Ben bunu yapabilir miyim bilmiyorumAaa evet helal olsun @eskici den de aynısını bekliyoruz
Berk S.2 gün önce
Şu an elimde fuse tea vardı cope attim birdahada icmeyecem
Ben bunu yapabilir miyim bilmiyorumAaa evet helal olsun @eskici den de aynısını bekliyoruz
Berk S.2 gün önce
Şu an elimde fuse tea vardı cope attim birdahada icmeyecem
İçmeye çalışmıştım çok önceden 2012 yılları falandır sıvı sabun gibiydi bu ne dedim daha ağzıma sürmedim @ForumdashBen bunu yapabilir miyim bilmiyorum
Eskiden çok iyi değildi ama sonradan düzeldiİçmeye çalışmıştım çok önceden 2012 yılları falandır sıvı sabun gibiydi bu ne dedim daha ağzıma sürmedim @Forumdash
Çok kötüydü sıvı sabun gibi yanı berbat bir tadı vardı 2012 yılı gibiydi tabi son 6 yıldır falan daha denemedim içilicek gibi değildiEskiden çok iyi değildi ama sonradan düzeldi
İçmeye çalışmıştım çok önceden 2012 yılları falandır sıvı sabun gibiydi bu ne dedim daha ağzıma sürmedim @Forumdash
Hangisini içtin ki? Mangolu parfüm gibi kokuyor. Çok güzel bence Zaten tatlı renkli sıvı sabunları da içmek istemiştirim hepEskiden çok iyi değildi ama sonradan düzeldi
Ben de bu aralar çok içmiyorum aslında belki bırakırımÇok kötüydü sıvı sabun gibi yanı berbat bir tadı vardı 2012 yılı gibiydi tabi son 6 yıldır falan daha denemedim içilicek gibi değildi
Hangisini içtin ki? Mangolu parfüm gibi kokuyor. Çok güzel bence Zaten tatlı renkli sıvı sabunları da içmek istemiştirim hep
Şeftali içmiştim zaten soğuk çayda Şeftali dışında içmemBen de bu aralar çok içmiyorum aslında belki bırakırım
Fuse tea böyle kişilerle reklam yapacak bir marka değildi bozdular birazŞeftali içmiştim zaten soğuk çayda Şeftali dışında içmem
@eskici de bir soğudu şuan Tilki Kız bir işe yaradı
Fuse tea böyle kişilerle reklam yapacak bir marka değildi bozdular biraz
@destere Kuşluk vakti gelir sabah 8 de Neyse ben ona cicili bicili rüyalarımı diledim profilinden bu sefer doğru görünen gif ile önceki görünmemişneyse ben gotham izlemeye @destere de gelir
Ben de kaçayım yavaştan uyku vaktim geldi@destere Kuşluk vakti gelir sabah 8 de Neyse ben ona cicili bicili rüyalarımı diledim profilinden bu sefer doğru görünen gif ile önceki görünmemiş
Sanada cicili bicili rüyalar diliyeyim sen gelmeden kaçarım ben @Forumdash
Sanada cicili bicili rüyalar ozaman bende kaçacamBen de kaçayım yavaştan uyku vaktim geldi
Tamam Çiko sana da gelsin o zaman bir cicili bicili rüyaSanada cicili bicili rüyalar ozaman bende kaçacam
Benim Emre'nin yolundan gitmeme ne gerek o benim yolumdan gitmeli Doğru yola gelmeli
Sence @xemrexxx bu değişimi yapabilir mi@gözlemci 2 gündür gözüme giriyor hele avatarları falan yanı afferim çocuğa güzel bir değişim yaşıyor
Allah seni davul etsin ben gittim arkamdan yardırmışsınHep senin gözünü boyamak için yapıyor bunu itiraf da etti zaten görmedin mi
Ben günde 6 öğün yemek bile yemiyorum ne oklavası
Ben yoktum Allahtan hissetmedim oklavayı Demek ki bana gelmemişOooo bu sefer sağlam oklava vurdun bak
Şimdi buradaysan tekrar oklavayı geçirelim kafana @eskici memnun olsunBenim Emre'nin yolundan gitmeme ne gerek o benim yolumdan gitmeli Doğru yola gelmeli
Sence @xemrexxx bu değişimi yapabilir mi
Allah seni davul etsin ben gittim arkamdan yardırmışsın
Ben yoktum Allahtan hissetmedim oklavayı Demek ki bana gelmemiş
Sende mustafa sandal sevgisi de kalmamış pehhhŞimdi buradaysan tekrar oklavayı geçirelim kafana @eskici memnun olsun
Kendi kendini ele vermişsin @eskici gösterdi itiraf mesajını ben atlamıştım normaldeSende mustafa sandal sevgisi de kalmamış pehhh
Dedim ki ben orada çiğdem'in gözü ne renkk 😱😱 ee yuhhh yaniKendi kendini ele vermişsin @eskici gösterdi itiraf mesajını ben atlamıştım normalde
Mustiyi Çiğdemi kandırmak için oklavadan kurtulmak için koydum demişsin öyle bir mesajını gösterdi bana ben görememiştim normalde o gösterdiDedim ki ben orada çiğdem'in gözü ne renkk 😱😱 ee yuhhh yani
Ama haketmiştin sen de bunuBenim Emre'nin yolundan gitmeme ne gerek o benim yolumdan gitmeli Doğru yola gelmeli
Sence @xemrexxx bu değişimi yapabilir mi
Allah seni davul etsin ben gittim arkamdan yardırmışsın
Ben yoktum Allahtan hissetmedim oklavayı Demek ki bana gelmemiş
Yine vurmadan kaçırmışsın adamıŞimdi buradaysan tekrar oklavayı geçirelim kafana @eskici memnun olsun