
Aslında anlıyorlar da herkes üzerime oynamaya çalışıyorSen benim tarafımdan lanetlendin sanırımBenim mesajlarımın anlaşılmaz olduna çok gülmüştün seni lanetledim . Kimse anlamıyor artık senin mesajları
![]()
![]()
![]()
Seni istemiyorlar ozaman forumda cnmAslında anlıyorlar da herkes üzerime oynamaya çalışıyor![]()
![]()
Yok canım sevdikleri için uğraşıyorlar benleSeni istemiyorlar ozaman forumda cnm![]()
![]()
Oklavamı ödünç alabilirsin öyle durumlarda![]()
Hahah Ahh kıyamam Kel Amcam öyle teselli buluyorYok canım sevdikleri için uğraşıyorlar benle![]()
![]()
Kıskanıyor musun yoksa beni sevmelerini buruşuk teyzem seni de seviyorlar merak etmeHahah Ahh kıyamam Kel Amcam öyle teselli buluyor![]()
![]()
![]()
Ne kıskanacam ayoll kıskansam ben sevmem en çok uğraşanlardan biriyim sonuctaKıskanıyor musun yoksa beni sevmelerini buruşuk teyzem seni de seviyorlar merak etme![]()
![]()